Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Angelica, Alle vejledere, Medium, Spåkvinde, Synsk,

Angelica


Angelica har lang erfaring, hun kan se og føle dine energier. Hun kan gi videre beskeder fra den anden side og på den måde gi dig et vendepunkt i livet.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
655
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, mit navn er Angelica! Jeg har lang erfaring og ved at livet ikke altid er nemt. Vi alle har en eller flere gange været der at vi har følt os på bunden. Om du føler det sådan, kan jeg ved hjælp af universale kræfter få beskeder fra den anden side som kan hjælpe di videre. Jeg akn se og føle dine og andres energier rundt om dig. Om du har behov for at få svar på livets spørgsmål eller om du vil ha råd om andre ting, finnes jeg her for dig. Jeg kan hjælpe og give råd uanset hva der sker. Om du sidder fast i livet kan jeg hjælpe dig i gang og gi dig mod på at starte på nyt. Om der drømme der stadig væk kommer tilbage eller drømme der gir dig meget at tænke på, kan jeg hjælpe med at tyde disse. Mange gange er disse beskeder fra den anden side, beskeder der nemmere når ind til dig når du sover. Har du tabt noget, eller er det et dyr der er forsvundet kan jeg få billeder eller beskeder fra den anden side der kan hjælpe dig til at finde det der er væk, Ingen skal være alene med sine tanker. Jeg er her for at være din samtalepartner.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spå om fremtiden

1589 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Den berygtede forbandelse

6473 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 

Seks tegn på du har en sjette sans

6295 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed for at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Sådan styrer du dine negative tanker

3585 visninger
Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil adressere, hvad de skal gøre, når de begynder at blive negative.
 

Auraen og dens farver

9090 visninger
Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.
 

Meditere er at skabe din virkelighed

3789 visninger
Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan klare det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du vil og være opmærksom på, at alle ting er mulige, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere