KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Jannike, Drømmetydning, Tarotkort, Clairvoyant, Spåkone, Alle vejledere, Clairvoyance, Medium, clairvoyant, sandsigerske, klarsyn, tarotkort
Sprog jeg taler/forstår

Jannike


Jannike er en klarsynet spåkone, som kan give dig clairvoyant rådgivning når du som mest behøver det.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
566
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Når jeg udfører en online spådom, bruger jeg de værktøj som passer dig som person bedst. Jeg bruger mest pendul, tarotkort og mit klarsyn, når jeg skal spå dig. Jeg er også en dygtig drømmetyder og sandsigerske. Jeg har mest erfaring med relationer, men er også stærk i bearbejdelse af sorg. Jeg har studeret psykologi, Freud og Jung og de er en stor kilde for inspiration, når jeg skal spå dig. Her på Clairvoyant24, kan jeg hjælpe dig med at lære dig at spå dig selv. Du behøver bare at ringe til mig, så giver jeg clairvoyant rådgivning, eller bare lytte til dine funderinger og give dig råd. Hvis du spørger mig, så er åndelighed og hvid magi en del af hverdagslivet, hvilket vi også taler en del om under en telefonclairvoynace med mig. Jeg er en sandsigerske, som hjælper dig med se de svar du selv går rundt og bærer på. Jeg glæder mig til at have en online spådom med dig.

Kundeanmeldelser

Jane skriver:

Jannike er super empatisk og giver virkelig af sig selv. Hun er støttende og kommer med gode råd både når jeg spørger om arbejde og om kærlighed. Når eg har været usikker eller nervøs for noget jeg skulle gøre eller en person jeg skulle møde har hun beroliget mig og sørget for at jeg kunne føle mig balanceret. Hun har også virkelig ramt plet når det gælder en af de mænd jeg har mødt i år!


Sendt
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Er mit barn vokset op i efterlivet?

5145 visninger

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.

 

At leve som seerske

9185 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

Tre eksempler på synske intuitioner

6819 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

Sådan får du adgang til den åndelige verden

12059 visninger

Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evner, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.

 

Skyggemennesker

8084 visninger

Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående

 

En magisk healing suppe

8865 visninger
Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend