KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Emma, Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort, Synsk, tarotkort

Emma


Emma er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og hendes guider hjælper hende med at finde de svar, du søger efter. Hun giver dig altid tydelige svar der er nemme at forstå. Ring til hende for din personlige spådom.  

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
640
Ledig
Klik her for at ringe nu
 

Hej, jeg hedder Emma og jeg er her for at støtte dig i svære perioder eller hvis du har ting du funderer på. Jeg vejleder dig ved hjælp af mine tarotkort, og mine guider hjælper mig med at finde de svar du leder efter. Jeg er klarfølende og har en stærk intuition. Jeg fordyber mig altid i din situation gennemm kortene så du kan få velbegrundede svar. Hvis du har flere spørgsmål så får du også hurtigt svar på dem. Jeg giver altid tydelige og letforståelige svar. Ingen spørgsmål er dumme eller for merkelige, og jeg modtager dig på en personlig og kærlighedsfyldt måde. Velkommen til at ringe til mig.  

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Seriøse medium

7104 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Seks tegn på du har en sjette sans

10595 visninger

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.

 

Sådan styrer du dine negative tanker

4345 visninger

Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.

 

Vigtige tarotkort og deres betydelse

8709 visninger

Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.

 

Spå om fremtiden

6379 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Hvad kan hypnose gøre for os?

4228 visninger
Hypnose kan være en meget stærk og kraftfuld form for terapi, som endda kan få en vosken mand til at tro han er en hane.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend