Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Celia, Medium, Spåkone, Alle vejledere, Spåkvinde, Tarotkort, tarotkort

Celia


Celia er et professionelt uddannet medium, der spår dig og kan endda helbrede dig, når du ringer til hende.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
640
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

 

Hejsa! Celia er mit navn, og du vil føle dig meget velkommen! Når jeg arbejder medialt, gør jeg flere ting samtidig, man kan sige. Jeg er klarsynet og får beskeder sådan, men jeg tilføjer også hvad tarotkort fortæller. Jeg genkender også andre energier effektivt. Kortene selv giver tydelige beskeder, men når du forstår dem, får du flere beskeder. Nogle gange er der en masse oplysninger og nogen gange mindre, det bestemmer universet. Du kan få en fjernhelbredelse fra mig direkte i samtalen, bare spørge mig om det. Jeg har lang erfaring og møder dig professionelt. Jeg nok været medial i hele mit liv, men i voksen alder tog jeg en uddannede som medium. Jeg glæder mig til din samtale!

 

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spå om fremtiden

760 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Auraen og dens farver

8628 visninger
Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.
 

Fremtidssyn

857 visninger
Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige kortsigtet fremtid på.
 

Ti tegn på du er født en heks

5352 visninger
Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, se Hvis du nogensinde har troet, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store.. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse resonerer med dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

4187 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotika skandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

3146 visninger
Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som et medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette fly, og at børn vokser der. De skal dog først gøre det til den anden verden.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere