Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Beth, Clairvoyance, Spåkvinde, Synsk, Medium,

Beth


Beth er her for dig. Hun bruger sine synske evner for at formidle beskeder fra universet direkt til dig. Hun kan hjælpe dig med fortiden, nutiden og fremtiden - så ring og få den hjælpe du behøver allerede i dag.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
634
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Velkommen til mig, jeg hedder Beth. Jeg giver vejledning og formidler meddelelser fra universet direkte til dig, når du ringer til mig. Nogle gange i livet har du brug for rådgivning i situationer, som du ikke kan lide eller forstår. Hele mit liv har andlet om at være åndelig og føle energi fra forskellige dimensioner, det betyder, at jeg har lang erfaring i medierne og er professionel. Mine mediale evner er brede, hvilket betyder, at jeg også arbejder som en heks med hvid magi udover den mediale vejledning. Det handler om kraftig lysstyrke, som jeg bruger, når jeg renser energi. Jeg læser f.eks. også din aura, kommunikerer med dyr, renser energier blandt andet for at forudsige din fremtid. Vi kan også se på din fortid, hvis du ønsker det, elv om nutiden er virkelig vigtig at være i. Nogle gange kan du få svar fra fortiden, hvis der sker noget i dette liv, er det forbundet. Når du spørger mig om fortid, nutid og fremtid, kender jeg energierne og fortæller dig, hvad jeg kommer fra niverset til dig. Jeg er bare et redskab, der arbejder for at formidle, hvad der kommer til mig. Du er velkommen til at ringe til mig, jeg ser frem til det.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Fysisk medium

1115 visninger
Fysisk medium indebærer en form for fænomener, hvor eksterne enheder manipulerer energier og stoffer i et medium, uanset om det er mand eller kvinde, for at danne fysiske manifestationer, såsom ånder, der lever i en menneskekrop og taler direkte derfra.
 

Den Sataniske Kirke

5852 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

1013 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 

Den berygtede forbandelse

6473 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 

Meditere er at skabe din virkelighed

3790 visninger
Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan klare det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du vil og være opmærksom på, at alle ting er mulige, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.
 

At håndtere det at være højsensitiv

1841 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt megen tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere