Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Celia, Medium, Spåkone, Alle vejledere, Spåkvinde, Tarotkort, tarotkort

Celia


Celia er et professionelt uddannet medium, der spår dig og kan endda helbrede dig, når du ringer til hende.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
640
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

 

Hejsa! Celia er mit navn, og du vil føle dig meget velkommen! Når jeg arbejder medialt, gør jeg flere ting samtidig, man kan sige. Jeg er klarsynet og får beskeder sådan, men jeg tilføjer også hvad tarotkort fortæller. Jeg genkender også andre energier effektivt. Kortene selv giver tydelige beskeder, men når du forstår dem, får du flere beskeder. Nogle gange er der en masse oplysninger og nogen gange mindre, det bestemmer universet. Du kan få en fjernhelbredelse fra mig direkte i samtalen, bare spørge mig om det. Jeg har lang erfaring og møder dig professionelt. Jeg nok været medial i hele mit liv, men i voksen alder tog jeg en uddannede som medium. Jeg glæder mig til din samtale!

 

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spå om fremtiden

1668 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

At komme igennem smerte

4195 visninger
I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fuld af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for stort set os alle, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

3526 visninger
Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som et medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette fly, og at børn vokser der. De skal dog først gøre det til den anden verden.
 

Spåkone tegning

32 visninger
En spænende form for kontakt med den anden side er former for spåkone tegning
 

Auraen og dens farver

9188 visninger
Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.
 

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

4514 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotika skandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere