Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Iréne, Spåkone, Spåkvinde, Klarsyn, Clairvoyance, synsk

Iréne


Iréne kan hjælpe dig, da hun får hjælpe fra sine guider og er også dygtig til at analysere drømme. Hun er født synsk, så hun har meget erfaring med at hjælpe. Ring nu.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
633
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Velkommen her til mig, jeg hedder Iréne. Jeg er følsom og det betyder at jeg føler energi fra forskellige dimensioner, også fra de områder der har betydning for dig i det øjeblik du ringer til mig. Sammen med min synske evner og de åndelige guider, vil jeg formidle meddelelser til dig. Nogle gange kan man undre sig om noget der skete tidligere og nogle gange om fremtiden, selv om nutiden er meget vigtig. Eller når du føler at du sidder fast i en situation og har brug for at komme ud af det, så jeg hjælpe dig. Der er en god lytter i mig, og jeg sætter dig i først, når jeg arbejder på at få svar på dine spørgsmål. Jeg analyserer drømme du har haft. Der er ofte en besked i de drømme man har, og jeg vil analysere drømmene og give dig svar. Jeg bruger runer, når det kommer til mig, at det kan være et godt ekstra værktøj, men det er ikke hele tiden det er nødvendigt. Da jeg har været synsk siden fødslen har jeg lang erfaring og ingen spørgsmål er for små. Der er ingen dumme spørgsmål, fordi hvis du har noget, du spekulerer på, så er det vigtigt for dig, og så vil jeg formidle svar til dig.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Meditere er at skabe din virkelighed

3789 visninger
Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan klare det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du vil og være opmærksom på, at alle ting er mulige, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.
 

Hvad er en spiritual dagbog?

3973 visninger
En spirtual dagbog er en oversigt over udviklingen af ​​dine spirituell oplevelser. Spirituelle tidsskrifter kan tage ethvert format, herunder video-tidsskrifter, der er gemt på et kamera, en telefon eller en tablet. Mange mennesker kan godt lide at håndskrive dem på papir, da håndskrift siges at stimulere hjernen på en anden, dybere måde end at skrive elektroniske ord. Det vigtigste ved en spirituel dagbog er at den føles rigtig for dig.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3585 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil adressere, hvad de skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

At tale med dyr

5379 visninger
Jeg vil gerne fortælle dig om, hvordan det er at være synsk og om hvordan det er at kommunikere med dyr.
 

Byg din bucketliste med astrologi

3268 visninger
Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert sat dig et tidspunkt i dit liv for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du hjælpe dig med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.
 

At se ind i fremtiden

1991 visninger
Synske, også kendt som clairvoyante, der kan se, hvad fremtiden bringer, er virkelig i vinden, og det af åbenbare grunde! Det er en usædvanlig ekspertise såvel som en tvivlsom, da det ikke er så ligetil som det ser ud. Følgende er en del særegenheder og træk ved det at se fremtiden.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere