KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Spirituel vejleder
Spirituel vejleder

Spirituel vejleder

Louise L. Hay - voldsofret der blev spirituel vejleder for millioner


De fleste af os kender måske til bogen "Du kan helbrede dit liv" - den var en kæmpe indenfor New Age-litteraruren i 1980'erne. Fordelt over hele verden er der blevet solgt mere end 40 millioner eksemplarer af bogen, og mange mennesker er kommet til at anse Louise L. Hay som en spirituel vejleder i deres liv. Men kender vi til historien om kvinden bag bogen?

Louise Lynn Hay blev født i Los Angeles den 8. oktober 1926. Da hun vokste op var hendes navn Helen Vera Lunney. Efter at hendes foreldre blev skilt giftede hendes mor sig med en mand der kom til at sætte et stort præg på begge kvinders liv. Han slog og mishandlede både mor og datter. Louise blev også voldtaget af en nabo, da hun kun var fem år gammel. Med denne ballast endte hun med at droppe ud af skolen da hun var 15, og ved 16 års alder havde hun født et pigebarn (fader ukendt) og adopteret hende bort. Derefter flyttede hun til Chicago og klorede sig frem med en række lavtlønnede jobs. I 1950 ville hun have en ny start, så hun flyttede til New York og ændrede sit fornavn fra Helen Vera til Louise Lynn. I New York havde Louise fremgang som model i modeindustrien. Hun mødte en engelsk forretningsmand, Andrew Hay. De var gift i 14 år inden han forlod Louise til fordel for en anden kvinde.

Efter dette var Louise knust. Men så opdagede hun en nyreligiøs gruppe ved navn The First Church of Religious Science, der underviste i temaet tankens kraft. Dette var sidst i 1960'erne, og der var sterke strømninger og nye tanker i samfundet. Louise læste stof om hvordan positiv tænkning kan forbedre menneskers økonomiske forhold, og også hvordan tankens kraft kan hele kroppen og bekæmpe sygdomme, og tidligt i 1970'erne begyndte hun at arbejde med religiøs videnskab. Hun holdt populære workshops med gruppe-affirmationer og begyndte at danne sig et navn som spirituel vejleder. Hays første bog blev udgivet i 1976. Den hed Helbred din krop, og bestod mest af en samling almindelige sygdomstegn sammen med deres sandsynlige metafysiske årsager.

I 1977 blev hun diagnostiseret med hvad lægerne sagde var uhelbredelig kræft. Hun anså at hun, ved at holde fast ved sin bitterhed over barndommens mishandel og voldtækt, selv havde påkaldt tilstanden. Dermed afslog hun behandling med cellegift og stråling, og gav sig i stedenfor i kast med at prakticere tilgivelse - sammen med terapi, ernæring, reflexologi og rænsekurer. Hun hevdede selv i et interview i 2008 at hun kun ved denne metode helbredte sig selv fra kræften - men siden hun allerede havde overlevet enhver læge der kunne bekræfte eller afkræfte dette er vi nødt til at tage hende på ordet.

I den samme periode begyndte Louise at lede støttegrupper for mennesker med HIV/AIDS; hun kaldte støttegrupperne for "Hay Rides". Grupperne blev meget populære. Gennem sit årelange arbejde med AIDS-syge blev Louise nok av en celebritet til at blive inviteret til Oprah Winfrey show og Phil Donahue show i 1988.

I mellemtiden havde Louise også oparbejdet sig et ry som forfatter og forlægger. Hun oprettede sit eget forlag, Hay House, i 1984, og det var gennem dette forlag at hendes mest kendte bog "Du kan helbrede dit liv" blev udgivet samme år. Forlaget findes stadigvæk, og har udgivet bøger og lydbøger af mere end 130 forfattere. Selv skrev og udgav Louise L. Hay en mængde bøger mellem 1984 og lige indtil kort tid inden hendes død i 2017. Gennem dette sit livsverk har hun i sandhed været en spirituel vejleder for mange.

 

 

Vil du snakke om Spirituel vejleder ring til:

EmmaEmma
Ledig for kontakt
Emmanr 640Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort,...
 

Emma er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
NatachaNatacha
Ledig for kontakt
Natachanr 363Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkvinde, Synsk, Tarotkort,...
 

Præsentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EleonoraEleonora
Ikke tilgængelig
Eleonoranr 359Klarsyn, Spåkone, Synsk, Tarotkort, Clairvoyant
 

Eleonora kommer fra en slægt der altid har været medial, disse gaver har også hun...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
IngridIngrid
Ikke tilgængelig
Ingridnr 675Alle vejledere, Drømmetydning, Healer, Medium, Spåkone, Synsk
 

Ingrid opdaget at hun havde specielle evner som godt voksen. Hun viser omsorg og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

5134 visninger
Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.
 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

4953 visninger
Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøve noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være udmattende og kan holde dig fra at opfylde dit potentiale.
 

Hvem har clairvoyante evner?

9484 visninger
Hvordan kan man vide om man rent fakstisk har synske evner eller om man bare er heldig til at gætte? Og hvad er en clairvoyant? Det får du svaret på her.
 

Den Grønne Mand

5114 visninger
Enhver der har studeret spådomme og hekse, har stødt på den Grønne Mand. Her får du en kort forklaring på hvem han er, og hvad han symbolisere.
 

Spådom

2563 visninger
Kan jeg virkelig få en ekte spådom? Eller er det hele bare en gang falskneri?
 

At have en fænomenologisk indstilling

4459 visninger
Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssig videnskab og psykoanalyse.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend