KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Spåkone tegning
Spåkone tegning

Spåkone tegning

En spændende form for kontakt med den anden side er former for spåkone tegning


Spåkone tegning, eller kanaliseret tegning kan benyttes i mange sammenhænge. Enkelte synske benytter dette i forbindelse med at søge efter noget eller nogen der er væk. Gennem kontakter med åndelige vejledere kan de så tegne en skitse over det sted man skal søge. Tit kan det være stor afstand geografisk mellem den synske og det objekt eller den person der er væk. Det er da svært at formidle hvor man skal søge. En tegning kan derfor hjælpe dem der søger. En anden form for spåkone tegning er at tegne dem der er hjælpere eller guider på den anden side. Jeg vil her fortælle om et  møde med en spåkone der udfører det man kalder ”Kanaliseret tegning”. Dette er en anden form spåkone tegning kan have. Siden hun var en lille pige, havde hun det, man kalder en "god tegnehånd". I flere år har hun set ansigter i helt blanke papir.

Dette er hvad åndens verden ønsker at formidle gennem hende, og hun var villig til at være en kanal mellem de levendes verden og åndenes verden. Hun kanaliserer portrætter af hjælpere og guider. Denne type arbejde hedder Psychic Art på engelsk (eller synsk kunst på dansk). Der er ikke mange her i landet, der praktiserer kombinationen mellem clairvoyance og tegning i dag. Der er mange, der arbejder som et medium, og der er mange der er malere, men meget få gør denne type af kombination. Hvem hun skal tegne afgør hendes åndelige hjælpere på den anden side. Det handler også om, hvilke hjælpere eller guider fra den anden side, der ønsker at blive portrætteret. Nogle hjælpere har stærkere ønsker og er for eksempel mere pågående end andre.

Der er også en vis variation af, hvem der er hjælpere i løbet vores liv, nogle hjælpere kommer og går eftersom vi går gennem ulige faser og dele af livet. Derudover er der kære familiemedlemmer og venner, der er døde og gået til den anden side der gerne kommer frem når hun begynder at tegne. Hvem bliver tegnet, hvad enten det er en guide eller hjælper eller et familiemedlem afhænger af hvor i den åndelige udvikling man er lige nu. Man kan bruge en tegning som en nøgle til mere indsigt og bedre kommunikation med sin hjælper. Tegningen har en masse energi og giver helbredelse, mens det er dejligt at meditere for at få bedre kontakt. Måske vil man se nye meddelelser i sin tegning, samtidig som man mediterer over det.

På spørgsmål om man kan få en kanaliseret tegning af sin guide eller sin hjælper sendt i posten hvis man ønsker det, svarer hun bekræftende. Det sker jo tit at mennesker der henvender sig på telefon ønsker at få en sådan. Hun bruger i så fald blyanter og ark i A4-format, når hun kanaliserer, fordi A4-formatet er nemmest at sende i posten. En kanaliseret tegning koster for tiden lige i underkant af kroner (Porto og fragt indgår). Du vil så modtage tegningen i konvolut med post. For at lave tegningen har hun brug for dit fulde navn, fødselsdato og din hjemmeadresse. Hun arrangerer også synske tegneseancer, hvor hun tegner portrætter af guider eller hjælpere, mens hun formidler budskaber fra dem hun tegner. Dette er en seance holdt foran en gruppe mennesker. Alle, der deltager i sessionen, modtager hver sin egen portrættegning af deres vejleder eller hjælper, og modtager samtidig mundtlige meddelelser fra guiden eller hjælperen.

 

Vil du snakke om Spåkone tegning ring til:

Bloggere
RebeccaRebecca
Ledig
RebeccaNR 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AlmaAlma
Ledig
AlmaNR 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
VarjaVarja
Ledig
VarjaNR 72Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone, Klarsyn,...
 

Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AurielAuriel
Ledig
AurielNR 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Med sine krystalklare og direkte svar, er Auriel en spåkvinde og et medium som...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Spå om fremtiden

8924 visninger
At kunne spå om fremtiden - er det en gave eller en forbandelse?
 

Er mit barn vokset op i efterlivet?

5226 visninger

Tabet af et barn er en forfærdelig byrde for forældrene at bære. Mange spekulerer på, om børn vokser op i efterlivet, forbliver i samme alder, eller forbliver på jorden. Fra mit arbejde som medium ved jeg, at efterlivet er parallelt med dette plan, og at børn vokser der. De skal dog først klare at komme til den anden verden.

 

De forskellige hjernebølger

5567 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed til at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 

Tre eksempler på synske intuitioner

6963 visninger
Nutidens mennesker kan meget vel have modtaget deres synske intuitioner fra forhistoriske mennesker. Hvis vi kigger på de ekstreme begrænsninger man før itiden havde i livet, er det nemt at se, hvordan synsk intuition afslører sig i vores liv i dag.
 

Hvordan kan jeg udvikle mine synske evner?

6547 visninger

Uanset hvilken måde du vælger for at udvikle synske evner vil det altid betyde at du skal indstille dit sind på de mere subtile ting. 

 

Tarotkort

4469 visninger

Er du nogensinde blevet spået i tarotkort? Tror du, at det forandrede noget?

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend