Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Tarotkort fremtiden
Tarotkort fremtiden

Tarotkort fremtiden

Viser tarotkort fremtiden? Ønsker du at lære at spå? Spørg dine kort, så viser dine tarotkort fremtiden

Hvis du er nysgerrig på det alternative, eller hvis du har en mistanke om at du har clairvoyante evner som du gerne vil udvikle, så er der mange ting du kan gøre for at øge din viden og udvide din horisont. Der findes tonsvis af litteratur om de forskellige spirituelle emner, der er podcasts at lytte til, dokumentarer at se, og naturligvis er der også et rigt udvalg af kurser og undervisningsoplæg at vælge mellem. Det kan opfattes som en ren jungle, og hvis man er helt ny kan det være overvældende at skulle finde vej igennem. For hvad skal man vælge? Hvilken del af det hele er det, der angår en selv mest? Viser tarotkort fremtiden?

Hvis du er ret ny og ønsker et sted at begynde anbefaler vi tarot. Tarotkort er håndgribelige, de kan sættes i system, og man kan gradvis lære sig både at tolke kortene og at lægge dem i de forskellige mønstre. De er også meget alsidige; ikke bare viser tarotkort fremtiden, de kan også vise hvad der er sket tidligere i en persons liv, og hvad der bevæger sig omkring personen lige nu. Udover det rent tekniske som man kan læse sig til (betydningen af hvert enkelt kort, og hvordan man lægger mønstrene), kan man opøve en indsigt i hvilket mønster der kan åbenbare de bedste svar i en givet situation, baseret på samtale med den man lægger kortene for og oplevelsen af hvad det er, den person har brug for i situationen. Efterhånden vil man også forstå at kortenes betydning ændrer sig noget afhængigt af hvor i mønstret de ligger, om de ligger den rigtige vej eller på hovedet, og så videre, så viser tarotkort fremtiden.

Der findes rigtigt mange forskellige sæt at vælge imellem, og at vælge "dit eget" sæt er en opgave som du skal tage på dig med alvor. Mange vil lade sig tiltrække af kunsten på kortene, den fascinerende symbolik, og de smukke motiver. Vi vil anbefale at du tager dig god tid og vurderer mange forskellige alternativer. Dog, så længe hensigten hovedsageligt er at lære, så kan det være en ide at vælge et "enklere" dæk. Rider-Waite-dækket er meget udbredt og passer godt både til de mere erfarne og til nybegyndere. En klar fordel med dette dæk er netop at det er så udbredt. Der findes illustrerede lærebøger baseret på sættet, og selve illustrationerne er tydelige og med klar symbolik. Føl ind de tarotkort som siger din sjæl noget, som giver den rette mavefølelse. Så vil svaret på spørgsmålet viser tarotkort fremtiden, med tiden blive et ja. 

Så hvad kan du opnå ved at lære at lægge tarotkort? Er det rigtigt, som mange tror, viser tarotkort fremtiden? Svaret er ikke ligetil. Man kan bruge kortene til at sortere og finde svar både om fortid, fremtid og nutid, men det afhænger af at den person som kortene lægges for stiller tydelige spørgsmål og er åben for at lade kortene hjælpe. Og dette er noget der kommer efter at man har lært det aller mest grundlæggende. Både det selv at være åben og fokuseret, og samtidig opnå tillid og en klar indstilling hos den der stiller spørgsmålene, det kræver erfaring og øvelse. 

Hvad tænker du? Er det at læse i tarotkort fremtiden for dig?

 

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Laura
LEDIG
 

Laura møder dig med et åbent sind og guider dig gennem vigtige valg i dit liv

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Britt
LEDIG
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyance Aalborg

Clairvoyance Aalborg

Når jeg står ved en skillevej i mit liv, så søger jeg hjælp, og denne gang var det Clairvoyance Aalborg der hjalp...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Vi ved ikke altid hvad der venter os, ofte fører kriser os ad helt nye veje, godt man kan få klarsyn 24 timer i...
 
Clairvoyance Århus

Clairvoyance Århus

Jeg har udforsket den alternative verden i mange år, men clairvoyance Århus gav mig alligevel et nyt syn på...
 
Clairvoyant Sjælland

Clairvoyant Sjælland

Når man står ved en skillevej, er det godt at man kan finde hjælp der hvor man er, for mig var det clairvoyant...
 
Clairvoyance København

Clairvoyance København

På min tur til storbyen blev min oplevelse med clairvoyance København det, der satte de dybeste spor i mig
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_