KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Iris, Afdødekontakt, Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Klarsyn, Medium, Spåkone, Spåkvinde, Synsk, Tarotkort, tarotkort
Sprog jeg taler/forstår

Iris Ny!


Her er Iris. Hun har et stort hjerte og kan hjælpe dig med at se nye muligheder, og hun vejleder dig så du kan vide hvilken vej du skal vandre.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
57
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Jeg har stor kærlighed for alle mennesker jeg møder da jeg tror på at vi alle gør vores bedste. Jeg har altid ønsket at hjælpe mine medmennesker, og jeg er derfor taknemmelig for mine evner som lader mig hjælpe andre. Ikke kun med de svære valg men også kan hjælpe med en dybere forståelse af sig selv og derved en mulighed for at nå sit højere selv. Jeg blev tidligt i livet introsert for det spirituelle da hele mine familie, selv læser tarotkort og bruger krystaller til healing. Det var dog først da jeg selv nået en svær periode i mit liv hvor jeg blev draget til Tarot og ånde kommunikation, dette gav mig de information som jeg havde brug for til komme videre. Samtidig lod de mig vide hvad jeg gik hen imod og at jeg selv havde styrken til at ændre hele mit liv. Jeg bor nu med en der elsker mig i et dejligt hjem i et liv som jeg før kun drømte om. Knus Iris

Kundeanmeldelser

Hvis du har talt med denne vejleder er vi meget taknemmelige hvis du vil skrive en kort anmeldelse.
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Seriøse medium

7793 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Spå om fremtiden

8309 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Byg din bucketliste med astrologi

4711 visninger

Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert en gang i livet sat dig for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du få hjælp med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.

 

Vigtige tarotkort og deres betydelse

9785 visninger

Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.

 

At se ind i fremtiden

7738 visninger

Synske, også kendt som clairvoyante, der kan se, hvad fremtiden bringer, er virkelig i vinden, og det af åbenbare grunde! Det er en usædvanlig ekspertise såvel som en tvivlsom, da det ikke er så ligetil som det ser ud. Følgende er en del særegenheder og træk ved det at se fremtiden.

 

Sådan styrer du dine negative tanker

4932 visninger

Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend