Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at lytte til præsentationerne, tast 2 for at tale med den første ledige clairvoyant og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Tre eksempler på synske intuitioner

Tre eksempler på synske intuitioner

Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.


Den forhistoriske mand er afhængig af stærk intuition følelse I en verden med minimum dannelse, og et liv med mange fare, var det nødvendigt at være opmærksom på naturen. Sådan lærte vi at stole på den synske intuition. Den forhistoriske mand, måtte stole på hans sanser og intutioner mere end noget andet. De begyndte at udvikle visse "værktøjer" som runer, tarot kort, I Ching, te blade, krystal bolde og Ouija boards for at hjælpe dem "se", hvad der der er i vente. Synsk Intuition Alle mennesker oplever déjà vu. Déjà vu er forbundet med tidligere erfaringer. Men vi ser ikke på, hvorfor dette sker. Ligesom vi sjældent ser på, hvorfor vi pludselig bliver deprimeret, ud af ingen ting. Men senere sker der en hændelse, og så giver det hele mening. Der er ingen tvivl om, at mine forældre spiller en stor rolle når det kommer til min synske intuition. Min sigøjner oldemor, videre gav hendes evner til sine børnebørn. Og vi ser det i vores børn, klart og tydeligt. Tendens til synsk intuition. Hvordan kan jeg vide om jeg har tendens til at have en synsk intuition? Svaret på det spørgsmål er enkelt. Test det med en fremmed. Når vi møder en fremmed person, er det første vi ser deres øjne. Men kig dybbere ind i en fremmeds persons øjne. Øjnene er en ekstremt vigtig del af den sysnk intuition. Jeg kan se i en persons øjne om de er ærlige, og endda om de er farlige personer. Indimellem kan det også ses på kropsproget. Vi ved per instinkt at vi bør undgå denne person. Det er et naturligt instinkt, vores intuition for at undgå fare. Tre måder synsk intuition afslører sig selv i vores liv Synsk intuiotion bliver brugt næsten hver dag. Her er 3 eksempler. 1. Evne til at se resultater før de sker 2. Meget følsom og kan mærke andre menneskers følelser og auras.3. Hos clairvoyanter, spåkoner og tarotkortlæsere De fleste af os ser fremad i livet. Vi bruger forskeliige hjælpemiddler til at se fremtiden. Vi forsøger at blive mere følsomme for atmosfæren og auras omkring os. Gennem brug af clairvoyanter, spåkoner og tarot-kortlæsere finder vi vores personlige niveau af synsk intuition. Kontakt en clairvoyant idag, for at lære mere om dine sysnke intuitioner.

 

Vil du snakke om Tre eksempler på synske intuitioner ring til:

StefanStefan
Ledig for kontakt
Stefannr 318Clairvoyant, Medium, Drømmetydning, Healer
 
Du får gode og kloge råd, hvis du ringer til Stefan, da han har lang erfaring og han...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
HelenaHelena
Ikke tilgængelig
Helenanr 699Clairvoyant, Spåkvinde, Klarsyn, Synsk
 
Helena er en varm og omtænksom synsk kvinde. Her føler du dig helt tryg og kan...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AngelicaAngelica
Ikke tilgængelig
Angelicanr 698Synsk, Clairvoyance, Medium, Spåkvinde
 
Angelica ser, hører og føler energier og kan hjælpe dig med at forstå din egen...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
SaraSara
Ikke tilgængelig
Saranr 695Klarsyn, Spåkone, Clairvoyant, Synsk
 
Sara er en fantastisk kvinde der med sine clairvoyante evner vil kunne give dig ny...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

1817 visninger
Uanset hvordan du prøver det, for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. I en yderst overfladisk verden kan dette være en meget intern proces, og som faktisk ikke er mulig i enhver tilstand, så for at beherske det skal du være meget disciplineret, ellers skal du have en gudegave, for der er intet logisk, enkelt eller let i denne procedure. Det kommer dybest set som en mumlen eller et glimt eller en gætning.
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

3486 visninger
Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som et medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette fly, og at børn vokser der. De skal dog først gøre det til den anden verden.
 

Skyggemennesker

2209 visninger
Folk fra hele verden har skrevet til vores hjemmeside om noget meget usædvanligt, de har stødt på, som de kun kan skildre som "Skyggemennesker". Med dette menes, at personen, eller kroppen, ikke er fast, men har de samme karakteristika som en skygge, idet, den er svag, gennemskinnelig og forbigående
 

Sådan får du adgang til den åndelige verden

4506 visninger
Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evnes, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.
 

En magisk healing suppe

7366 visninger
Magien kan ikke løse alle problemer, men den kan hjælpe til. Her har du en opskrift du kan følge, når du ikke har det godt.
 

Hvordan min medialitet begyndte

5608 visninger
Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere den begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere