Tryk 1 for at blive stillet igennem til første ledige person. Tryk 2 for at lytte til præsentationer. Tryk 3 for at vælge hvem du vil tale med. 19 kr./minut - minimum 15 minutter
 
Skaber verden med magi
Skaber verden med magi

Skaber verden med magi

Vi skaber verden med magi, at manifestere, er den måde vi mennesker kan skabe ting, til gavn for alle

De nuværende ting i vores verden er resultatet af det arbejde vi har gjort i vores fortid, og fremtiden vil være resultatet af ting, som vi forsøger at skabe i vores nutid. Så vi kan sige, at vi mennesker er medskabere af denne verden.

Hvad vi har brug for, og hvad vi ønsker, er to forskellige ting. Normalt skaber folk, hvad de har brug for, fordi de ikke tror på, at de kan skabe de ting de vil have. Alt i denne verden blev først skabt i vores sind, inden det blev manifesteret i den nuværende verden. Så man skal først lære at skabe ting i sit sind, for at få dem til at ske. Alle skaber verden med magi.

Hvis vi lærer at skabe disse ting i vores sind, de ting vi ikke tror det kan være muligt at skabe. Så bliver det vores første skridt til at blive en bedre medskaber. Det vil medføre store ændringer i verden og for menneskene omkring os. Altså, vi skaber verden med magi.

Vi kan ikke ændre de forfærdelige ting, som vi allerede har skabt, men vi kan sikre os, at vi i fremtiden vil skabe bedre ting. Med andre ord har vi allerede skabt vores fortid, og vi laver løbende vores fremtid hver eneste dag. Enhver tanke vi har er som et frø. Når vi arbejder på den tankegang, er det som om vi plejer det frø. En dag vil frøet blive et smukt træ, og på samme måde vokser vores tanke til en fysisk form.

Hvis vi vil skabe det bedste, så skal vi forestille os det bedste. Hvis vi vil forestille os det bedste, skal vi være godt fokuserede. En fokuseret fantasi er som en tryllestav og er det største værktøj til at skabe noget ekstraordinært. 

Oprindeligt var der ingen instrumenter til at registrere retningerne. Men der var nordstjernen, som var kompasset for de sejlere, der rejste over havet. I modsætning til andre stjerner ville nordstjernen ikke bevæge sig omkring på himmelhvælvet. Behovet for vores sind og sjæl til at skabe noget kan betragtes som en nordstjerne for os. Dette inderste ønske vil hjælpe dig med fokuseret fantasi for at skabe magi, med den rette vejledning, kan du også være med når vi skaber verden med magi.

 

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har over 15 års erfaring hos os, så hos hende er du i trygge hænder. Hun vil...

89 88 88 11MIN SIDE
 
Magdalena
LEDIG
 

Magdalena kan spå dig, give dig healing og clairvoyance. Dyrker hvid magi, er synsk og...

89 88 88 11MIN SIDE
 
 

Inspirerende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, men må danne sin egen mening. At være åben for spørgsmålet: Skal man tro på...
 
En blind sandsigerske

En blind sandsigerske

Blinde udvikler de andre sanser, for at kompensere for den der mangler. Her er en fortælling om en blind...
 
 
 
 
89 88 88 11

Ved brug af denne hjemmeside, samtykker du til brugen af cookies. Information indsamlet af cookies kan inkludere hvor ofte du besøger hjemmesiden og hvilket land du surfer fra. Læs mere

_