Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Vigtige tarotkort og deres betydelse

Vigtige tarotkort og deres betydelse

Gennem at kontakte tarotguiderne kan du lære dig at forstå hvor din skæbne vil føre dig hen. En spåkone kan bruge tarotkort for at forstærke sin intuition.


Tarotkort har fundets længe og har gået via mund til mund metoden fra generation til generation. Derfor er det meget lidt vi ved om dets oprindelse. Der findes mange indvævede budskaber fra den egyptiske mytologi, og dette har skabt en teori om at de har været brugt i visse tegninger inde i pyramiderne. Under en spådom kan en sandsigerske få kontakt med tarotguiderne, og dette kan hjælpe til at styrke disse svar. Tarotkort er opdelt i den store og den lille arkana, og tarotkortenes betydelse ændres ofte i kombination. Kortene fra den store arkana anses tit som de vigtigste. Den store arkana indeholder 22 kort, og her er nogle af dem.

• Magikeren kan betyde at du vil og behøver at bruge din evne til at tænke. Magikeren står for selvtillid og kan også betyde at dine kreative udtryk gør dig lykkelig, når du får mulighed for at bruge den.

• Ypperstepræsten repræsenterer visdom og forståelse. Hun kaldes ofte for vogteren af dit underbevidste. Hun viser sig når du behøver hjælp til at lytte og stole på din indre stemme. Ved at spå dig kan du lære dig selv at tolke din indre stemme.

• Stridsvognen er et kort som repræsenterer skyldighed, pligt og ansvar. Dette tarotkort tolker en sandsigerske til at du står ind for forandringer i dit liv.

• Lykkehjulet er et kort som beskrives som lykken. Når dette kort dukker op under en clairvoyant vejleding, så betyder det at din skæbne kommer til at ordne sig til det bedre. Dette kan skifte i kombination med andre kort.

• Døden er trods sit dystre navn ikke altid forbundet med død. Under en spådom betyder kortet i første hånd forandring. Det kan tyde på at en dårlig fase i dit liv er ved at slutte.

• Djævlen kan betyde at der er noget som holder dig fast, og at du behøver at gå videre i dit liv. Djævlen kan betyde at du behøver at slå dig fri.

• De elskende symboliserer kærlighed og kan betyde at du er på vej ind i et nyt forhold. Kortet kan også betyde at du behøver at få følelsesmæssig hjælp fra dine nærstående.

• Solen er det mest positive kort i hele den store arkana. Kortet betyder alt lykke i dit liv. Planeterne snurrer til din fordel og alt går den rigtige vej i forhold til din skæbne.

J. Svendsen

Hvis du er nysgerrig og vil vide mere om tarotkort, kan en samtale med en af vores dygtige clairvoyante kvinder og mænd være en god idé.

 

Vil du snakke om Vigtige tarotkort og deres betydelse ring til:

SerafiinaSerafiina
Ledig for kontakt
Serafiinanr 306Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Synsk
 
Serafiina er en synsk kvinde der giver vejledning inden mange områder, hun er en...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
StefanStefan
Ledig for kontakt
Stefannr 318Clairvoyant, Medium, Drømmetydning, Healer
 
Du får gode og kloge råd, hvis du ringer til Stefan, da han har lang erfaring og han...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
CarljohanCarljohan
Ikke tilgængelig
Carljohannr 635Medium, Clairvoyant, Clairvoyance, Klarsyn
 
Spåmanden Carljohan har en stærk intuition. Han er direkte og giver ærlige svar på...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AlexAlex
Ikke tilgængelig
Alexnr 399Clairvoyance, Clairvoyant, Tarotkort, Klarsyn
 
Alex spår din fremtid i tarotkort, og bruger krystaller og hvid magi for at hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Spå om fremtiden

1589 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Fem tegn, du skal tage en indre rejse

3944 visninger
Mediciner, operationer og procedurer er alle rejser, hvor folk går ind for at løse problemer, der manifesterer sig i deres kroppe. Disse strategier er dog ikke de eneste metoder til at gøre det. Faktisk kan du vise tegn på, at du skal gå på en åndelig rejse i stedet.
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

3486 visninger
Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som et medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette fly, og at børn vokser der. De skal dog først gøre det til den anden verden.
 

Den berygtede forbandelse

6473 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 

Byg din bucketliste med astrologi

3269 visninger
Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert sat dig et tidspunkt i dit liv for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du hjælpe dig med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.
 

Auraen og dens farver

9090 visninger
Hvad er aura for noget, og hvordan kan man se den? Her er en detaljeret beskrivelse af aura og dens formål.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere