KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Elisa, Klarsyn, Synsk, Clairvoyant, Alle vejledere, Tarotkort, Spåkone, Spåkvinde,
Sprog jeg taler/forstår

Elisa


Elisa er her for dig. Hun bruger sine synske evner for at formidle beskeder fra universet direkt til dig. Hun kan hjælpe dig med fortiden, nutiden og fremtiden - så ring og få den hjælpe du behøver allerede i dag.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
534
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Velkommen til mig, jeg hedder Elisa. Jeg giver vejledning og formidler meddelelser fra universet direkte til dig, når du ringer til mig. Nogle gange i livet har du brug for rådgivning i situationer, som du ikke kan lide eller forstår. Hele mit liv har andlet om at være åndelig og føle energi fra forskellige dimensioner, det betyder, at jeg har lang erfaring i medierne og er professionel. Mine mediale evner er brede, hvilket betyder, at jeg også arbejder som en heks med hvid magi udover den mediale vejledning. Det handler om kraftig lysstyrke, som jeg bruger, når jeg renser energi. Jeg læser f.eks. også din aura, kommunikerer med dyr, renser energier blandt andet for at forudsige din fremtid. Vi kan også se på din fortid, hvis du ønsker det, elv om nutiden er virkelig vigtig at være i. Nogle gange kan du få svar fra fortiden, hvis der sker noget i dette liv, er det forbundet. Når du spørger mig om fortid, nutid og fremtid, kender jeg energierne og fortæller dig, hvad jeg kommer fra niverset til dig. Jeg er bare et redskab, der arbejder for at formidle, hvad der kommer til mig. Du er velkommen til at ringe til mig, jeg ser frem til det.

Kundeanmeldelser:

Hvis du har talt med denne vejleder er vi meget taknemmelige hvis du vil skrive en kort anmeldelse.
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spå om fremtiden

7450 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Seriøse medium

7477 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Seks tegn på du har en sjette sans

12379 visninger

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.

 

Mentale overlevelsestips

4585 visninger

Der er visse ting, du kan gøre for at ændre en situation. I dag fokuserer vi på at ændre en situation bare ved at få kontakt med dine mentale evner.

 

Meditere er at skabe din virkelighed

4808 visninger

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.

 

De forskellige hjernebølger

5219 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed til at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend