Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Tarotkort fremtiden
Tarotkort fremtiden

Tarotkort fremtiden

Viser tarotkort fremtiden? Ønsker du at lære at spå? Spørg dine kort, så viser dine tarotkort fremtiden

Hvis du er nysgerrig på det alternative, eller hvis du mistænker at du har clairvoyante evner som du gerne vil udvikle, så er der mange ting du kan gøre for at øge din viden og udvide din horisont. Der findes tonsvis af litteratur om de forskelligste spirituelle æmner, der er podcasts at lytte til, dokumentarer at se, og naturligvis er der også et rigt udvalg af kurser og undervisningsoplæg at vælge mellem. Det kan opfattes som en ren djungle, og hvis man er helt ny kan det være overvældende at skulle finde frem. For hvad skal man vælge? Hvilken del af det hele er det, der angår en selv mest? Viser tarotkort fremtiden?

Hvis du er ret ny og ønsker et sted at begynde anbefaler vi tarot. Tarotkort er håndgribelige, de kan sættes i system, og man kan gradvis lære sig både at tolke kortene og at lægge dem i de forskellige mønstre. De er også meget alsidige; ikke bare viser tarotkort fremtiden, de kan også vise hvad der er sket tidligere i en persons liv, og hvad der bevæger sig omkring personen lige nu. Udover det rent tekniske som man kan læse sig til (betydningen af hvert enkelt kort, og hvordan man lægger mønstrene), kan man oparbejde sig indsigt i hvilket mønster der kan åbenbare de bedste svar i en givet situation, baseret på samtale med den man lægger kortene for og oplevelsen af hvad det er, den person har brug for der og da. Efterhånden vil man også forstå at kortenes betydning ændrer sig noget afhængigt af hvor i mønstret det ligger, om det ligger den rigtige vej eller opned, og så videre. Så viser tarotkort fremtiden.

Der findes rigtigt mange forskællige dæk at vælge imellem, og at vælge "dit eget" dæk er en opgave som du skal tage på alvor. Mange vil lade sig tiltrække af kunsten på kortene, den fascinerende symbolik, og de smukke motiver. Vi vil anbefale at du tager dig god tid og vurderer mange forskellige alternativer når du har bestemt dig for at gå til indkøb af et dæk tarotkort. Dog, så længe hensigten hovedsageligt er at lære, så kan det være en ide at vælge et "enklere" dæk. Rider-Waite-dækket er meget udbredt og passer godt både til de mere erfarne og til nybegyndere. En klar fordel med dette dæk er netop at det er så udbredt. Der findes illustrerede lærebøger baseret på dækket, og selve illustrationerne er tydelige og med klar symbolik. Føl ind de tarotkort som siger din sjæl noget, som giver den rette mavefølelse, så kan tarotkort fremtiden vise.

Så hvad kan du opnå ved at lære at lægge tarotkort? Er det rigtigt, som mange tror, viser tarotkort fremtiden? Svaret er ikke ligefrem. Man kan bruge kortene til at sortere og finde svar både om fortid, fremtid og nutid, men det afhænger af at den person som kortene lægges for stiller tydelige spørgsmål og er åben for at lade kortene hjælpe. Og dette er noget der kommer efter at man har lært det aller mest grundlæggende. Både det at selv være åben og fokuseret, og samtidig opnå tillid og en frugtbar indstilling hos den der stiller spørgsmålene, det kræver erfaring og øvelse. 

Hvad tænker du? Er det at læse i tarotkort fremtiden for dig?

 

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Ulva
Ledig
 

Ulva er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de store...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Elvire
Ledig
 

Elvire er en varm og empatisk clairvoyant som ser din nutid, fremtid og fortid. Hun...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Alma
Ledig
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend