Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Joseph, Clairvoyance, Medium, Synsk, Alle vejledere, clairvoyant, synsk, tarotkort

Joseph


Joseph er drømmetyder og tyder dine drømme. Han bruger sin intuition for at svare på dine spørgsmål, han er en mand med et godt hjerte.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
684
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hallo, og velkommen til mig. Jeg hedder Joseph og jeg kan hjælpe dig med at forstå dine drømmer. Vidste du at drømme tit kan være beskeder til dig fra åndeverdenen? Selv om de ikke altid er nemme at forstå, kan det være skjulte beskeder til dig i dem. Jeg hjælper dig gerne. Jeg er synsk, eller clairvoyant. Jeg ser dig i fremtiden, i nutiden og i fortiden. Jeg vejleder dig gerne i den her jungle der kaldes et liv. Gennem at fokusere på de rigtige tingene gør det nemmere at navigere ret. Jeg kan se fremtiden, derfor kan jeg også se hvilke udfordringer du vil møde på din vej og jeg kan forberede dig på at gøre de rigtige valg. Når jeg skal gi dig råd, benytter jeg tit tarotkort for at se de rigtige tingene. I vores samtale skal du altid føle dig tryg. Kun når du er det, kan vi snakke om de svære tingene. Alt du siger bliver mellem os. Det har du mit ord på. Ring mig, jeg er her for dig.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

1013 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 

Den berygtede forbandelse

6473 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

4478 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotika skandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

Spå om fremtiden

1590 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Hvordan håndtere jeg frygten for at dø

2415 visninger
Svar på hvad der sker, når vi dør, er et emne der ofte bliver diskuteret. Men det eneste vi kan gøre er at gætte på hvad der sker. Døden er endelig, og det skræmmer de fleste, men der er måde hvorpå vi kan håndtere denne frygt.
 

Den Sataniske Kirke

5852 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere