Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Spåkone tegning
Spåkone tegning

Spåkone tegning

En spændende form for kontakt med den anden side, er spåkone tegning, her beskriver vi hvad en spåkone tegning er

Spåkone tegning, eller kanaliseret tegning kan benyttes i mange sammenhænge. Enkelte synske benytter dette i forbindelse med at søge efter noget eller nogen der er væk. Gennem kontakter med åndelige vejledere kan de så tegne en skitse over det sted man skal søge. Dette er en spåkone tegning. Tit kan der være stor afstand geografisk mellem den synske og det objekt eller den person der er væk. Det er da svært at formidle hvor man skal søge. En tegning kan derfor hjælpe dem der søger. En anden form for spåkone tegning er at tegne dem der er hjælpere eller guider på den anden side. Jeg vil her fortælle om et  møde med en spåkone der udfører det man kalder ”Kanaliseret tegning”. Dette er en anden form spåkone tegning kan have. Siden hun var en lille pige, havde hun det, man kalder en "god tegnehånd". I flere år har hun set ansigter i helt blanke papir.

Dette er hvad åndernes verden ønsker at formidle gennem hende, og hun var villig til at være en kanal mellem de levendes verden og åndernes verden. Hun kanaliserer portrætter af hjælpere og guider. Denne type arbejde hedder Psychic Art på engelsk (eller synsk kunst på dansk). Der er ikke mange her i landet, der praktiserer kombinationen mellem clairvoyance og tegning i dag. Der er mange, der arbejder som medie og der er mange der er kunstnere, men kun få kombinerer det. Hvem hun skal tegne afgør hendes åndelige hjælpere på den anden side. Det handler også om, hvilke hjælpere eller guider fra den anden side, der ønsker at blive portrætteret. Nogle hjælpere har stærkere ønsker og er for eksempel mere pågående end andre.

Der er også en vis variation i, hvem der er hjælpere i løbet vores liv, nogle hjælpere kommer og går eftersom vi går gennem forskellige faser og dele af livet. Derudover er der kære familiemedlemmer og venner, der er døde og gået til den anden side der gerne kommer frem når hun begynder at tegne. Hvem bliver tegnet, hvad enten det er en guide eller hjælper eller et familiemedlem afhænger af hvor i den åndelige udvikling man er lige nu. Man kan bruge en spåkone tegning som en nøgle til mere indsigt og bedre kommunikation med sin hjælper. En spåkone tegning har en masse energi og giver healing, mens det er dejligt at meditere for at få bedre kontakt. Måske vil man se nye meddelelser i sin spåkone tegning, samtidig med at man mediterer over det.

 

 

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Eliza
LEDIG
 

Eliza kan give dig vejledning på alle livets områder. Hun lægger gerne en stjerne for...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyance Aalborg

Clairvoyance Aalborg

Når jeg står ved en skillevej i mit liv, så søger jeg hjælp, og denne gang var det Clairvoyance Aalborg der hjalp...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Vi ved ikke altid hvad der venter os, ofte fører kriser os ad helt nye veje, godt man kan få klarsyn 24 timer i...
 
Clairvoyance Århus

Clairvoyance Århus

Jeg har udforsket den alternative verden i mange år, men clairvoyance Århus gav mig alligevel et nyt syn på...
 
Clairvoyant Sjælland

Clairvoyant Sjælland

Når man står ved en skillevej, er det godt at man kan finde hjælp der hvor man er, for mig var det clairvoyant...
 
Clairvoyance København

Clairvoyance København

På min tur til storbyen blev min oplevelse med clairvoyance København det, der satte de dybeste spor i mig
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_