KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Lilja, Spåkone, Tarotkort, Clairvoyant, Alle vejledere, Healer, Clairvoyance, Spåkvinde,

Lilja


Lilja kan hjælpe dig med din åndelige udvikling, hun er medial og har gaver, der er nedarvede gennem generationer i hendes slægt. Hvis du vil blive spået af en træfsikker og pålidelig spåkone skal du ringe til Lilja.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
343
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej. Jeg hedder Lilja og er en ydmyg heks med et stort hjerte. Hvis du vil have en spådom online så hjælper jeg dig med at finde de svar, du behøver - både generelt om dit liv og på specifikke spørgsmål som du måtte have. Ved hjælp af tarotguderne, mine egne erfaringer og mine kort kommer vi sammen til at løse dine problemer og finde svarene på dins spørgsmål. Jeg er en god lytter og du kommer til at føle dig sikker med mine svar. Du vil også komme til ny indsigt om de spørgsmål du har. Jeg er et seriøst medium og tager dette arbejde med stort alvor. Du kan stole på mig og alt hvad vi taler om bliver mellem os. Hjertelig velkommen til at ringe til mig. Knus, Lilja.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

5187 visninger

Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøve noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være udmattende og kan holde dig fra at opfylde dit potentiale.

 

Spirituel vejleder

7129 visninger
Louise L. Hay - voldsofret der blev spirituel vejleder for millioner
 

Auraen og dens farver

11875 visninger

Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.

 

3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

5363 visninger

Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.

 

Kloning af mennesker – er det muligt?

5390 visninger

Bioteknologi er, som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.

 

Ti tegn på du er født som heks

7269 visninger
Hvis du nogensinde har tænkt, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse giver genklang hos dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend