Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Lasse, Medium, Synsk, Alle vejledere, Clairvoyant, klarsyn

Lasse


Lasse er et godkendt medium og arbejder med sin intuition. Han vejleder og kan formidle kontakter med den anden side.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
670
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hjertelig velkommen til mig. Jeg hedder Lasse og er et kvalificeret medium og udfører også healing. Jeg benytter mig af mine clairvoyante evner og med dem vejleder jeg dig i livets udfordringer. Står du over for et besværlig vejvalg og har brug for råd så ring mig. Jeg har haft mine evner siden barns ben og kan gennem min intuition hjælpe dig på ret vej i livet. Jeg bruger også englekort og kan ved hjæl af dem spå dig i nutid, fortid eller fremtid. Gennem mit klarsyn og mit klartfølende kan jeg se hvad dine udfordringer er og hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg er en godhjertet mand som på mange måder kan vejlede dig. Har du tabt noget der er af stor betydning for dig, kan jeg finde med for dig. Jeg formidler beskeder fra den anden side. På den måde kan jeg hjælpe dig om du har behov for at komme i kontakt med en eller flere der har gået bort. Gennem åndelig healing kan jeg fjerne gamle energier og erstatte dem med ny og positiv energi. Så her ser du et udvalg av sager jeg kan hjælpe dig med.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Hvordan min medialitet begyndte

5608 visninger
Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere den begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.
 

Spå om fremtiden

1589 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Vigtige tarotkort og deres betydelse

6873 visninger
Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.
 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

3944 visninger
Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse i stedet.
 

Sekter

6214 visninger
Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.
 

Den berygtede forbandelse

6473 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere