KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Cleo, Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyance, Drømmetydning, tarotkort
Sprog jeg taler/forstår

Cleo


Cleo er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og hendes guider hjælper hende med at finde de svar, du søger efter. Hun giver dig altid tydelige svar der er nemme at forstå. Ring til hende for din personlige spådom.  

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 
NR
540
Logget ud
Ping mig
Bed mig om at logge på ved at sende en SMS med 540 til 92 45 92 45 Du vil modtage en SMS når jeg er logget ind. Denne service er gratis.
Klik her for at ringe nu
 

Hej, jeg hedder Cleo og jeg er her for at støtte dig i svære perioder eller hvis du har ting du funderer på. Jeg vejleder dig ved hjælp af mine tarotkort, og mine guider hjælper mig med at finde de svar du leder efter. Jeg er klarfølende og har en stærk intuition. Jeg fordyber mig altid i din situation gennemm kortene så du kan få velbegrundede svar. Hvis du har flere spørgsmål så får du også hurtigt svar på dem. Jeg giver altid tydelige og letforståelige svar. Ingen spørgsmål er dumme eller for merkelige, og jeg modtager dig på en personlig og kærlighedsfyldt måde. Velkommen til at ringe til mig.  

Kundeanmeldelser

Hvis du har talt med denne vejleder er vi meget taknemmelige hvis du vil skrive en kort anmeldelse.
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Seriøse medium

8051 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Spå om fremtiden

8924 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Meditere er at skabe din virkelighed

5237 visninger

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.

 

Kloning af mennesker – er det muligt?

6334 visninger

Bioteknologi er, som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.

 

Byg din bucketliste med astrologi

4876 visninger

Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert en gang i livet sat dig for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du få hjælp med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.

 

Sådan styrer du dine negative tanker

5144 visninger

Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend