Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Skal man tro på synske?
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, men må danne sin egen mening. At være åben for spørgsmålet: Skal man tro på synske? 

Der kan altid ske fejltagelser. Mennesker laver fejl, ingen er perfekt. En synsk person kan f.eks. tage fejl og tolke en melding forkert, fordi han eller hun ikke har erfaringer inden for et område. De kan også tage fejl af et sted, fordi det ligner et andet sted. Eller de kan tage fejl i deres vurdering af en person, og tro at hun eller han ikke kan klare at høre sandheden, og derfor tilslører den. Og nogle sjældne gange sker det, at de overvurderer en person, så de giver for megen information videre. Spørgsmålet i rubrikken: Skal man tro på synske? er derfor vigtig.

Der er etiske regler for, hvordan en clairvoyant arbejder i Danmark. Du kan spørge ind til, om din clairvoyant er medlem i Clairvoyant Foreningen. Hvis han eller hun er medlem, kan du stole på, at de altid vil overholde disse regler. Der findes også uddannelser, flere af dem i Danmark, og du kan også spørge, om den du taler med har taget en sådan uddannelse. Men du skal heller ikke tage fejl af, at en ikke-uddannet person, kan have et stort talent på dette område. Så lyt til din egen indre stemme. Afprøv det de siger til dig, og mærk  efter. Lyt til dit hjerte og din logiske sans – det vil altid gavne dig. Spørgsmålet Skal man tro på synske? er derfor også dit eget personlige ansvar.

På Clairvoyant Foreningens hjemmeside kan du læse de helt præcist formulerede regler. Her er en gengivelse af dem, hvor vi prøver at forklare dem.

  • Den clairvoyant du har henvendt dig til, aflæser kun dig og dine energier. Dine psykiske og fysiske udfordringer og glæder – ikke nogle andre mennesker rundt dig. Andre personer skal være trygge ved, at en clairvoyant fokuserer kun på den, der opsøger clairvoyanten, og ikke andre.
  • Clairvoyanten har dit velvære i centrum. Han eller hun ønsker kun, at du skal få det bedre i dit liv – i forhold til dine forudsætninger, dine omstændigheder, dine valgmuligheder, dine udfordringer og din udvikling.
  • Du kan forvente omsorg, hensyn og empati fra din clairvoyant. Han eller hun ønsker det bedste for dig.
  • Du kan også forvente, at clairvoyanten aldrig vil tale med andre om dig, din person eller dine forhold med andre mennesker.
  • Den synske person vil anvende sin moral, etik og ansvarsfølelse i alle dele af din ”læsning”. De indstiller sig på, at på ingen måde forårsage skade, men at de arbejder ud fra et ønske om at hjælpe og vejlede den person, der opsøger dem.
  • Du kan forvente, at den person som er synsk, virkelig prøver at anvende sin evne til at skelne mellem nødvendige oplysninger og uvæsentlige detaljer i den information de modtager. De vil give det videre, som du kan få glæde og støtte af i dit liv.
  • Din clairvoyant vil sørge for, at han eller hun er i god fysisk og psykisk balance, når han/hun foretager en ”læsning”. Det er en forudsætning for at hele mødet vil foregå i balance. Uden denne balance kan man ikke stole på de oplysninger der bliver modtaget og videregivet.
  • En professionel synsk blander ikke sine egne meninger, erfaringer og almindelige råd sammen med de oplysninger de modtager og giver videre. De stiller sine egne præferencer uden for denne proces.
  • Du har altid mulighed for, at optage ”læsningen” på din smartphone, eller en anden form for optager. Hvis din clairvoyante nægter dig dette, er han eller hun ikke seriøs. Hvis du ønsker at få noget nedskrevet, kan du altid bede om dette.
  • Alle disse forskrifter skal overholdes samtidig ved en ”læsning” fra en synsk person. 

Spørgsmålet: ”Skal man tro på synske?” bliver i sidste ende en ting mellem dig og den person du betror dig til. Dit liv fremover vil vise, om du har fået den hjælp og guidning du virkelig trængte til. 

 

 
ChristinaNy
LEDIG
 

Christina, er født med meget stærke clairvoyante evner. Hun arbejder både med emner...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kærlig og intuitiv jordengel, der elsker at viderebringe guddommelige...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Clairvoyance København

Clairvoyance København

På min tur til storbyen blev min oplevelse med clairvoyance København det, der satte de dybeste spor i mig
 
Afdøde kontakt

Afdøde kontakt

Min oplevelse med afdøde kontakt, kom fra et ret uventet sted, men den kom på det helt rigtige tidspunkt
 
Aalborg clairvoyance og afdødekontakt

Aalborg clairvoyance og afdødekontakt

Hvem skulle have troet at en tur til Aalborg clairvoyance og afdødekontakt kunne give så meget ro?
 
Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_