KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Spået

Spået

Jeg er blevet spået! Og jeg aner slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til hvad der blev sagt.


Altså, nu skal I bare høre. I går gjorde jeg noget, som jeg altid har tænkt at jeg måske skulle gøre en gang i fremtiden, men jeg havde egentlig ikke troet at jeg kom til at gøre det. I kender sikkert til, hvordan man leger med tanken om en ting, forestiller sig hvad man kommer til at tænke og sige hvis situationen opstår, men i virkeligheden ved man, at man aldrig nogensinde kommer til at komme i den aktuelle situation, og at man derfor kan lade fantasien få frit udløb i visheden om, at det alligevel kun er fantasier. Sådan har jeg det med hensyn til at blive spået.

Det vil sige, sådan havde jeg det, indtil i går eftermiddag, da jeg helt spontant og uden foranledning ringede til en spåtelefon. Nu i eftertid ved jeg virkelig ikke, hvad der gik af mig. Altså, uha. Jeg sad og klikkede omkring på nettet, og så kom jeg over en side for en spåtelefon, som jeg har været inde at kigge på tidligere, og inden jeg vidste ordet af det havde jeg tastet nummeret. Telefonen nåede knapt at ringe EN gang, inden det svarede! Og så sad jeg der som en gås og havde ingen anelse om hvad jeg ville spørge spådamen om. MEN - og her kommer det underlige - det vidste HUN!

Nu bliver jeg lidt personlig, men hvis jeg skal forklare hvordan samtalen forløb bliver jeg nødt til det. Spådamen startede med at sige sit navn og spørge hvad hun kunne hjælpe mig med. Da jeg kun stotrede et eller andet uforståeligt om at jeg aldrig tidligere var blevet spået beroligede hun mig umiddelbart og sagde, at jeg ikke behøvede at sige mit navn, og at vi nok skulle finde ud af, hvad det var jeg behøvede at få at vide. Hendes stemme gjorde snart at jeg slappede mere af og vi fik en slags samtale i gang. Her vil jeg lige skyde ind, at hun ikke havde en sådan dyb og fyldig stemme som man forestiller sig skal lulle én ind i tryghed. Faktisk havde hun en ret tynd stemme, som en meget ung pige - men måden hun talte på fik mig til at tro, hun måtte være mindst midt i fyrrerne. Vi havde ikke talt længe inden hun pludselig overraskede mig med at sige noget sådant som "Jeg tror jeg ved, hvorfor du ringede til mig lige i dag".

Jeg må være blevet stum, for hun spurgte om jeg ville have det at vide? Ja, det ville jeg jo så. Jo, sagde hun, hun kunne mærke, at jeg havde en udfordring i mit kærlighedsliv. Nåja, kan man tænke, og det tænkte jeg måske også, det har alle da. Man behøver ikke at kunne spå, for at gætte det. Men så sagde hun, at der er to mænd i mit liv, og at jeg synes at være ved et punkt, da jeg skal tage en afgørelse. Den ene mand står for forudsigelighed, men også for fornægtelse og utilstrækkelighed, sagde hun. Den anden mand er et ubeskrevet blad men med mulighed for en dyb forståelse hvis jeg er villig til at løbe en risiko.

Så spurgte hun om jeg har to sådanne mænd i mit liv og om jeg kunne genkende dem i hendes beskrivelser. Og det har jeg jo! Og det gør jeg jo! Kort fortalt så har jeg i længere tid haft en affære med en mand der ikke i den egentlige forstand er... tilgængelig. Det passer mig udmerket. Jeg får dækket visse behov, og behøver ikke at bekymre mig for forpligtelser. Vi mødes en gang imellem og det er helt fint. Og så mødte jeg for nogle uger siden en ny mand. Han er tilgængelig. Og han er flot og morsom og spændende og alt det dér. Men så ved jeg, at hvis jeg indlader mig på noget med ham, så risikerer jeg at pludselig være fanget.

Og det jeg er faktisk ret bange for. Ikke mindst er jeg bange for at hvis jeg lader mig fange, så vil jeg ende op med også at blive forladt. Så det er ret fristende at vende ryggen til denne nye mand og hellere fortsætte med at møde ham den anden. Alt dette havde jeg ikke tænkt så nøje igennem før i går. Så nu sidder jeg i suppedasen, kun fordi jeg blev spået. For spådamen havde jo ret. Hvis jeg satser på at prøve noget nyt, så er der en risiko for at jeg vil blive såret. Men hvis jeg bliver værende der, hvor jeg er, så er det ikke kun en risiko, men en sandsynlighed. Øv, altså. Bare fordi jeg ikke kunne lade telefonen ligge i går, så skal jeg nu til at tage en voksen afgørelse. Ønsk mig held og lykke!

 

 

Vil du snakke om Spået ring til:

BethBeth
Ledig for kontakt
Bethnr 634Klarsyn, Medium, Synsk, Clairvoyant
 
Beth er her for dig. Hun bruger sine synske evner for at formidle beskeder fra...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
KatinkaKatinka
Ledig for kontakt
Katinkanr 332Medium, Spåkone, Synsk, Tarotkort, Drømmetydning, Klarsyn
 
Katinka har lang erfaring med at spå. Hun er en stærk og positiv spåkone, som giver...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
FeliciaFelicia
Ikke tilgængelig
Felicianr 330Drømmetydning, Tarotkort, Spåkone, Clairvoyance
 
Felicia har en stærk intuition, som hun bruger til at hjælpe netop dig. Hun bruger...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
JenniferJennifer
Ikke tilgængelig
Jennifernr 349Clairvoyant, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Jennifer har lang erfaring som medium og kender naturens hemmeligheder, en kundskab...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

At drømme om folk fra fortiden

3606 visninger
Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Det kan være folk fra din fortid, som du kunne lide eller ikke lide, eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.
 

Seriøse medium

127 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Sekter

6582 visninger
Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

4023 visninger
Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med ånder? En god synsk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af synske aflæsninger er livsstilsæsningen.
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

2829 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 

Den berygtede forbandelse

6877 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend