KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Spåkone online
Spåkone online

Spåkone online

En online spåkone er ofte anset som en latterliggørelse eller nedværdigelse af en persons evner indenfor det overnaturlige. En online spåkones evner varierer fra person til person.


Mange forbinder en spåkone med et billigt tivoli hvor der sidder en ældre lettere ussel udseende ældre dame som sidder i et telt med en farverig stjerne mønstret turban på hovedet og noget overdimensioneret og nusset tøj bøjet henover en krystalkugle og som vil fortælle dig din fremtid for nogle håndører, men i nutidens samfund har man måtte indse at selvom mennesket gerne vil forklare alt og latterliggøre hvad vi ikke kan forstå som mennesker, så er en mindre del af samfundet som besidder evner som ikke kan forklares. Dette gælder blandet andet, spåkoner, eller som vi kender dem i dag clairvoyante.

I dag kan man opsøge spåkoner online, og derved nemt og bekvemt opsøge denne gruppe af mennesker fra trygheden af sin egen sofa. Dette betyder også at de online spåkoner som man opsøger besidder en bred vifte af evner som kan strække sig fra at forudsige fremtiden i tarotkort, til krystaller, læse aura, afdøde kontakt, se engle medvidere. Med den moderne teknologi finder man som kunde hurtigt den måde og person som formår at formidle sit budskab bedst.

Personligt har jeg både prøvet en person som besad klarsyn og som fortalte mig hvad der lå i min fremtid, noget er gået i opfyldelse, andet venter jeg stadigvæk på, men det er ikke en umulighed at disse ting vil ske. Anden gang var der en dame som læste min hånd, og hvorvidt jeg bliver gammel, det vides endnu ikke, men hun fortalte også at jeg stod ved en skillevej, 12 måneder senere bad jeg min daværende mand om skilsmisse.

Så selv med et relativt skeptisk sind, så vil jeg ikke udelukke at online spåkoner besidder evner som andre ikke har, inklusiv mig selv. Fordi hvor skulle den klarsynet vide fra at jeg aldrig ville blive pædagog? Jeg var jo i gang med pædagog seminariet. Hvordan skulle han vide at jeg ikke kom på ferie eller at jeg ville flytte til Sjælland og blive gift? Boede og var yderst tilfreds med Odense, og havde absolut intet ønske om at blive gift. og hende som læste min hånd, har ikke haft en jordisk chance for at vide at jeg var træt af min mand. Prøv selv kræfter med en online spåkone og bliv klogere på hvad der gemmer sig i din fremtid. Hvorfor gå alene og måske være nervøs for fremtiden og hvad den bringer, hvis der findes en som kan give en de svar man søger? 

 

Vil du snakke om Spåkone online ring til:

VeraVeraNy!
Ledig
Ny! VeraNR 45Tarotkort, Spåkone, Klarsyn, Afdødekontakt, Healer,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AurielAuriel
Ledig
AurielNR 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Med sine krystalklare og direkte svar, er Auriel en spåkvinde og et medium som...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
VarjaVarja
Ledig
VarjaNR 72Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone, Klarsyn,...
 

Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AnnieAnnie
Ring senere
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Spirituel vejleder

7871 visninger
Louise L. Hay - voldsofret der blev spirituel vejleder for millioner
 

3 tips om hvordan man overvinder beklagelse

5908 visninger

Alle har noget at ærgre sig over deres liv. Det bedste, vi kan gøre, er at lære at overvinde beklagelse for et mere tilfredsstillende liv.

 

Hvordan min medialitet begyndte

6917 visninger

Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.

 

At leve som seerske

9314 visninger
Jeg sendte budskaber og modtog direktiver oppefra om, hvordan jeg ville være i stand til at kunne vejlede.
 

Ankou – Manden med leen

17678 visninger

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring.

 

Sekter

7975 visninger

Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend