KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Kari, Drømmetydning, Tarotkort, Clairvoyant, Spåkone, Alle vejledere, Clairvoyance, Medium, clairvoyant, sandsigerske, klarsyn, tarotkort

Kari


Kari er en klarsynet spåkone, som kan give dig clairvoyant rådgivning når du som mest behøver det.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
666
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Når jeg udfører en online spådom, bruger jeg de værktøj som passer dig som person bedst. Jeg bruger mest pendul, tarotkort og mit klarsyn, når jeg skal spå dig. Jeg er også en dygtig drømmetyder og sandsigerske. Jeg har mest erfaring med relationer, men er også stærk i bearbejdelse af sorg. Jeg har studeret psykologi, Freud og Jung og de er en stor kilde for inspiration, når jeg skal spå dig. Her på Clairvoyant24, kan jeg hjælpe dig med at lære dig at spå dig selv. Du behøver bare at ringe til mig, så giver jeg clairvoyant rådgivning, eller bare lytte til dine funderinger og give dig råd. Hvis du spørger mig, så er åndelighed og hvid magi en del af hverdagslivet, hvilket vi også taler en del om under en telefonclairvoynace med mig. Jeg er en sandsigerske, som hjælper dig med se de svar du selv går rundt og bærer på. Jeg glæder mig til at have en online spådom med dig.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

2920 visninger
Uanset hvilken måde du vælger for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. I en yderst overfladisk verden kan dette være en meget intern proces, og som faktisk ikke er mulig i enhver tilstand. Så for at beherske det skal du være meget disciplineret, ellers skal du have en gudegave, for der er intet logisk, enkelt eller let i denne procedure. Det kommer dybest set som en mumlen eller et glimt eller en gætning.
 

En magisk healing suppe

7581 visninger
Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

3834 visninger
Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.
 

Tre eksempler på synske intuitioner

4460 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

Skyggemennesker

3456 visninger
Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående
 

At leve som seerske

7925 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere