Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  29,90 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29,90 kr./min.
 
Skal man tro på synske?
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske. Og at være skeptisk er helt fint, man er nødt til at afprøve alle påstand. At byde velkommen til spørgsmålet: Skal man tro på synske? er godt.

Der kan altid ske fejltagelser. Mennesker laver fejl, ingen er perfekt. En synsk person kan f.eks. tage fejl og tolke en melding forkert, fordi han eller hun ikke har erfaringer inden for et område. De kan også tage fejl af et sted, fordi det ligner et andet sted. Eller de kan tage fejl i sin vurdering af en person, og tro at hun eller han ikke kan klare at høre sandheden, og derfor tilslører den. Og nogle sjældne gange sker det, at de overvurderer en person, så de giver for megen information videre. Spørgsmålet i rubrikken: Skal man tro på synske? er derfor vigtig.

Der er etiske regler for, hvordan en clairvoyant arbejder i Danmark. Du kan spørge ind til, om din clairvoyant er medlem i Clairvoyant Foreningen. Hvis han eller hun er medlem, kan du stole på, at de altid vil overholde disse regler. Der findes også uddannelser, flere af dem i Danmark, og du kan også spørge, om den du taler med har taget en sådan uddannelse. Men du skal heller ikke tage fejl af, at en ikke-uddannet person, kan have et stort talent på dette område. Så lyt til din egen indre stemme. Afprøv det de siger til dig, og mærk  efter. Lyt til dit hjerte og din logiske sans – det vil altid gavne dig. ”Skal man tro på synske? er derfor også dit eget personlige ansvar.

På Clairvoyant Foreningens hjemmeside kan du læse de helt præcist formulerede regler. Her er en gengivelse af dem, hvor vi prøver at forklare dem.

  • Den clairvoyant du har henvendt dig til, aflæser kun dig og dine energier. Dine psykiske og fysiske udfordringer og glæder – ikke nogle andre mennesker rundt dig. Andre personer skal være trygge ved, at en clairvoyant fokuserer kun på den, der opsøger clairvoyanten, og ikke andre.
  • Clairvoyanten har dit velvær i centrum. Han eller hun ønsker kun, at du skal få det bedre i dit liv – i forhold til dine forudsætninger, dine omstændigheder, dine valgmuligheder, dine udfordringer og din udvikling.
  • Du kan forvente omsorg, hensyn og empati fra din clairvoyant. Han eller hun ønsker det bedste for dig.
  • Du kan også forvente, at clairvoyanten aldrig vil tale med andre om dig, din person eller dine forhold med andre mennesker.
  • Den synske person vil anvende sin moral, etik og ansvarsfølelse i alle dele af din ”læsning”. De indstiller sig på, at på ingen måde forårsage skade, men ønsker at hjælpe og vejlede den person, der opsøger dem.
  • Du kan forvente, at den person som er synsk, virkelig prøver at anvende sin evne til at skelne mellem nødvendige oplysninger og uvæsentlige detaljer i den information de modtager. De vil give videre det, som du kan få glæde og støtte af i dit liv.
  • Din clairvoyant vil se til, at han eller hun er i god fysisk og psykisk balance, da han/hun foretager en ”læsning”. Det er en forudsætning for, at hele mødet vil foregå i ligevægt. Uden denne ligevægt kan man ikke stole på de oplysninger der bliver modtaget og videregivet.
  • En professionel synsk blander ikke sine egne meninger, erfaringer og almindelige råd sammen med de oplysninger de modtager og giver videre. De stiller sine egne præferencer uden for denne proces.
  • Du har altid mulighed for, at optage ”læsningen” ved din smartphone, eller en anden form for optager. Hvis din clairvoyante nægter dig dette, er han eller hun ikke seriøs. Hvis du ønsker at få noget nedskrevet, kan du altid bede om dette.
  • Alle disse forskrifter skal overholdes samtidig, ved en ”læsning” af en synsk person. 

Spørgsmålet: ”Skal man tro på synske?” bliver i sidste ende en ting mellem dig og den person du betror dig til. Dit liv fremover vil vise, om du har fået den hjælp og guidning du virkelig trængte til. Hos clairvoyant24.dk kan du kontakte en synsk person. De vil gøre alt, der står i deres magt for, at du skal få den vejledning du virkelig har behov for.

 

 

Hvis du vil tale om "Skal man tro på synske?", kan du ringe til en af ​​os:

Bloggere
MariaNy!
Ledig
Ny! MariaNR 44Medium, Klarsyn, Alle vejledere, Spåkone, Clairvoyance,...
 

Maria er en spåkone som hjælper dig med de spørgsmål du har. Hun er dygtig til at...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
KatherineNy!
Ledig
Ny! KatherineNR 56Tarotkort, Spåkvinde, Clairvoyance, Medium, Klarsyn, Healer,...
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Annie
Ledig
AnnieNR 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Alma
Ledig
AlmaNR 594Tarotkort, Synsk, Spåkone, Medium, Clairvoyant, Alle...
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Zandra
Ping mig
ZandraNR 19Tarotkort, Clairvoyant, Spåkvinde, Alle vejledere,...
 

Zandra er en talentfuld spåkone, der bruger sine mediale gaver til at hjælpe dig med...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Særligt sensitiv og synsk

1429 visninger

Er du særligt sensitiv og synsk? Det er ikke altid let. Her får du nogle råd til, hvordan du kan håndtere disse forunderlige kvaliteter.

 

Synsk

9389 visninger

Har du en følelse af at du måske er synsk, men ved ikke hvordan du kan få det bekræftet?

 

Sne-tænkere

1359 visninger

Tænk på sneen, den symboliserer klart tiden for forandring i livet. Denne ændring kan enten være positiv eller negativ.

 

Udvikling af et skjold gennem psykisk beskyttelse

1173 visninger

Alle levende ting i dette univers har energi. Nogle af dem er fyldt med positiv energi, som er meget afslappende og gavnlig for omgivelserne

 

Sådan styrer du dine negative tanker

5662 visninger

Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. 

 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129,90 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend