KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Cleo, Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort, Synsk, Spåkone, tarotkort
Sprog jeg taler/forstår

Cleo


Cleo er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og hendes guider hjælper hende med at finde de svar, du søger efter. Hun giver dig altid tydelige svar der er nemme at forstå. Ring til hende for din personlige spådom.  

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
540
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, jeg hedder Cleo og jeg er her for at støtte dig i svære perioder eller hvis du har ting du funderer på. Jeg vejleder dig ved hjælp af mine tarotkort, og mine guider hjælper mig med at finde de svar du leder efter. Jeg er klarfølende og har en stærk intuition. Jeg fordyber mig altid i din situation gennemm kortene så du kan få velbegrundede svar. Hvis du har flere spørgsmål så får du også hurtigt svar på dem. Jeg giver altid tydelige og letforståelige svar. Ingen spørgsmål er dumme eller for merkelige, og jeg modtager dig på en personlig og kærlighedsfyldt måde. Velkommen til at ringe til mig.  

Kundeanmeldelser:

Hvis du har talt med denne vejleder er vi meget taknemmelige hvis du vil skrive en kort anmeldelse.
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spå om fremtiden

7126 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Seriøse medium

7378 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Seks tegn på du har en sjette sans

11969 visninger

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.

 

Mentale overlevelsestips

4495 visninger

Der er visse ting, du kan gøre for at ændre en situation. I dag fokuserer vi på at ændre en situation bare ved at få kontakt med dine mentale evner.

 

Meditere er at skabe din virkelighed

4724 visninger

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.

 

De forskellige hjernebølger

5123 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed til at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend