KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Spået

Spået

Jeg er blevet spået! Og jeg aner slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til hvad der blev sagt.


Altså, nu skal I bare høre. I går gjorde jeg noget, som jeg altid har tænkt at jeg måske skulle gøre en gang i fremtiden, men jeg havde egentlig ikke troet at jeg kom til at gøre det. I kender sikkert til, hvordan man leger med tanken om en ting, forestiller sig hvad man kommer til at tænke og sige hvis situationen opstår, men i virkeligheden ved man, at man aldrig nogensinde kommer til at komme i den aktuelle situation, og at man derfor kan lade fantasien få frit udløb i visheden om, at det alligevel kun er fantasier. Sådan har jeg det med hensyn til at blive spået.

Det vil sige, sådan havde jeg det, indtil i går eftermiddag, da jeg helt spontant og uden foranledning ringede til en spåtelefon. Nu i eftertid ved jeg virkelig ikke, hvad der gik af mig. Altså, uha. Jeg sad og klikkede omkring på nettet, og så kom jeg over en side for en spåtelefon, som jeg har været inde at kigge på tidligere, og inden jeg vidste ordet af det havde jeg tastet nummeret. Telefonen nåede knapt at ringe EN gang, inden det svarede! Og så sad jeg der som en gås og havde ingen anelse om hvad jeg ville spørge spådamen om. MEN - og her kommer det underlige - det vidste HUN!

Nu bliver jeg lidt personlig, men hvis jeg skal forklare hvordan samtalen forløb bliver jeg nødt til det. Spådamen startede med at sige sit navn og spørge hvad hun kunne hjælpe mig med. Da jeg kun stotrede et eller andet uforståeligt om at jeg aldrig tidligere var blevet spået beroligede hun mig umiddelbart og sagde, at jeg ikke behøvede at sige mit navn, og at vi nok skulle finde ud af, hvad det var jeg behøvede at få at vide. Hendes stemme gjorde snart at jeg slappede mere af og vi fik en slags samtale i gang. Her vil jeg lige skyde ind, at hun ikke havde en sådan dyb og fyldig stemme som man forestiller sig skal lulle én ind i tryghed. Faktisk havde hun en ret tynd stemme, som en meget ung pige - men måden hun talte på fik mig til at tro, hun måtte være mindst midt i fyrrerne. Vi havde ikke talt længe inden hun pludselig overraskede mig med at sige noget sådant som "Jeg tror jeg ved, hvorfor du ringede til mig lige i dag".

Jeg må være blevet stum, for hun spurgte om jeg ville have det at vide? Ja, det ville jeg jo så. Jo, sagde hun, hun kunne mærke, at jeg havde en udfordring i mit kærlighedsliv. Nåja, kan man tænke, og det tænkte jeg måske også, det har alle da. Man behøver ikke at kunne spå, for at gætte det. Men så sagde hun, at der er to mænd i mit liv, og at jeg synes at være ved et punkt, da jeg skal tage en afgørelse. Den ene mand står for forudsigelighed, men også for fornægtelse og utilstrækkelighed, sagde hun. Den anden mand er et ubeskrevet blad men med mulighed for en dyb forståelse hvis jeg er villig til at løbe en risiko.

Så spurgte hun om jeg har to sådanne mænd i mit liv og om jeg kunne genkende dem i hendes beskrivelser. Og det har jeg jo! Og det gør jeg jo! Kort fortalt så har jeg i længere tid haft en affære med en mand der ikke i den egentlige forstand er... tilgængelig. Det passer mig udmerket. Jeg får dækket visse behov, og behøver ikke at bekymre mig for forpligtelser. Vi mødes en gang imellem og det er helt fint. Og så mødte jeg for nogle uger siden en ny mand. Han er tilgængelig. Og han er flot og morsom og spændende og alt det dér. Men så ved jeg, at hvis jeg indlader mig på noget med ham, så risikerer jeg at pludselig være fanget.

Og det jeg er faktisk ret bange for. Ikke mindst er jeg bange for at hvis jeg lader mig fange, så vil jeg ende op med også at blive forladt. Så det er ret fristende at vende ryggen til denne nye mand og hellere fortsætte med at møde ham den anden. Alt dette havde jeg ikke tænkt så nøje igennem før i går. Så nu sidder jeg i suppedasen, kun fordi jeg blev spået. For spådamen havde jo ret. Hvis jeg satser på at prøve noget nyt, så er der en risiko for at jeg vil blive såret. Men hvis jeg bliver værende der, hvor jeg er, så er det ikke kun en risiko, men en sandsynlighed. Øv, altså. Bare fordi jeg ikke kunne lade telefonen ligge i går, så skal jeg nu til at tage en voksen afgørelse. Ønsk mig held og lykke!

 

 

Vil du snakke om Spået ring til:

ChristineChristine
Ledig for kontakt
Christinenr 196Drømmetydning, Medium, Spåkvinde, Spåkone
 
Christine har et medium certifikat og arbejder med reiki, healing, fjernhealing og...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
IrisIris
Ledig for kontakt
Irisnr 620Tarotkort, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde
 
Iris er en sandsigerske som lige nu sidder og venter på at få lov til at spå dig...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
SerafiinaSerafiina
Optaget
Serafiinanr 306Klarsyn, Spåkvinde, Clairvoyant, Synsk
 
Serafiina er en synsk kvinde der giver vejledning indenfor mange områder, hun er en...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Ikke tilgængelig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

At drømme om folk fra fortiden

2691 visninger
Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Det kan være folk fra din fortid, som du kunne lide eller ikke lide, eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.
 

Sekter

6468 visninger
Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.
 

Den berygtede forbandelse

6702 visninger
Der findes en forbandelse som selv i dag er berygtet. Her kan du læse om den og skabe din egen opfattelse. Er den sand eller ej?
 

Ankou – Manden med leen

14495 visninger
Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring.
 

Hvad er en spådom?

7148 visninger
Her får du en forklaring på hvad spådomme egentlig er og hvad du kan bruge dem til.
 

Fordelene ved en livsstilslæsning

3882 visninger
Vidste du, at synske aflæsninger ikke kun er for ekstra-sensoriske opfattelser (ESP) -hændelser eller for at kommunikere med ånder? En god synsk læsning kan give dig en bedre forståelse af dit liv såvel som selvsikker vejledning til din fremtid. En af de mest populære og effektive typer af synske aflæsninger er livsstilsæsningen.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere