KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Angelica, Alle vejledere, Drømmetydning, Synsk, Spåkone,

Angelica


Angelica har lang erfaring, hun kan se og føle dine energier. Hun kan gi videre beskeder fra den anden side og på den måde gi dig et vendepunkt i livet.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
605
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, mit navn er Angelica! Jeg har lang erfaring og ved at livet ikke altid er nemt. Vi alle har en eller flere gange været der at vi har følt os på bunden. Om du føler det sådan, kan jeg ved hjælp af universale kræfter få beskeder fra den anden side som kan hjælpe di videre. Jeg akn se og føle dine og andres energier rundt om dig. Om du har behov for at få svar på livets spørgsmål eller om du vil ha råd om andre ting, finnes jeg her for dig. Jeg kan hjælpe og give råd uanset hva der sker. Om du sidder fast i livet kan jeg hjælpe dig i gang og gi dig mod på at starte på nyt. Om der drømme der stadig væk kommer tilbage eller drømme der gir dig meget at tænke på, kan jeg hjælpe med at tyde disse. Mange gange er disse beskeder fra den anden side, beskeder der nemmere når ind til dig når du sover. Har du tabt noget, eller er det et dyr der er forsvundet kan jeg få billeder eller beskeder fra den anden side der kan hjælpe dig til at finde det der er væk, Ingen skal være alene med sine tanker. Jeg er her for at være din samtalepartner.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Spå om fremtiden

2993 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Hvordan min medialitet begyndte

5765 visninger
Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.
 

Sekter

6468 visninger
Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.
 

De forskellige hjernebølger

2626 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed til at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 

Ankou – Manden med leen

14495 visninger
Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring.
 

Spået

928 visninger
Jeg er blevet spået! Og jeg aner slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til hvad der blev sagt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere