Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
clairvoyant24dk instagram 22clairvoyant24dk instagram 23clairvoyant24dk instagram 24clairvoyant24dk instagram 25clairvoyant24dk instagram 26clairvoyant24dk instagram 27
 
Agnes, Drømmetydning, Clairvoyance, Tarotkort, Synsk,

Agnes


Mikaela kan spå om fortid, nutid og fremtid og vil altid give dig et ærligt svar. Vil du have hjælp med dine valg i livet, så ring til Mikaela allerede i dag.

Ring clairvoyant24.dk

Hos os er du garanteret en kvalitets clairvoyance

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Klik her for at ringe nu
 
Vælg vejleder
612
Optaget
Klik her for at ringe nu
 

Hej og velkommen, mit navn er Agnes og jeg får min styrke fra både naturen og mine kontakter med åndeverdenen. Jeg har fået denne gave at kunne viderebringe budskabet direkte fra englene til dig. Det har hjulpet mig i min synske udvikling at have et åbent sind og at være ydmyg og have medfølelse med andre mennesker. Ved hjælp af mine tarot og engelkort kan jeg oplyse dig om hvad der er sket i fortiden og hvad der vil ske i fremtiden. Jeg har stor erfaring i at hjælpe mennesker i at give dem råd i de valg de skal tager for at vælge den rette vej i livet. Jeg er her for dig. Du kan trygt spørge mig om alt og sammen kan vi finde de bedste valg for dig. Jeg er god til at lytte, så ring nu.

Kundernes anmeldelser

Hvis du har haft en samtale med denne clairvoyant / spåkone / medium vil det glæde os meget hvis du vil give et kort feedback nedenfor. Mange tak for dit bidrag. Vi stræber efter fuldstændig kundetilfredshed og sætter stor pris på din mening.
Udfyld venligst din kommentar nedenfor
Dit navn:
Din e-mailadresse:
Din meddelelse:
 
Send
 

 

Kundskabsrelaterede artikler

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

146 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 

Den berygtede forbandelse

5719 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 

Skyggemennesker

356 visninger
Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående
 

Kloning af mennesker – er det muligt?

3426 visninger
Bioteknologi er som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.
 

Den Sataniske Kirke

4723 visninger
Der er ikke nogle af vores sandsigerske eller spåkoner som praktiserer sort magi, og de tilbeder på ingen måde djævlen, tværtimod.
 

Lær dig at tyde dine drømme

8591 visninger
Alle mennesker har ca 5 drømme hver nat, og hver drøm varer 15 til 40 minutter. Drømmetydning er en gammel teknik som bruges en del under spådom.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere