Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Skyldfølelse
Skyldfølelse

Skyldfølelse

Tanker om den skyldfølelse der kan opstå, når man ikke handler på sine indskydelser eller forudanelser

Slip din skyldfølelse, for det første vil de fleste mennesker ikke tro på dig, hvis du fortæller dem om en forudanelse. Selv når det gælder en forudanelse i så stor skala som terrorangrebet i Mumbai 26/11 2008, vil myndighederne være tilbøjelige til at afvise det, hvis du fortæller dem om det. Kun personer, der har specialiseret sig inden for det synske område, er mere tilbøjelige til at reagere på disse typer forudanelser, men så risikerer du også, at blive involveret. For nylig var der i en af de tv-serier om synskhed, som jeg ser, en mand, der fortalte myndighederne, at han kunne se en savnet mands krop i bjergene bagved landsbyen. De ignorede hans information, så han gik selv ud for at finde kroppen. Og det lykkedes. Da han så fortalte myndighederne, hvor kroppen lå, blev han arresteret, mistænkt for mord. Skulle han have undladt at handle og bide sin skyldfølelse i sig? Måske det ville have være bedst for ham. 

Endnu en grund til at slippe sin skyldfølelse er at disse forudanelser ofte ikke går i opfyldelse. Dette sker selv for de allerbedste synske. Så hvis vi slår alarm ved de negative forudanelser, som vi drømte om natten før, og de så ikke går i opfyldelse, mister vi troværdigheden fra dem, der lyttede til os, og så føler vi måske skyldfølelse over at have råbt 'ulven kommer' i stedet. Desuden er vi mere tilbøjelige til at forårsage stress for de mennesker, vi tror vi hjælper. Så nu opstår spørgsmålet "Burde vi ikke dele disse forudanelser med dem"? Jeg vil foreslå at fortsætte med at dele, med forbehold, som en omsorgsfuld erklæring om, at du synes at de skal være opmærksomme og på vagt. Så har du ikke sagt for meget, men behøver heller ikke bære din skyldfølelse med dig videre. 

Synske visioner kan være figurative som en fantasi, og analyse kan føre i flere retninger. For eksempel kunne vi slå alarm om, at konen havde en affære, mens det i virkeligheden viste sig at det var konens søster, der havde en affære. Den synske persons underbevidste sind forbinder begivenheder og mennesker på mange måder. Nogle gange er de nøjagtige og andre gange figurative, så det er op til os at gå videre og dekryptere den synske forudanelse, der måske eller måske ikke er sand. Jeg drømte engang om, at min bror hoppede ud fra tredie sal i bygningen og jeg ringede straks til ham for at kontrollere, om han var ok, og han fortalte mig at han i den senere tid havde haft selvmordstanker. Så min pointe er, at synske visioner kan være yderst figurative og ikke altid er korrekte. Men havde jeg ikke ringet der, ville jeg være blevet ædt op af skyldfølelse hvis nu noget virkelig var sket. 

Har du haft en synsk forudanelse, og du ikke deler det, og hvis det viser sig at gå i opfyldelse, så bebrejder jeg dig det ikke. Der er en grund til, at vi møder lidelser og vanskeligheder. Vi kan ikke modnes uden det. Med eller uden dit engagement vil hver person møde præcis, hvad de har brug for, for at modnes. Hver person har sin egen skæbne. Vore vejledere kan hjælpe dig.

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Zandra
Ledig
 

Zandra er en talentfuld spåkone, der bruger sine mediale gaver til at hjælpe dig med...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Rebecca
Ledig
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eliza
Ledig
 

Eliza kan give dig vejledning på alle livets områder. Hun lægger gerne en stjerne for...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, men må danne sin egen mening. At være åben for spørgsmålet: Skal man tro på...
 
En blind sandsigerske

En blind sandsigerske

Blinde udvikler de andre sanser, for at kompensere for den der mangler. Her er en fortælling om en blind...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend