KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89883311

  29.90 kr/min  
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Nye kunder 10 min gratis
Vigtige tarotkort og deres betydelse
Vigtige tarotkort og deres betydelse

Vigtige tarotkort og deres betydelse

Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.


Tarotkort har fundets længe og er gået via mund til mund metoden fra generation til generation. Derfor er det meget lidt vi ved om deres oprindelse. Der findes mange indvævede budskaber fra den ægyptiske mytologi, og dette har skabt en teori om at de har været brugt i visse tegninger inde i pyramiderne. Under en spådom kan en sandsigerske få kontakt med tarotguiderne, og dette kan hjælpe til at styrke disse svar. Tarotkort er opdelt i den store og den lille arkana, og tarotkortenes betydelse ændres ofte i kombination. Kortene fra den store arkana anses tit som de vigtigste. Den store arkana indeholder 22 kort, og her er nogle af dem.

• Magikeren kan betyde at du vil og behøver at bruge din evne til at tænke. Magikeren står for selvtillid og kan også betyde at dine kreative udtryk gør dig lykkelig, når du får mulighed for at bruge dem.

• Ypperstepræsten repræsenterer visdom og forståelse. Hun kaldes ofte for vogteren af dit underbevidste. Hun viser sig når du behøver hjælp til at lytte og stole på din indre stemme. Ved at spå dig kan du lære dig selv at tolke din indre stemme.

• Stridsvognen er et kort som repræsenterer skyldighed, pligt og ansvar. Dette tarotkort tolker en sandsigerske til at du står ind for forandringer i dit liv.

• Lykkehjulet er et kort som beskrives som lykken. Når dette kort dukker op under en clairvoyant vejleding, så betyder det at din skæbne kommer til at ordne sig til det bedre. Dette kan skifte i kombination med andre kort.

• Døden er trods sit dystre navn ikke altid forbundet med død. Under en spådom betyder kortet i første hånd forandring. Det kan tyde på at en dårlig fase i dit liv er ved at slutte.

• Djævlen kan betyde at der er noget som holder dig fast, og at du behøver at gå videre i dit liv. Djævlen kan betyde at du behøver at slå dig fri.

• De elskende symboliserer kærlighed og kan betyde at du er på vej ind i et nyt forhold. Kortet kan også betyde at du behøver at få følelsesmæssig hjælp fra dine nærstående.

• Solen er det mest positive kort i hele den store arkana. Kortet betyder al lykke i dit liv. Planeterne snurrer til din fordel og alt går den rigtige vej i forhold til din skæbne.

J. Svendsen

Hvis du er nysgerrig og vil vide mere om tarotkort, kan en samtale med en af vores dygtige clairvoyante kvinder og mænd være en god idé.

 

Vil du snakke om Vigtige tarotkort og deres betydelse ring til:

MagdalenaMagdalena
Er lige blevet ledig
Magdalenanr 224Drømmetydning, Tarotkort, Spåkone, Klarsyn, Spåkvinde,...
 

Her finder du en sandsigerske, spåkone og heks i hvid magi her på Clairvoyant24. Jeg...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
YrsaYrsa
Ikke tilgængelig
Yrsanr 94Alle vejledere, Healer, Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone,...
 

Presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Spå om fremtiden

7828 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Seriøse medium

7596 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

6143 visninger

Hvis du har et kæledyr, skal du vide, hvordan de reagerer på os, når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan tale deres sprog, viser de sin kærlighed og hengivenhed til os "ubetinget".

 

Skyggemennesker

7344 visninger

Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående

 

Ti tegn på du er født som heks

8016 visninger
Hvis du nogensinde har tænkt, at du kunne være en heks, er chancerne for at du har ret, ret store. I langt de fleste tilfælde har hekser forudgående viden om hvem og hvad de er, selvom deres specifikke vej ikke er helt klar. Hvis den beskrivelse giver genklang hos dig, kan følgende liste hjælpe dig med at definere din vej bedre eller bekræfte, at du er den rigtige.
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

3717 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend