Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Frida, Synsk, Clairvoyance, Spåkone, Alle vejledere,

Frida


Stil dine spørgsmål til Frida. Hun hjælper dig med dine hverdagsproblemer eller din personlige udvikling. Hun er et en god lytter og et godkendt medium.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
644
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, jeg hedder Frida. At jeg opdaget mine evner der er nedarvet gennem generationer gjorde at jeg arbejdet meget med min personlige udvikling og min åndelige udvikling, noget der gjorde at jeg nu er et godkendt medium. Jeg formidler budskab fra den åndelige verden og spår om fremtiden. Jeg hjælper dig også med din egen spirituelle udvikling om du føler behov for det. Fra mig kan du får råd og vejledningen inden flere områder, områder som samliv og andre hverdagsproblemer. Sammen kan vi skabe grundlaget for at du skal leve et harmonisk liv sammen med din familie. Jeg ar et åbent sind og er ydmyg i mod dem der ringer mig. Det findes selvsagt ingen spørgsmål der er for dumme, for små eller for store til at stildes. Du kan fortælle mig om alle de følelsesmæssige problemer du har, alt der siges, bliver mellem os, det er min garanti til dig. Jeg gir dig styrke og gode råd gennem min rådgivning til dig. Du er selvsagt hjerteligt velkommen til at ringe mig hvornår det skal være.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Meditere er at skabe din virkelighed

3790 visninger
Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan klare det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du vil og være opmærksom på, at alle ting er mulige, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.
 

Byg din bucketliste med astrologi

3269 visninger
Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert sat dig et tidspunkt i dit liv for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du hjælpe dig med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.
 

Spå om fremtiden

1590 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

4478 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotika skandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

Zeus hjælper os

7118 visninger
Vores krop gør indimellem ting ufriviligt. Her kan du læse om en af de mere mystiske ting den gør, som man kan bruge til spå med.
 

En magisk healing suppe

7367 visninger
Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere