Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Lalah, Drømmetydning, Medium, Tarotkort, Spåkvinde, tarotkort

Lalah


Når du vil snakke med en dygtig spåkvinde, ringer du til Lalah. Hun benytter tarotkort og gir dig en god samtale og vejledning med et åbent sinde.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
667
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, føl dig hjertelig velkommen til mig, Jeg hedder Lalah og har hele mit liv været opmærksom på mine evner som medium. Særskile evner har være en del af mange generationer tilbage i min familie. Det har gjort at jeg føler mig sikker på mine evner og på at jeg kan gi dig min bedste professionelle vejledning. Jeg benytter tarotkort og min intuition når jeg på en positiv måde giver dig min vejledning. Du kan selvsagt spørge mig om alt muligt der tynger dig eller du funderer over. Det er tit mange ting man funderer over i livet. Jeg har hjulpet mange og ved jeg kan være til hjælp for dig også. Om du står ved et vejskille i dit liv og vurderer forskellige muligheder som har dukket op, kan det være godt at ha en der kan se fremtidige konsekvenser af de muligheder du har. Det er selvsagt vigtig for mig, som en professionel, at du føler dig tryg i vores samtale. Derfor skal du vide, at de vi snakker om bliver mellem os. Når vi snakker om alt mellem himmel og jord, er dette selvsagt særdeles vigtig.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

At komme igennem smerte

4231 visninger
I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fuld af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for stort set os alle, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

3588 visninger
Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som et medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette fly, og at børn vokser der. De skal dog først gøre det til den anden verden.
 

Skyggemennesker

2367 visninger
Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående
 

Auraen og dens farver

9339 visninger
Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.
 

Fremtidssyn

1261 visninger
Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige kortsigtet fremtid på.
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

1096 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere