KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Angelica, Synsk, Clairvoyance, Medium, Spåkvinde,

Angelica


Angelica ser, hører og føler energier og kan hjælpe dig med at forstå din egen livssituation.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
698
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, og velkommen til mig. Jeg hedder Angelica. Du kan selvsagt spørge mig om alt du ønsker, og jeg garanterer at du vil få svar på det du spekulerer i. De svar du får vil gi dig råd i forhold til de valg du skal tage senere i dit liv. Sådan er livet, det er altid valg som skal gøres og så skal man være bedst mulig informeret om de konsekvenser valgene kan få. Er det andre udfordringer i dit liv, måske på hjemmebane, i familien eller mellem venner skal du vide at jeg kan hjælpe med at finne de energier der gir de udfordringer. Jeg kan hjælpe med at kanalisere de energier og ændre dem til positive energier. Selvsagt kan det også være det man kalder hverdagslige udfordringer eller minder alvorlige ting du ønsker at drøfte. Det kan vi snakke om, ingen spørgsmål er for store, ingen er for små. Så længe det er ting du ønsker at snakke om, er jeg der for dig. Når vi snakker, er mit fokus på dig og dine spørgsmål. Jeg vil altid gøre hvad jeg kan for at finne svar og gode råd til dig.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Fysisk medium

2054 visninger
Fysisk medium indebærer en form for fænomener, hvor eksterne enheder manipulerer energier og stoffer i et medium, uanset om det er mand eller kvinde, for at danne fysiske manifestationer, såsom ånder, der lever i en menneskekrop og taler direkte derfra.
 

At håndtere det at være højsensitiv

2847 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt meget tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

2016 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3804 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil pege på, hvad man skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

Den Sataniske Kirke

6379 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 

Den berygtede forbandelse

6702 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere