KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Felicia, Drømmetydning, Tarotkort, Spåkone, Clairvoyance,

Felicia


Felicia har en stærk intuition, som hun bruger til at hjælpe netop dig. Hun bruger også hendes guider, tarot og oracle kort. Du er velkommen til at ringe til hende nu.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
330
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Velkommen, du har fundet det helt rigtige sted. Mit navn er Felicia og jeg har i mange år hjulpet både mænd og kvinder med min stærke intuition, mine guider og mine tarot og oracle kort. De oplysninger, der kommer til mig, kan du anvende til at foretage trygge beslutninger. Spørg mig om alt, men jeg er specielt god til at hjælpe dig med spørgsmål om kærlighed, parforhold, job / karriere og penge. Måske du står ved en skillevej i livet og ved ikke, hvad det næste skridt skal være og er det nu i den rigtige retning? Jeg er åben og ærlig, du kan trygt tale med mig om stort og småt. Desuden, hvad der bliver sagt mellem os, det bliver hos mig. Ring til mig nu og få en pragmatisk plan og praktiske instruktioner om, hvordan du kommer i gang med at skabe den sti, du ønsker at gå. Hjerteligt velkommen!

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Er mit barn vokset op i efterlivet?

3767 visninger
Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.
 

En magisk healing suppe

7549 visninger
Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.
 

De forskellige hjernebølger

2602 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed til at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 

Skyggemennesker

3368 visninger
Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående
 

Kloning af mennesker – er det muligt?

4502 visninger
Bioteknologi er, som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

1963 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere