KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Tre eksempler på synske intuitioner
Tre eksempler på synske intuitioner

Tre eksempler på synske intuitioner

Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.


Den forhistoriske mand er afhængig af stærk intuitiv følelse. I en verden med minimum dannelse, og et liv med mange farer, var det nødvendigt at være opmærksom på naturen. Sådan lærte vi at stole på den synske intuition. Den forhistoriske mand måtte stole på sine sanser og intuitioner mere end noget andet. De begyndte at udvikle visse "værktøjer" som runer, tarot kort, I Ching, teblade, krystalkugler og Ouija boards for at hjælpe dem med at "se", hvad der der er i vente.

Synsk Intuition

Alle mennesker oplever déjà vu. Déjà vu er forbundet med tidligere erfaringer. Men vi ser ikke på, hvorfor dette sker. Ligesom vi sjældent ser på, hvorfor vi pludselig bliver deprimeret, ud af ingen ting. Men senere sker der en hændelse, og så giver det hele mening. Der er ingen tvivl om, at mine forældre spiller en stor rolle når det kommer til min synske intuition. Min sigøjner oldemor, videregav sine evner til sine børnebørn. Og vi ser det i vores børn, klart og tydeligt. Tendens til synsk intuition.

Hvordan kan jeg vide om jeg har tendens til at have en synsk intuition?

Svaret på det spørgsmål er enkelt. Test det med en fremmed. Når vi møder en fremmed person, er det første vi ser deres øjne. Men kig dybere ind i en fremmed persons øjne. Øjnene er en ekstremt vigtig del af den synske intuition. Jeg kan se i en persons øjne om de er ærlige, og endda om de er farlige personer. Indimellem kan det også ses på kropssproget. Vi ved per instinkt at vi bør undgå denne person. Det er et naturligt instinkt, vores intuition for at undgå fare.

Tre måder synsk intuition afslører sig selv i vores liv

Synsk intuiotion bliver brugt næsten hver dag. Her er 3 eksempler.
1. Evne til at se resultater før de sker
2. Meget følsom og kan mærke andre menneskers følelser og auras.
3. Hos clairvoyanter, spåkoner og tarotkortlæsere

De fleste af os ser fremad i livet. Vi bruger forskeliige hjælpemiddler til at se fremtiden. Vi forsøger at blive mere følsomme for atmosfæren og auraer omkring os. Gennem brug af clairvoyanter, spåkoner og tarot-kortlæsere finder vi vores personlige niveau af synsk intuition. Kontakt en clairvoyant idag, for at lære mere om dine sysnke intuitioner.

 

Vil du snakke om Tre eksempler på synske intuitioner ring til:

ElizaElizaNy!
Ledig for kontakt
Ny! Elizanr 16Tarotkort, Spåkvinde, Medium, Alle vejledere, Clairvoyance,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AurielAuriel
Ledig for kontakt
Aurielnr 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Med sine krystalklare og direkte svar, er Auriel en spåkvinde og et medium som...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Er mit barn vokset op i efterlivet?

5182 visninger

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.

 

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

6491 visninger

Uanset hvilken måde du vælger for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. 

 

At komme igennem smerte

5426 visninger

I en perfekt verden ville vores liv være smertefri og fyldt af intet andet end glæde. Selvom dette måske ikke er virkelighed for de fleste af os, betyder det ikke, at du ikke kan fortsætte gennem selv de sværeste forhold. Du ville være hårdt presset for at møde nogen, der kun har kendt glæde i deres liv. Desværre er følelsesmæssig smerte en del af det, at være et menneske. Når du går igennem gode tider, er det let at tro, at du aldrig vil være udsat for triste eller depressive følelser igen. Men hvis du mister en elsket eller oplever en alvorlig tragedie, er det let at lade mørket tage over.

 

Hvordan min medialitet begyndte

6865 visninger

Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.

 

At leve som seerske

9257 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

En magisk healing suppe

8925 visninger
Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend