KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Spådom
Spådom

Spådom

Kan jeg virkelig få en ekte spådom? Eller er det hele bare en gang falskneri?


Engang imellem har du sikkert tænkt, at det kunne være virkelig rart at vide lidt om, hvad der skal ske i fremtiden. Måske har du været single så længe, du kan huske, og vil derfor gerne vide, hvornår ham/hende den rigtige kommer, hvis det da overhovedet sker.
Det kan også være, at du står i gæld til op over begge ører og spekulerer på, om du nogensinde får betalt den af.

Uanset hvad har mange før dig siddet med lignende overvejelser.

Naturligvis har du før hørt om folk, der hævdede at kunne spå om fremtiden. Som barn har du sikkert besøgt spåkonen i tivoli, eller måske har du været på lejertur, hvor en af de voksne ”legede” spåkone med et slidt sæt spillekort foran sig.
Men sandheden er, at en spådom ikke er noget, hvem som helst kan give dig; hvis det var så vel, kunne du spå dig selv. Omvendt er en spådom heller ikke noget, som ingen kan give dig.
Og nu ved jeg, hvad dit næste spørgsmål må være, for jeg er nemlig en lille smule synsk… Du vil nu gerne vide, hvor du så finder de rigtige spåkoner/spåmænd, ikke sandt?
Og svaret er, at de findes rigtigt mange steder. Hvis du tager en lille tur rundt på google, vil du finde en masse forskellige tilbud fra folk, som kan spå om din fremtid, sætte dig i kontakt med dine afdøde kære og heale dig for dårlige energier.
Her er du så fri til at vælge, hvilken form for spirituel vejleder, du ønsker, og også rent praktisk hvordan det skal foregå. Der findes både dem, som arrangerer møderne fysisk; enten i dit hjem eller på et andet sted, men det er også muligt for dig at få en telefon clairvoyance, find f.x. eksempler på gode clairvoyanter, som hjælper dig over telefonen på en af Danmarks spålinier.

Men tilbage til hovedspørgsmålet: Kan jeg virkelig få en ærlig spådom?
Det er ekstremt vigtigt at huske, at bare fordi du får spået din fremtid, betyder det ikke, at du mister ansvaret for den. Skæbnen er ikke hugget i sten, og hvis du sidder afventende på alting, får du ganske enkelt ingenting.
Det en spåkone kan give dig er en ledetråd, ikke en facitliste. Det betyder, at hvis hun f.x. fortæller dig, at du vil få et stort hus med mand og børn i London kræver det, at du aktivt beslutter dig for at rejse til London. De spirituelle kræfter fungerer således ikke sådan, at du bliver suget ud af dit lille hjem mens du sover, for så at vågne op i en ny og bedre verden.
Med alt dette kunne man fristes til at spørge sig selv, om alle dem der udtrykker dårlige erfaringer med eller mistillid til clairvoyanter, får deres resultater grundet for høje forventninger til det åndelige? Eller om clairvoyance simpelthen er en gang snyd og bedrag?
Der findes ikke noget entydigt svar, men det må da sige en del, at rigtig mange mennesker har haft positive oplevelser ved at opsøge en clairvoyant. Og det må da også sige en del, at der efter så mange år fortsat er et marked for det.
Altså kan vi vidst med rette konkludere, at clairvoyance virker for i hvert fald en del af vores befolkning.

Og nu skal jeg atter vise dig, hvor synsk jeg er, for jeg kender nemlig også dit næste spørgsmål, som lyder:
Men hvordan kan jeg så være sikker på, at det virker for mig?
Og her er svaret: Prøv det! Undersøg sagen!
Hvis du søger svar, må du selv være opsøgende.
Hvis du søger svar, må du åbne dit sind for, at du ikke nødvendigvis ved, hvad der vil komme… Eller vent… Måske gør du – men i så fald er du måske også synsk, og så giver ovenstående spørgsmål jo sig selv.

 

 

Vil du snakke om Spådom ring til:

SigneSigne
Ledig for kontakt
Signenr 333Synsk, Tarotkort, Spåkone, Klarsyn
 
Signe er en synsk kvinde der er godt til at lytte og som anvender tarotkort og...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
EleonoraEleonora
Ikke tilgængelig
Eleonoranr 359Klarsyn, Spåkone, Synsk, Tarotkort, Clairvoyant
 

Eleonora kommer fra en slægt der altid har været medial, disse gaver har også hun...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EmmaEmma
Ikke tilgængelig
Emmanr 640Alle vejledere, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde, Tarotkort,...
 

Emma er altid personlig og omtænksom når du ringer til hende. Hun spår i tarotkort og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
IngridIngrid
Ikke tilgængelig
Ingridnr 675Alle vejledere, Drømmetydning, Healer, Medium, Spåkone, Synsk
 

Ingrid opdaget at hun havde specielle evner som godt voksen. Hun viser omsorg og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Hvad er en spiritual dagbog?

4597 visninger
En spirtual dagbog er en oversigt over udviklingen af ​​dine spirituelle oplevelser. Spirituelle tidsskrifter kan tage ethvert format, herunder video-tidsskrifter, der er gemt på et kamera, en telefon eller en tablet. Mange mennesker kan godt lide at håndskrive dem på papir, da håndskrift siges at stimulere hjernen på en anden, dybere måde end at skrive elektroniske ord. Det vigtigste ved en spirituel dagbog er at den føles rigtig for dig.
 

Satanism

6095 visninger
Der er ikke nogle af vores spåkoner eller clairvoyanter der er satanister. De tror på lighed mellem mennesker og mener at meningen med livet er kærlighed.
 

Tro på engle, ånder, himlen og din intuition

3983 visninger
Vær ikke bange, når du er i problemer, du er altid omgivet af de gode ånder af dine kære, der gik bort før dig.
 

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

4980 visninger
Hver og en af ​​os vil påvirkes af distraktioner og stres i den materielle verden. Hvad enten det er en livsomvæltende begivenhed, arbejde eller familieforhold, så vil vores energi blive påvirket, hvis vi ikke er opmærksomme. Når disse blokkeringer bliver gentagne, skaber det et negativt billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.
 

Meditere er at skabe din virkelighed

4408 visninger
Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan rense det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du ønsker og være opmærksom på, at alting er muligt, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.
 

Ankou – Manden med leen

15346 visninger
Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend