Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Skal man tro på synske?
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på synske? 

Der kan altid ske fejltagelser. Mennesker laver fejl, ingen er perfekt. En synsk person kan f.eks. tage fejl og tolke en melding forkert, fordi han eller hun ikke har erfaringer inden for et område. De kan også tage fejl af et sted, fordi det ligner et andet sted. Eller de kan tage fejl i sin vurdering af en person, og tro at hun eller han ikke kan klare at høre sandheden, og derfor tilslører den. Og nogle sjældne gange sker det, at de overvurderer en person, så de giver for megen information videre. Spørgsmålet i rubrikken: Skal man tro på synske? er derfor vigtig.

Der er etiske regler for, hvordan en clairvoyant arbejder i Danmark. Du kan spørge ind til, om din clairvoyant er medlem i Clairvoyant Foreningen. Hvis han eller hun er medlem, kan du stole på, at de altid vil overholde disse regler. Der findes også uddannelser, flere af dem i Danmark, og du kan også spørge, om den du taler med har taget en sådan uddannelse. Men du skal heller ikke tage fejl af, at en ikke-uddannet person, kan have et stort talent på dette område. Så lyt til din egen indre stemme. Afprøv det de siger til dig, og mærk  efter. Lyt til dit hjerte og din logiske sans – det vil altid gavne dig. ”Skal man tro på synske? er derfor også dit eget personlige ansvar.

På Clairvoyant Foreningens hjemmeside kan du læse de helt præcist formulerede regler. Her er en gengivelse af dem, hvor vi prøver at forklare dem.

  • Den clairvoyant du har henvendt dig til, aflæser kun dig og dine energier. Dine psykiske og fysiske udfordringer og glæder – ikke nogle andre mennesker rundt dig. Andre personer skal være trygge ved, at en clairvoyant fokuserer kun på den, der opsøger clairvoyanten, og ikke andre.
  • Clairvoyanten har dit velvær i centrum. Han eller hun ønsker kun, at du skal få det bedre i dit liv – i forhold til dine forudsætninger, dine omstændigheder, dine valgmuligheder, dine udfordringer og din udvikling.
  • Du kan forvente omsorg, hensyn og empati fra din clairvoyant. Han eller hun ønsker det bedste for dig.
  • Du kan også forvente, at clairvoyanten aldrig vil tale med andre om dig, din person eller dine forhold med andre mennesker.
  • Den synske person vil anvende sin moral, etik og ansvarsfølelse i alle dele af din ”læsning”. De indstiller sig på, at på ingen måde forårsage skade, men ønsker at hjælpe og vejlede den person, der opsøger dem.
  • Du kan forvente, at den person som er synsk, virkelig prøver at anvende sin evne til at skelne mellem nødvendige oplysninger og uvæsentlige detaljer i den information de modtager. De vil give videre det, som du kan få glæde og støtte af i dit liv.
  • Din clairvoyant vil se til, at han eller hun er i god fysisk og psykisk balance, da han/hun foretager en ”læsning”. Det er en forudsætning for, at hele mødet vil foregå i ligevægt. Uden denne ligevægt kan man ikke stole på de oplysninger der bliver modtaget og videregivet.
  • En professionel synsk blander ikke sine egne meninger, erfaringer og almindelige råd sammen med de oplysninger de modtager og giver videre. De stiller sine egne præferencer uden for denne proces.
  • Du har altid mulighed for, at optage ”læsningen” ved din smartphone, eller en anden form for optager. Hvis din clairvoyante nægter dig dette, er han eller hun ikke seriøs. Hvis du ønsker at få noget nedskrevet, kan du altid bede om dette.
  • Alle disse forskrifter skal overholdes samtidig, ved en ”læsning” af en synsk person. 

Spørgsmålet: ”Skal man tro på synske?” bliver i sidste ende en ting mellem dig og den person du betror dig til. Dit liv fremover vil vise, om du har fået den hjælp og guidning du virkelig trængte til. Hos os kan du kontakte en synsk person. De vil gøre alt, der står i deres magt for, at du skal få den vejledning du virkelig har behov for.

 

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Ulva
Ledig
 

Ulva er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de store...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Laura
Ledig
 

Laura møder dig med et åbent sind og guider dig gennem vigtige valg i dit...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Alma
Ledig
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend