Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Sekter

Sekter

Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.


John er en af få Hollywoodstjerner, som har været gift med den samme kone hele sit liv, og trods at jeg ikke kender John personligt, så er jeg af den opfattelse at han er en omsorgsfuld person og et godt forebillede. John er med i sekten scientologi, hvilket kan undre mig lidt, da jeg har en teori om at intelligente mennesker ikke er med i sekter, da intelligente mennesker ikke kan hjernevaskes.

En normal opfattelse af personer som er med i sekter, er at de er hjernevaskede. Her er det interessant at diskutere hvor grænsen for hjernevask går: Du har sikkert en gang beskrevet en person som ”fast bestemt” på noget. Havde du i stedet beskrevet den person som hjernevasket? Ifølge ordbogen anses en person for at være hjernevasket, hvis deres tanker eller meninger nedbrydes og erstattes af nye tanker og værdier.

En rød tråd som løber igennem alle sekter er manipulation. Tidligere sektmedlemmer fortæller at man aldrig vælger at gå med i en sekt, men at man lokkes med. Mange bliver medlemmer for at de befinder sig i en sårbar livssituation og strækker sig efter et halmstrå. Sekter bruger flere forskellige metoder for at beholde sine medlemmer:

Livskravene er umulige at opnå, og det er med vilje for at skabe skyldfølelse blandt medlemmerne.
Sektlederne påpeger tit at man tilhører en elitegruppe, hvilket giver præstationsangst, men også en følelse af at man er mere intelligent end de mennesker som ikke er med i sekten.
Sektlederne lærer nye ord ud til sine medlemmer, for at få dem til at føle sig initierede, men også for at medlemmerne ska irritere sig på gamle venner, når de ikke længere forstår hvad man mener.
Lederne er tydelige med at medlemmerne har startet et nyt liv den dag de gik med i sekten, hvilket gør det sværere at gå tilbage til sit gamle liv, jo længere tid der går.

Betyder det så at min John Travolta er hjernevasket? Nej, man behøver ikke være et mindre intelligent eller socialt utilpasset menneske for at være medlem af en religion. At hente kraft og styrke fra en religion, er efter min mening ikke negativt, så længe man forstår at forskellige personer behøver kraft fra forskellige ting. Efter ordbogen at dømme er scientologi kirken ikke en sekt, og jeg som sandsigerske har en stor tiltro til deres måde at tænke på. Jeg anser dog at det ikke skal koste penge at have en tro på noget.

Den vigtigeste lærdom, jeg som spåkone kan dele med mig af, er at du skal tage dig ud i livet og føle efter hvad det er DU har brug for. Det er dig der kender dig selv bedst. Kun du ved hvad der gør dig lykkelig, det vil ikke engang en spådom kunne hjælpe dig med.

Vi som arbejder som spåkone eller sandsigerske her på Clairvoyant24, tilhører forskellige religioner, og en del af os er agnostiker, hvilket betyder at man tror på at der findes noget godt i alle mennesker. Vi tilbyder bl.a clairvoyant vejledning, clairvoyant rådgivning, tarotlæsning og healing, og der findes altid en ledig spåkone til at give dig en online spådom på Clairvoyant24.

Alle os som arbejder her som sandsigerske eller spåkone har gennemgået flere uddannelser, og kan derfor tilbyde dig eksperthjælp indenfor det meste.

Jeg håber at du får en dejlig dag!

Skrevet af: I.Holst

 

Vil du snakke om Sekter ring til:

YasmineYasmine
Ledig for kontakt
Yasminenr 375Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Lydhør Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos hendes guider for at kunne hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
MargarethaMargaretha
Optaget
Margarethanr 618Tarotkort, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Margaretha er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
VildaVilda
Ikke tilgængelig
Vildanr 645Drømmetydning, Afdødekontakt, Tarotkort, Spåkone
 
Er du nysgerrig på, hvad dine drømme betyder? Vilda analyserer dine drømme og...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
UlrikaUlrika
Ikke tilgængelig
Ulrikanr 676Medium, Spåkvinde, Clairvoyance, Synsk
 
Kontakt gerne Ulrika når du har behov for ærlige svar på svære spørgsmål. Hun er...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

De forskellige hjernebølger

1765 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed for at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 

Ankou – Manden med leen

13932 visninger
Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie. Her får du en forklaring.
 

Skyldfølelse, for at jeg ikke advarede nogen om min forudanelse

1942 visninger
Denne artikel handler om folk, der føler skyld i mange år, efter at en af deres negative forudanelser er gået i opfyldelse, og som føler, at de kunne have stoppet det, hvis de måske havde delt det med nogen.
 

Hvordan min medialitet begyndte

5656 visninger
Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere den begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.
 

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

4455 visninger
Hver og en af ​​os vil falde i bytte for den distraherende og stressede af den materielle verden. Uanset om det er en livsforandrende begivenhed, arbejde eller familieforhold, hvis vi ikke er opmærksomme, bliver vores energi uensartet. Når disse blokke bliver gentagne, skaber det en negativ billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.
 

Sådan får du adgang til den åndelige verden

4777 visninger
Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evnes, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere