KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Ella, Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere, Klarsyn, Clairvoyance, Clairvoyant, Synsk, Medium,
Sprog jeg taler/forstår

Ella


Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de svar du søger efter. hun kan vejlede dig så du finder den rette vej i livet!

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
83
Ledig
Klik her for at ringe nu
 

Hej, det mig, der er Ella! så længe som jeg kan huske har jeg haft kontakt med mine skytsengle og åndeverdenen. Alle mennesker har skytsengle, og de er der for at beskytte og og lede os på den rigtige vej i livet. Jeg har sterke empatiske evner og meget livserfaring. Jeg håber, at jeg kan hjælpe lige dig med at få klarhed i dine bekymringer, så du kan fortsætte din vej med ny glede, energi, og lettelse. Svarerne er der altid, bare man fkatisk stiller spørgsmålene! Jeg er tilstede for at lytte til hvad du har at fortælle. Uanset hvad det drejer sig om så kan du ringe til mig. du fortjener alt lys og al kærlighed som du kan få. Du er varmt velkommen til at ringe til mig så vi kan have en fin og givende samtale.

Knus, Ella!

Kundeanmeldelser

Hvis du har talt med denne vejleder er vi meget taknemmelige hvis du vil skrive en kort anmeldelse.
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spå om fremtiden

8733 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Seriøse medium

7996 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Meditere er at skabe din virkelighed

5190 visninger

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.

 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

5876 visninger

Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøve noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være udmattende og kan holde dig fra at opfylde dit potentiale.

 

Sådan styrer du dine negative tanker

5091 visninger

Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.

 

Fremtidssyn

3185 visninger

Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige den nære fremtid på.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend