Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Spirituel vejleder
Spirituel vejleder

Spirituel vejleder

Louise L. Hay - voldsofret der blev spirituel vejleder for millioner

De fleste af os kender måske til bogen "Du kan helbrede dit liv" - den var en kæmpe indenfor New Age-litteraruren i 1980'erne. Fordelt over hele verden er der blevet solgt mere end 40 millioner eksemplarer af bogen, og mange mennesker er kommet til at anse Louise L. Hay som en spirituel vejleder i deres liv. Men kender vi til historien om kvinden bag bogen?

Louise Lynn Hay blev født i Los Angeles den 8. oktober 1926. Da hun vokste op var hendes navn Helen Vera Lunney. Efter at hendes foreldre blev skilt giftede hendes mor sig med en mand der kom til at sætte et stort præg på begge kvinders liv. Han slog og mishandlede både mor og datter. Louise blev også voldtaget af en nabo, da hun kun var fem år gammel. Med denne ballast endte hun med at droppe ud af skolen da hun var 15, og ved 16 års alder havde hun født et pigebarn (fader ukendt) og adopteret hende bort. Derefter flyttede hun til Chicago og klorede sig frem med en række lavtlønnede jobs. I 1950 ville hun have en ny start, så hun flyttede til New York og ændrede sit fornavn fra Helen Vera til Louise Lynn. I New York havde Louise fremgang som model i modeindustrien. Hun mødte en engelsk forretningsmand, Andrew Hay. De var gift i 14 år inden han forlod Louise til fordel for en anden kvinde.

Efter dette var Louise knust. Men så opdagede hun en nyreligiøs gruppe ved navn The First Church of Religious Science, der underviste i temaet tankens kraft. Dette var sidst i 1960'erne, og der var sterke strømninger og nye tanker i samfundet. Louise læste stof om hvordan positiv tænkning kan forbedre menneskers økonomiske forhold, og også hvordan tankens kraft kan hele kroppen og bekæmpe sygdomme, og tidligt i 1970'erne begyndte hun at arbejde med religiøs videnskab. Hun holdt populære workshops med gruppe-affirmationer og begyndte at danne sig et navn som spirituel vejleder. Hays første bog blev udgivet i 1976. Den hed Helbred din krop, og bestod mest af en samling almindelige sygdomstegn sammen med deres sandsynlige metafysiske årsager.

I 1977 blev hun diagnostiseret med hvad lægerne sagde var uhelbredelig kræft. Hun anså at hun, ved at holde fast ved sin bitterhed over barndommens mishandel og voldtækt, selv havde påkaldt tilstanden. Dermed afslog hun behandling med cellegift og stråling, og gav sig i stedenfor i kast med at prakticere tilgivelse - sammen med terapi, ernæring, reflexologi og rænsekurer. Hun hevdede selv i et interview i 2008 at hun kun ved denne metode helbredte sig selv fra kræften - men siden hun allerede havde overlevet enhver læge der kunne bekræfte eller afkræfte dette er vi nødt til at tage hende på ordet.

I den samme periode begyndte Louise at lede støttegrupper for mennesker med HIV/AIDS; hun kaldte støttegrupperne for "Hay Rides". Grupperne blev meget populære. Gennem sit årelange arbejde med AIDS-syge blev Louise nok av en celebritet til at blive inviteret til Oprah Winfrey show og Phil Donahue show i 1988.

I mellemtiden havde Louise også oparbejdet sig et ry som forfatter og forlægger. Hun oprettede sit eget forlag, Hay House, i 1984, og det var gennem dette forlag at hendes mest kendte bog "Du kan helbrede dit liv" blev udgivet samme år. Forlaget findes stadigvæk, og har udgivet bøger og lydbøger af mere end 130 forfattere. Selv skrev og udgav Louise L. Hay en mængde bøger mellem 1984 og lige indtil kort tid inden hendes død i 2017. Gennem dette sit livsverk har hun i sandhed været en spirituel vejleder for mange.

 

 

Hvis du vil tale om "Spirituel vejleder", kan du ringe til en af ​​os:

Bloggere
KatherineNy!
Ledig
Ny! KatherineNR 56Tarotkort, Spåkvinde, Clairvoyance, Medium, Klarsyn, Healer,...
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
Britt
Ledig
BrittNR 42Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Alle vejledere,...
 

Britt er tydelig, ærlig og hun videreformidler al den viden hun får. Hun tager alle...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EilaNy!
Ping mig
Ny! EilaNR 36Medium, Healer, Afdødekontakt, Spåkone, Tarotkort,...
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
PennyNy!
Ping mig
Ny! PennyNR 45Medium, Spåkone, Clairvoyant, Tarotkort, Healer,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Spå din fremtid

1245 visninger

Hvorfor spå din fremtid? For mange mennesker kan det være stressende ikke at vide hvad der ligger ude i fremtiden. 

 

Spørg tarotkort

5387 visninger
Står du ved et vejskille? Spørg tarotkort, så kan du få svar om hvilket valg, der er det bedste.
 

Den Grønne Mand

6794 visninger

Enhver der har studeret spådomme og hekse, har stødt på den Grønne Mand. Her får du en kort forklaring på hvem han er, og hvad han symbolisere.

 

Kloning af mennesker – er det muligt?

6563 visninger

Bioteknologi er, som internettet og en clairvoyance, fuld af muligheder. Mange forskere interesserer sig for bioteknologi fordi mulighederne synes at være uendelige.

 

Kloning

5529 visninger

Som så mange spåkoner, så står forskere indenfor bioteknologi også ofte overfor moralske og etiske spørgsmål.

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend