KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Vigtige tarotkort og deres betydelse
Vigtige tarotkort og deres betydelse

Vigtige tarotkort og deres betydelse

Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.


Tarotkort har fundets længe og er gået via mund til mund metoden fra generation til generation. Derfor er det meget lidt vi ved om deres oprindelse. Der findes mange indvævede budskaber fra den ægyptiske mytologi, og dette har skabt en teori om at de har været brugt i visse tegninger inde i pyramiderne. Under en spådom kan en sandsigerske få kontakt med tarotguiderne, og dette kan hjælpe til at styrke disse svar. Tarotkort er opdelt i den store og den lille arkana, og tarotkortenes betydelse ændres ofte i kombination. Kortene fra den store arkana anses tit som de vigtigste. Den store arkana indeholder 22 kort, og her er nogle af dem.

• Magikeren kan betyde at du vil og behøver at bruge din evne til at tænke. Magikeren står for selvtillid og kan også betyde at dine kreative udtryk gør dig lykkelig, når du får mulighed for at bruge dem.

• Ypperstepræsten repræsenterer visdom og forståelse. Hun kaldes ofte for vogteren af dit underbevidste. Hun viser sig når du behøver hjælp til at lytte og stole på din indre stemme. Ved at spå dig kan du lære dig selv at tolke din indre stemme.

• Stridsvognen er et kort som repræsenterer skyldighed, pligt og ansvar. Dette tarotkort tolker en sandsigerske til at du står ind for forandringer i dit liv.

• Lykkehjulet er et kort som beskrives som lykken. Når dette kort dukker op under en clairvoyant vejleding, så betyder det at din skæbne kommer til at ordne sig til det bedre. Dette kan skifte i kombination med andre kort.

• Døden er trods sit dystre navn ikke altid forbundet med død. Under en spådom betyder kortet i første hånd forandring. Det kan tyde på at en dårlig fase i dit liv er ved at slutte.

• Djævlen kan betyde at der er noget som holder dig fast, og at du behøver at gå videre i dit liv. Djævlen kan betyde at du behøver at slå dig fri.

• De elskende symboliserer kærlighed og kan betyde at du er på vej ind i et nyt forhold. Kortet kan også betyde at du behøver at få følelsesmæssig hjælp fra dine nærstående.

• Solen er det mest positive kort i hele den store arkana. Kortet betyder al lykke i dit liv. Planeterne snurrer til din fordel og alt går den rigtige vej i forhold til din skæbne.

J. Svendsen

Hvis du er nysgerrig og vil vide mere om tarotkort, kan en samtale med en af vores dygtige clairvoyante kvinder og mænd være en god idé.

 

Vil du snakke om Vigtige tarotkort og deres betydelse ring til:

AurielAurielNy!
Ledig for kontakt
Ny! Aurielnr 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Presentasjon kommer snart!

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Spå om fremtiden

8568 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Seriøse medium

7925 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

5448 visninger

Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse istedenfor.

 

Byg din bucketliste med astrologi

4800 visninger

Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert en gang i livet sat dig for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du få hjælp med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.

 

Fremtidssyn

3096 visninger

Fremtidig eller forud kognition er evnen til at se eller forudsige fremtidige begivenheder. Dette er en gammel måde at forudsige den nære fremtid på.

 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

3960 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend