Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 83 33

  19 kr./min.  
Tast 89 88 83 33 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Vær forandringen i din egen verden
Vær forandringen i din egen verden

Vær forandringen i din egen verden

Vær forandringen i din egen verden, det er kun dig der kan forandre dårlige til bedre dage, forandringen er din egen

Men hvis vi ønsker, kan vi ændre tingene i vores vej. Mange gange tror vi, at hvis tingene havde været anderledes, ville vi få det ønskede resultat. Men hvordan gør man det? Ingen andre kommer til at udføre et mirakel for dig for at du skal klare det. Det vil kun være os selv, der kan gøre det, og den enkleste måde er ved at ændre vores tanker. Tanker er som et frø, som vokser og udvikler sig i vores sind. Det vi gør når vi har en dårlig dag, er at vi tænker igen og igen og tænker negativt om det. Det frø udvikler sig i vores sind og så er vi bange for at morgendagen vil komme til at blive lige så dårlig. Hvis vi tænker sådan, går hele vores dag på den måde, forandringen ligger hos dig selv.

Alt omkring os kan ændres som i vores "tankefrø". Når vi starter vores dag med negative tanker, giver det os kun frustration. Men hvis man begynder med en positiv tanke og glemmer vores dårlige dag, så vil ting blive gode for os. Det handler om, hvordan vi plantede dette tankefrø. Forandringen ligger hos dig selv. Nedenfor er nogle ting du kan gøre for at få positivitet i dit liv.

Penge: Hvis du har økonomiske vanskeligheder, tænker du på engle og ånder i himlen for at de skal hjælpe dig og lede dig. Vær rolig og tro på, at du arbejder i et hold, og det vil give dig nye muligheder.Forandringen ligger hos dig selv.
Munterhed: Hvis du starter din dag, og din energi er drænet og du ikke har nogen positive tanker for dagen, så er det tidspunktet, hvor du skal åbne dig og sjælen for positiviteten. Vågn op. Lav om på dit daglige skema, brug naturligt dagslys i stedet for et vækkeur, lyt til musik for at øge din energi. Saml dine tanker og sæt mål for dagen, og det samme skal gøres, når du går i seng.

Sundhed: Hvis du er bange eller bekymret for noget, vil det reflekteres i din krop. At blive stresset forlænger kroppens restitutionstid. Prøv at bruge tid i naturligt lys og bed himlen og englene om at hjælpe med at finde den rette kur mod det.

Hvis du tror at du har mistet kontrollen over dit liv, så skal du begynde at tænke anderledes. Du er nødt til at blive inspireret af positiviteten og give energi til din sjæl. Den bedste måde at gøre dette på er at tale med nogen tæt på dig om dig. Tal med dem og sig positive ting for at afslutte din depression. Giv dig selv en følelse af, at dette ikke er enden, du vil få det bedre i tiden som kommer. Negativ energi kan kun tømme dig, hvis du lader den gøre det. Psykisk beskyttelse er også meget nyttigt i disse tilfælder. Når nogen kun giver dig negativ energi og tanker, skal du vise dem at det findes noget bedre og afspejle det gennem dit sind. Du vil blive upåvirket af negativiteten, og det vil hjælpe dig med at føle dig fuld af positiv energi. Husk, forandringen ligger hos dig selv.

 

 

 

 

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

ElvireNy!
Britt
Ledig
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AuroraNy!
Andrea
Ping mig
 
 

Indlæg om

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotikaskandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed, fra kæledyr, det er hvad du får når du ælsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 83 3319 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend