Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
clairvoyant24dk instagram 22clairvoyant24dk instagram 23clairvoyant24dk instagram 24clairvoyant24dk instagram 25clairvoyant24dk instagram 26clairvoyant24dk instagram 27
 
Katarina, Clairvoyance, Medium, Spåkone, Tarotkort,

Katarina


Katarina vist i en ung alder at hun var anderledes og hun kan snakke med ånder. Efter masser af erfaring er hun lige den rigtige til at hjælpe dig.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
664
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Katarina viste i en ung alder at hun var anderledes og hun kan snakke med ånder. Efter masser af erfaring er hun lige den rigtige til at hjælpe dig.Hej, Katarina er mit navn, og siden meget unge alder forstår jeg, at der var noget har anderledes med mig. Jeg kan kommunikere med ånder og det er noget, jeg har gjort i mange år og akkumuleret en masse erfaring. Jeg ser det som en gave. En gave til at hjælpe mennesker i nød i verden. Bare ringe og stille dine spørgsmål, jeg vil gøre alt i min magt for at få et svar til dine valg i dit liv. Jeg tror ikke, at noget spørgsmål er dumt eller mærkeligt, jeg er en åndelig kvinde med godt hjerte og forståelse. Under samtalen bruger jeg normalt magterne i mig ved at modtage meddelelser eller billeder fra den anden side, men jeg har også vanen med tarot. Føler du, at du har et spørgsmål eller dilemma, som du ikke kan slippe ud, så måske er løsningen eller den rigtige retning bare et opkald væk. Kram Katarina.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

3708 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotika skandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

At komme igennem smerte

3227 visninger
I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fuld af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for stort set os alle, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.
 

Byg din bucketliste med astrologi

2287 visninger
Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert sat dig et tidspunkt i dit liv for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du hjælpe dig med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.
 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

3013 visninger
Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse i stedet.
 

Tre eksempler på synske intuitioner

2954 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

En magisk healing suppe

6363 visninger
Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere