KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Carmen, Spåkone, Clairvoyant, Alle vejledere, Klarsyn, Spåkvinde, Synsk, Clairvoyance, Afdødekontakt, Medium, Tarotkort,
Sprog jeg taler/forstår

Carmen


Carmen har stor erfaring med at give medievejledning i kærlighed, arbejde, forhold og med videre. En spådom med hende er nem at forstå. Carmen er tydelig i sine svar. Hvis du ringer til hende, vil du modtage en hjertelig velkomst.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
47
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, jeg hedder Carmen. Hos mig får du eksperthjælp og klare svar på de spørgsmål, du tumler med. Jeg har stor erfaring med at give vejledning i kærlighed, arbejde, forhold og uddannelse. Jeg vil altid møde dig med respekt og ingen spørgsmål er for trivielle. Jeg bruger min spåmand og mine engle formidler de svar, du leder efter. Jeg føler energi og har en stor passion for at hjælpe andre. Jeg er et varm og seriøst mennesker. En spådom med mig er aldrig kompliceret, og jeg vil gøre mit bedste for at være klar. Du er altid velkommen til at ringe til mig. 

Positiv energi og kærlighed Carmen

Kundeanmeldelser

Hvis du har talt med denne vejleder er vi meget taknemmelige hvis du vil skrive en kort anmeldelse.
Klik her for at levere din anmeldelse
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Seriøse medium

7793 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Spå om fremtiden

8309 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Byg din bucketliste med astrologi

4710 visninger

Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert en gang i livet sat dig for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du få hjælp med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.

 

Vigtige tarotkort og deres betydelse

9785 visninger

Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.

 

At se ind i fremtiden

7738 visninger

Synske, også kendt som clairvoyante, der kan se, hvad fremtiden bringer, er virkelig i vinden, og det af åbenbare grunde! Det er en usædvanlig ekspertise såvel som en tvivlsom, da det ikke er så ligetil som det ser ud. Følgende er en del særegenheder og træk ved det at se fremtiden.

 

Sådan styrer du dine negative tanker

4932 visninger

Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend