KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Alma, Spåkvinde, Medium, Synsk, Clairvoyant,

Alma


Alma er et medium som formidler beskeder til dig og giver vejledning med sine nedarvede evner. Hun gir dig styrke når du behøver det.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
690
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, jeg hedder Alma og er godkendt medium og healer. Jeg formidler beskeder til dig og giver dig svar på de spørgsmål du måtte ha. Hele mit liv har handlet om det at være åndelig og at udvikle de evner jeg født med. Disse evnerne har jeg udviklet med årene, og jeg er nu godkendt også indenfor healing. For det meste, når benytter jeg af min intuition dukker flere beskeder op end det man udgangspunktet er forberedt på . Dette hænger sammen med, at nogen ganger har universet noget at si, noget du har brug for lige nu. Enkelte gange i livet kan man føle sig usikker på hvor henne man skal slippe for så at gå videre i livet. Jeg gir vejledning og giver dig styrke til at slippe og så komme videre. Jeg giver vejledning og viser dig hvilke muligheder der ligger foran dig. Når jeg kanaliserer, så benytter jeg den hjælp jeg kan få fra guiderne der jeg kan få kontakt med den anden side. Jeg kan få kundskab derfra. Jeg vil du skal føle dig rigtigt velkommen til at ringe mi for at få den vejledning jeg kan give dig.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Den Sataniske Kirke

6285 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 

Auraen og dens farver

9661 visninger
Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.
 

Fremtidssyn

1418 visninger
Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige den nære fremtid på.
 

Seks tegn på du har en sjette sans

7294 visninger
Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.
 

Ti tegn på du er født som heks

6389 visninger
Hvis du nogensinde har tænkt, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse giver genklang hos dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 

Vigtige tarotkort og deres betydelse

7246 visninger
Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere