KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Iben, Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning, Klarsyn, Healer, Medium, Spåkvinde, Synsk, Tarotkort, klarsyn
Sprog jeg taler/forstår

Iben


En mester i liv eller et liv at mestre! Der er altid et valg og Iben er her for å vejlede dig om fortiden, nutiden og fremtiden.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
225
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Jeg er Iben og jeg er født med mine spirituelle evne, det ligger i vores familie. Min farmor lærte mig hvordan jeg kunne bruge mine evner. Jeg ser klarsyn og får “beskeder fra oven” som jeg kanalisere videre. Det var også min farmor som lærte mig at anvende tarotkortene til at åbne porten til fortiden, nutiden og fremtiden. Englene hjælper mig med at ændre en energi eller se nøgtern på sandheden.  Jeg anvender idag mine evner til at vejlede og skabe et klarere syn på en bestemt situation for den person, som har ønsket. Jeg sætter ord på hvordan virkeligheden ser ud, uanset om det har at gøre med ambitioner, drømme, kærlighed eller penge. Jeg hjælper dig med viden om hvordan dine muligheder er, og hvilket valg du skal træffe. Du kan stille spørgsmål til mig, hvis du står i krise ved en skillevej, mangler positiv energi i dit liv, eller har brug for en fornemmelse af hvor dit liv bærer dig hen. Nogen gange er det en grænseoverskridende opgaver, som kommer til os, for at vi ikke skal begå den samme fejl igen. Andre gange er det grænseoverskridende handlinger som skal til for at vende en dårlig situation til noget godt. Står du allerede et godt sted i dit liv, så kan det blive endnu bedre. Er du selv indstillet på at prøve at opleve klarsyn igennem meditation, så kan jeg tage dig med på en guidet meditation, som giver total indre ro. Jeg har selv haft den bedste mentor i livsmestring og jeg vil gerne give min viden videre til dig som gerne vil mestre livet. En mester i liv eller et liv at mestre! Der er altid et valg!

Kundeanmeldelser

Hvis du har talt med denne vejleder er vi meget taknemmelige hvis du vil skrive en kort anmeldelse.
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Seriøse medium

7926 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

At have en fænomenologisk indstilling

5352 visninger

Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssig videnskab og psykoanalyse.

 

At håndtere det at være højsensitiv

5892 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt meget tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

At tale med dyr

7204 visninger
Jeg vil gerne fortælle dig om, hvordan det er at være synsk og om hvordan det er at kommunikere med dyr.
 

Auraen og dens farver

14006 visninger

Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.

 

Den berygtede forbandelse

8126 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend