KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Angelina, Tarotkort, Spåkone, Klarsyn, Clairvoyance, Alle vejledere, Synsk, tarotkort

Angelina


Angelina er en spåkone med meget erfaring inden det mediale. Hun kan få alle mennesker til at føle at de er unikke.Ring til hende for en spådom om kærlighed, økonomi eller om fremtiden generelt. 

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
608
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej mit navn er Angelina og jeg er fra Sverige. Kontakt mig når du behøver medial vejledning. Jeg spår ved hjælp af mine tarotkort. Jeg kan vejlede dig indenfor forskellige områder i dit liv, som dit kærlighedsliv, økonomi, arbejde, eller din åndelige rejse. Mine hjælpemidler er tarotkort og krystaller. Jeg har været medial siden barnsben og jeg får mæsteparten af min vejledning fra mine guider og engler i mit daglige arbejde. Sommetider får jeg også hjælp fra dine guider, for at få så gode svar som muligt. Nøl ikke med at kontakte mig. Lys og kærlighed. Jeg ser frem til at modtage dit opkald.  

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spå om fremtiden

5542 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Byg din bucketliste med astrologi

3918 visninger

Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert en gang i livet sat dig for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du få hjælp med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.

 

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

5234 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotikaskandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

Sådan styrer du dine negative tanker

4222 visninger

Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.

 

Meditere er at skabe din virkelighed

4473 visninger

Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.

 

Mentale overlevelsestips

3622 visninger

Der er visse ting, du kan gøre for at ændre en situation. I dag fokuserer vi på at ændre en situation bare ved at få kontakt med dine mentale evner.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend