KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Josephine, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkvinde, Synsk, Tarotkort, Healer,
Sprog jeg taler/forstår

Josephine


Josephine er et dansk medium med lang og bred erfaring inden det mediale arbejde. Hos hende bliver du modtaget på en professionel måde, og du kan få svar på dine spørgsmål. Du kan føle dig tryg med en spådom hos Josephine. 

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
263
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Jeg hedder Josephine og kommer fra Danmark, og jeg vil ønske dig varmt velkommen til at kontakte mig. Mine evner er medfødt og jeg bruker dem gjerne for å hjelpe deg med å finne svar på spørsmålene du måtte ha. Jeg får svar gjennom kanalisering, men bruker også englekort og englehvising i mine samtaler. Jeg er en god lytter, og ydmyk overfor det du ønsker å fortelle meg. Samtalenevåre er naturligvis private og alt blir mellom oss. Hvis dette er første gangen du kontakter et medium vil jeg guide deg gjennom prosessen. En samtale med meg er til hjelp når du har familiespørsmål, kjærlighetsbekymringer, spørsmål om karriere eller økonomi. Hvis du trenger støtte og en som lytter til deg er du velkommen til å kontakte meg. Jeg kan kjenne energiene dine og bidra til å få deg mer i balanse i løpet av samtalen. Jeg kan også hjelpe med din egen åndelige utvikling. Dersom du søker kontakt med den andre siden kan jeg hjelpe deg med det. Jeg kommuniserer også med dyr. Jeg bruker pendel, krystaller, og jeg kan også lese av din aura. Du er varmt velkommen til å kontakte meg!

Kundeanmeldelser:

Hvis du har talt med denne vejleder er vi meget taknemmelige hvis du vil skrive en kort anmeldelse.
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spirituel vejleder

7252 visninger
Louise L. Hay - voldsofret der blev spirituel vejleder for millioner
 

At have en fænomenologisk indstilling

4851 visninger

Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssig videnskab og psykoanalyse.

 

At håndtere det at være højsensitiv

5455 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt meget tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Hvad kan hypnose gøre for os?

4390 visninger
Hypnose kan være en meget stærk og kraftfuld form for terapi, som endda kan få en vosken mand til at tro han er en hane.
 

At være en heks

9364 visninger
Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.
 

Hvem har clairvoyante evner?

10147 visninger

Hvordan kan man vide om man rent fakstisk har synske evner eller om man bare er heldig til at gætte? Og hvad er en clairvoyant? Det får du svaret på her.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend