Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
clairvoyant24dk instagram 22clairvoyant24dk instagram 23clairvoyant24dk instagram 24clairvoyant24dk instagram 25clairvoyant24dk instagram 26clairvoyant24dk instagram 27
 
Helén, Afdødekontakt, Medium, Healer, Klarsyn,

Helén


Helen er en ydmyg professionel spådame som er født med hendes gaver. Hun har lang erfaring og du kan være sikker med hende.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
395
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej og velkommen til mig, jeg hedder Helén! Jeg har det rigtige sind, når jeg arbejder medialt. Mit motto er, det er ingen spørgsmål der er for svære, jeg hjælper din åndelige udvikling og hjælper med at vælge din livsstil. Hvis du ønsker det, vil jeg kontakte den anden side og kanalisere beskeder fra dine kære. Jeg har et åbent sind. Det vi snakker om er mellem os, så du kan føle dig tryg, når du ringer til mig. Du er i fokus, når du ringer til mig, uanset hvad du vil have hjælp med. Jeg kan hjælpe dig med alt fra helbredelse til tidligere liv. Over tid har jeg udviklet mine evner og gaver, hvilket har betydet, at jeg har lang erfaring og ved, hvad jeg gør. Jeg kan rådgive dig på alle områder, det der er vigtige for dig lige nu. Det er vigtigt for mig at vide, hvordan du har det i øjeblikket. Du stiller dine spørgsmål, jeg giver dig klare svar og viser dig vejen på den bedste måde. Jeg glæder mig til at snakke med dig!

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Kloning

3060 visninger
Som så mange spåkoner, så står forskere indenfor bioteknologi også ofte overfor moralske og etisker spørgsmål.
 

Zeus hjælper os

6499 visninger
Vores krop gør indimellem ting ufriviligt. Her kan du læse om en af de mere mystiske ting den gør, som man kan bruge til spå med.
 

Hvordan håndtere jeg frygten for at dø

1268 visninger
Svar på hvad der sker, når vi dør, er et emne der ofte bliver diskuteret. Men det eneste vi kan gøre er at gætte på hvad der sker. Døden er endelig, og det skræmmer de fleste, men der er måde hvorpå vi kan håndtere denne frygt.
 

Den Grønne Mand

2902 visninger
Enhver der har studeret spådomme og hekse har stødt på den Grønne Mand. Her får du en kort forklaring på hvem han er og hvad han symbolisere.
 

Hvad er en spådom?

5230 visninger
Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.
 

Hvad hypnose kan gøre for os?

2799 visninger
Hypnose kan være en meget stærk og magtfuld form for terapi, som endda kan få en vosken mand til at tro han er en hane.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere