KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Kari, Drømmetydning, Tarotkort, Clairvoyant, Spåkone, Alle vejledere, Clairvoyance, Medium, clairvoyant, sandsigerske, klarsyn, tarotkort

Kari


Kari er en klarsynet spåkone, som kan give dig clairvoyant rådgivning når du som mest behøver det.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
666
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Når jeg udfører en online spådom, bruger jeg de værktøj som passer dig som person bedst. Jeg bruger mest pendul, tarotkort og mit klarsyn, når jeg skal spå dig. Jeg er også en dygtig drømmetyder og sandsigerske. Jeg har mest erfaring med relationer, men er også stærk i bearbejdelse af sorg. Jeg har studeret psykologi, Freud og Jung og de er en stor kilde for inspiration, når jeg skal spå dig. Her på Clairvoyant24, kan jeg hjælpe dig med at lære dig at spå dig selv. Du behøver bare at ringe til mig, så giver jeg clairvoyant rådgivning, eller bare lytte til dine funderinger og give dig råd. Hvis du spørger mig, så er åndelighed og hvid magi en del af hverdagslivet, hvilket vi også taler en del om under en telefonclairvoynace med mig. Jeg er en sandsigerske, som hjælper dig med se de svar du selv går rundt og bærer på. Jeg glæder mig til at have en online spådom med dig.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Sådan får du adgang til den åndelige verden

8876 visninger

Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evner, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.

 

Skyggemennesker

6566 visninger

Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående

 

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

5637 visninger

Uanset hvilken måde du vælger for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. 

 

En magisk healing suppe

8174 visninger
Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.
 

At leve som seerske

8547 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

4515 visninger

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend