Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Alexander, Medium, Synsk, Alle vejledere, Clairvoyant,

Alexander


Stil alle dine spørgsmål til Alexander allerede i dag. Han kan blandt andet hjæpe dig, hvis du har problemer i dit liv - Alexander dømmer ingen og har et åbent sind.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
398
Logget ud
Klik her for at ringe nu
 

Hej, jeg hedder Alexander, velkommen til mig. Hvis du er i en situation, du ikke kan lide eller har brug for medial vejledning, kan du ringe til mig. Jeg bruger min intuition og er indlysende, hvilket betyder at du kan få råd på alle områder, der har betydning for dig. Jeg kan være hjælpsom, når du føler at du sidder fast lidt i livet og ønsker at komme videre, men ved ikke rigtig, hvordan man gør det for at tage et skridt fremad. Har du haft negative energier i dit hjem eller i dig selv, kan det ære godt for dig at vide, at jeg rengør energi og udfører helbredelse på afstand. Jeg er en god lytter, forståelse og jeg dømmer ikke nogen. Hvis du er på korsvej og skal træffe en beslutning, eller vil du tage det næste skridt i din åndelige evner, der det godt for dig at vide, at jeg hjælper med valg af sti og hjælper din åndelige udvikling til det næste trin. Still dine spørgsmål om alt, hvad du føler dig rørt af, der har at gøre med dit liv. Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved mig i vores samtale,  og jeg sætter alt mit fokus på dig. Jeg sætter dig i centrum og vil gerne skabe de betingelser der er nødvendige, for at du kan leve et harmonisk liv.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Hvordan min medialitet begyndte

5608 visninger
Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere den begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.
 

Spå om fremtiden

1590 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Vigtige tarotkort og deres betydelse

6874 visninger
Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.
 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

3944 visninger
Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse i stedet.
 

Sekter

6214 visninger
Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.
 

Den berygtede forbandelse

6473 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere