KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Spåkone tegning

Spåkone tegning

En spændende form for kontakt med den anden side er former for spåkone tegning


Spåkone tegning, eller kanaliseret tegning kan benyttes i mange sammenhænge. Enkelte synske benytter dette i forbindelse med at søge efter noget eller nogen der er væk. Gennem kontakter med åndelige vejledere kan de så tegne en skitse over det sted man skal søge. Tit kan det være stor afstand geografisk mellem den synske og det objekt eller den person der er væk. Det er da svært at formidle hvor man skal søge. En tegning kan derfor hjælpe dem der søger. En anden form for spåkone tegning er at tegne dem der er hjælpere eller guider på den anden side. Jeg vil her fortælle om et  møde med en spåkone der udfører det man kalder ”Kanaliseret tegning”. Dette er en anden form spåkone tegning kan have. Siden hun var en lille pige, havde hun det, man kalder en "god tegnehånd". I flere år har hun set ansigter i helt blanke papir.

Dette er hvad åndens verden ønsker at formidle gennem hende, og hun var villig til at være en kanal mellem de levendes verden og åndenes verden. Hun kanaliserer portrætter af hjælpere og guider. Denne type arbejde hedder Psychic Art på engelsk (eller synsk kunst på dansk). Der er ikke mange her i landet, der praktiserer kombinationen mellem clairvoyance og tegning i dag. Der er mange, der arbejder som et medium, og der er mange der er malere, men meget få gør denne type af kombination. Hvem hun skal tegne afgør hendes åndelige hjælpere på den anden side. Det handler også om, hvilke hjælpere eller guider fra den anden side, der ønsker at blive portrætteret. Nogle hjælpere har stærkere ønsker og er for eksempel mere pågående end andre.

Der er også en vis variation af, hvem der er hjælpere i løbet vores liv, nogle hjælpere kommer og går eftersom vi går gennem ulige faser og dele af livet. Derudover er der kære familiemedlemmer og venner, der er døde og gået til den anden side der gerne kommer frem når hun begynder at tegne. Hvem bliver tegnet, hvad enten det er en guide eller hjælper eller et familiemedlem afhænger af hvor i den åndelige udvikling man er lige nu. Man kan bruge en tegning som en nøgle til mere indsigt og bedre kommunikation med sin hjælper. Tegningen har en masse energi og giver helbredelse, mens det er dejligt at meditere for at få bedre kontakt. Måske vil man se nye meddelelser i sin tegning, samtidig som man mediterer over det.

På spørgsmål om man kan få en kanaliseret tegning af sin guide eller sin hjælper sendt i posten hvis man ønsker det, svarer hun bekræftende. Det sker jo tit at mennesker der henvender sig på telefon ønsker at få en sådan. Hun bruger i så fald blyanter og ark i A4-format, når hun kanaliserer, fordi A4-formatet er nemmest at sende i posten. En kanaliseret tegning koster for tiden lige i underkant af kroner (Porto og fragt indgår). Du vil så modtage tegningen i konvolut med post. For at lave tegningen har hun brug for dit fulde navn, fødselsdato og din hjemmeadresse. Hun arrangerer også synske tegneseancer, hvor hun tegner portrætter af guider eller hjælpere, mens hun formidler budskaber fra dem hun tegner. Dette er en seance holdt foran en gruppe mennesker. Alle, der deltager i sessionen, modtager hver sin egen portrættegning af deres vejleder eller hjælper, og modtager samtidig mundtlige meddelelser fra guiden eller hjælperen.

 

Vil du snakke om Spåkone tegning ring til:

Bloggere
AmelieAmelie
Optaget
Amelienr 311Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk
 
Empatiske Amelie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ikke tilgængelig
Almanr 690Spåkvinde, Medium, Synsk, Clairvoyant
 
Alma er et medium som formidler beskeder til dig og giver vejledning med sine...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AngelicaAngelica
Ikke tilgængelig
Angelicanr 605Alle vejledere, Drømmetydning, Synsk, Spåkone
 
Angelica har lang erfaring, hun kan se og føle dine energier. Hun kan gi videre...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AnnaAnna
Ikke tilgængelig
Annanr 658Healer, Afdødekontakt, Tarotkort, Spåkone
 
Anna har arvet sin gave fra sin mormor og hun kan give dig synsk vejledning blandt...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

2858 visninger
Uanset hvilken måde du vælger for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. I en yderst overfladisk verden kan dette være en meget intern proces, og som faktisk ikke er mulig i enhver tilstand. Så for at beherske det skal du være meget disciplineret, ellers skal du have en gudegave, for der er intet logisk, enkelt eller let i denne procedure. Det kommer dybest set som en mumlen eller et glimt eller en gætning.
 

De forskellige hjernebølger

2602 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed til at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

3767 visninger
Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.
 

Spå om fremtiden

2844 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Tre eksempler på synske intuitioner

4406 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

Tarotkort

888 visninger
Er du nogensinde blevet spået i tarotkort? Tror du, at det forandrede noget?
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere