Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Helena, Clairvoyant, Spåkvinde, Klarsyn, Synsk,

Helena


Helena er en varm og omtænksom synsk kvinde. Her føler du dig helt tryg og kan følge hendes råd og vejledning.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
699
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, det er jeg der er Helena. Du skal være hjertelig velkommen til at ringe mig når du føler at livet driller dig. Enten det nu er der hjemme, eller på arbejdet, om det er med vennerne eller ellers i det sociale kan jeg med mine evner og hjælpemidler give dig råd og vejledning for at ændre den situation du er i. Livet har aldrig være en nem ting at forholde sig til, der er altid udfordringer. Derfor vil jeg bruge det jeg kan til at hjælpe dig. Jeg vil være åben og ærlig overfor dig, så kom med dine spørgsmål, enten du føler de er for store, for små eller dumme skal du komme med dem. Måske er din vurdering av et problem ude af proportion og har behov for en justering. Lad mig være den der afgør det, du vil uanset få et svar eller et råd. Jeg håber du vil give mig muligheden til at hjælpe dig. Det vil jeg sætter pris på, det viser at du stoler på mig. Ring mig når du fler behov for en at snakke med.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Seks tegn på du har en sjette sans

6295 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

At tale med dyr

5379 visninger
Jeg vil gerne fortælle dig om, hvordan det er at være synsk og om hvordan det er at kommunikere med dyr.
 

Meditere er at skabe din virkelighed

3789 visninger
Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan klare det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du vil og være opmærksom på, at alle ting er mulige, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.
 

At være en heks

8390 visninger
Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3585 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil adressere, hvad de skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

At håndtere det at være højsensitiv

1841 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt megen tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere