KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Spået
Spået

Spået

Jeg er blevet spået! Og jeg aner slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til hvad der blev sagt.


Altså, nu skal I bare høre. I går gjorde jeg noget, som jeg altid har tænkt at jeg måske skulle gøre en gang i fremtiden, men jeg havde egentlig ikke troet at jeg kom til at gøre det. I kender sikkert til, hvordan man leger med tanken om en ting, forestiller sig hvad man kommer til at tænke og sige hvis situationen opstår, men i virkeligheden ved man, at man aldrig nogensinde kommer til at komme i den aktuelle situation, og at man derfor kan lade fantasien få frit udløb i visheden om, at det alligevel kun er fantasier. Sådan har jeg det med hensyn til at blive spået.

Det vil sige, sådan havde jeg det, indtil i går eftermiddag, da jeg helt spontant og uden foranledning ringede til en spåtelefon. Nu i eftertid ved jeg virkelig ikke, hvad der gik af mig. Altså, uha. Jeg sad og klikkede omkring på nettet, og så kom jeg over en side for en spåtelefon, som jeg har været inde at kigge på tidligere, og inden jeg vidste ordet af det havde jeg tastet nummeret. Telefonen nåede knapt at ringe EN gang, inden det svarede! Og så sad jeg der som en gås og havde ingen anelse om hvad jeg ville spørge spådamen om. MEN - og her kommer det underlige - det vidste HUN!

Nu bliver jeg lidt personlig, men hvis jeg skal forklare hvordan samtalen forløb bliver jeg nødt til det. Spådamen startede med at sige sit navn og spørge hvad hun kunne hjælpe mig med. Da jeg kun stotrede et eller andet uforståeligt om at jeg aldrig tidligere var blevet spået beroligede hun mig umiddelbart og sagde, at jeg ikke behøvede at sige mit navn, og at vi nok skulle finde ud af, hvad det var jeg behøvede at få at vide. Hendes stemme gjorde snart at jeg slappede mere af og vi fik en slags samtale i gang. Her vil jeg lige skyde ind, at hun ikke havde en sådan dyb og fyldig stemme som man forestiller sig skal lulle én ind i tryghed. Faktisk havde hun en ret tynd stemme, som en meget ung pige - men måden hun talte på fik mig til at tro, hun måtte være mindst midt i fyrrerne. Vi havde ikke talt længe inden hun pludselig overraskede mig med at sige noget sådant som "Jeg tror jeg ved, hvorfor du ringede til mig lige i dag".

Jeg må være blevet stum, for hun spurgte om jeg ville have det at vide? Ja, det ville jeg jo så. Jo, sagde hun, hun kunne mærke, at jeg havde en udfordring i mit kærlighedsliv. Nåja, kan man tænke, og det tænkte jeg måske også, det har alle da. Man behøver ikke at kunne spå, for at gætte det. Men så sagde hun, at der er to mænd i mit liv, og at jeg synes at være ved et punkt, da jeg skal tage en afgørelse. Den ene mand står for forudsigelighed, men også for fornægtelse og utilstrækkelighed, sagde hun. Den anden mand er et ubeskrevet blad men med mulighed for en dyb forståelse hvis jeg er villig til at løbe en risiko.

Så spurgte hun om jeg har to sådanne mænd i mit liv og om jeg kunne genkende dem i hendes beskrivelser. Og det har jeg jo! Og det gør jeg jo! Kort fortalt så har jeg i længere tid haft en affære med en mand der ikke i den egentlige forstand er... tilgængelig. Det passer mig udmerket. Jeg får dækket visse behov, og behøver ikke at bekymre mig for forpligtelser. Vi mødes en gang imellem og det er helt fint. Og så mødte jeg for nogle uger siden en ny mand. Han er tilgængelig. Og han er flot og morsom og spændende og alt det dér. Men så ved jeg, at hvis jeg indlader mig på noget med ham, så risikerer jeg at pludselig være fanget.

Og det jeg er faktisk ret bange for. Ikke mindst er jeg bange for at hvis jeg lader mig fange, så vil jeg ende op med også at blive forladt. Så det er ret fristende at vende ryggen til denne nye mand og hellere fortsætte med at møde ham den anden. Alt dette havde jeg ikke tænkt så nøje igennem før i går. Så nu sidder jeg i suppedasen, kun fordi jeg blev spået. For spådamen havde jo ret. Hvis jeg satser på at prøve noget nyt, så er der en risiko for at jeg vil blive såret. Men hvis jeg bliver værende der, hvor jeg er, så er det ikke kun en risiko, men en sandsynlighed. Øv, altså. Bare fordi jeg ikke kunne lade telefonen ligge i går, så skal jeg nu til at tage en voksen afgørelse. Ønsk mig held og lykke!

 

 

Vil du snakke om Spået ring til:

AlmaAlma
Ledig for kontakt
Almanr 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AnnieAnnie
Ledig for kontakt
Annienr 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
BrianaBriana
Ledig for kontakt
Briananr 80Medium, Spåkvinde, Klarsyn, Alle vejledere, Drømmetydning,...
 

Du ringer til Briana når du ønsker at snakke med et medium der formidler et budskab og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

At drømme om folk fra fortiden

6570 visninger

Det er ret almindeligt at tænke på folk fra fortiden. Det kan være folk fra din fortid, som du kunne lide eller ikke lide, eller folk, du har gode eller mindre gode minder fra.

 

Seriøse medium

7925 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

At have en fænomenologisk indstilling

5352 visninger

Fænomenologi er en psykologisk fokus, der er midtvejs mellem adfærdsmæssig videnskab og psykoanalyse.

 

At håndtere det at være højsensitiv

5892 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt meget tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Seks tegn på du har en sjette sans

13817 visninger

Den åndelige begavede har en stærkere sjette sans, som giver dem mulighed til at føle, se, høre og lugte ting, som en ikke-åndelig person ikke kan. Uden vejledning kan dette være meget skræmmende for en person, der ikke forstår hvad der sker med dem selv, så det følgende er en kort liste over seks tegn på at du har åndelige evner.

 

Lær dig at tyde dine drømme

10830 visninger

Alle mennesker har ca 5 drømme hver nat, og hver drøm varer 15 til 40 minutter. Drømmetydning er en gammel teknik som bruges en del under spådom.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend