KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Sekter
Sekter

Sekter

Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.


John er en af få Hollywoodstjerner, som har været gift med den samme kone hele sit liv, og trods at jeg ikke kender John personligt, så er jeg af den opfattelse at han er en omsorgsfuld person og et godt forebillede. John er med i sekten scientologerne, hvilket kan undre mig lidt, da jeg har en teori om at intelligente mennesker ikke er med i sekter, da intelligente mennesker ikke kan hjernevaskes.

En normal opfattelse af personer som er med i sekter, er at de er hjernevaskede. Her er det interessant at diskutere hvor grænsen for hjernevask går: Du har sikkert en gang beskrevet en person som ”fast bestemt” på noget. Havde du i stedet beskrevet den person som hjernevasket? Ifølge ordbogen anses en person for at være hjernevasket, hvis deres tanker eller meninger nedbrydes og erstattes af nye tanker og værdier.

En rød tråd som løber igennem alle sekter er manipulation. Tidligere sektmedlemmer fortæller at man aldrig vælger at gå med i en sekt, men at man lokkes med. Mange bliver medlemmer for at de befinder sig i en sårbar livssituation og strækker sig efter et halmstrå. Sekter bruger flere forskellige metoder for at beholde sine medlemmer:

Livskravene er umulige at opnå, og det er med vilje for at skabe skyldfølelse blandt medlemmerne.
Sektlederne påpeger tit at man tilhører en elitegruppe, hvilket giver præstationsangst, men også en følelse af at man er mere intelligent end de mennesker som ikke er med i sekten.
Sektlederne lærer nye ord ud til sine medlemmer, for at få dem til at føle sig initierede, men også for at medlemmerne skal irritere sig over gamle venner, når de ikke længere forstår hvad man mener.
Lederne er tydelige med at medlemmerne har startet et nyt liv den dag de gik med i sekten, hvilket gør det sværere at gå tilbage til sit gamle liv, jo længere tid der går.

Betyder det så at min John Travolta er hjernevasket? Nej, man behøver ikke være et mindre intelligent eller socialt utilpasset menneske for at være medlem af en religion. At hente kraft og styrke fra en religion, er efter min mening ikke negativt, så længe man forstår at forskellige personer behøver at hente kræfter fra forskellige ting. Efter ordbogen at dømme er scientologi kirken ikke en sekt, og jeg som sandsigerske har en stor tiltro til deres måde at tænke på. Jeg anser dog at det ikke skal koste penge at have en tro på noget.

Den vigtigeste lærdom, jeg som spåkone kan dele, er at du skal begive dig ud i livet og føle efter hvad det er, DU har brug for. Det er dig der kender dig selv bedst. Kun du ved hvad der gør dig lykkelig, det vil ikke engang en spådom kunne hjælpe dig med.

Vi som arbejder som spåkone eller sandsigerske her på Clairvoyant24, tilhører forskellige religioner, og en del af os er agnostikere, hvilket betyder at man tror på at der findes noget godt i alle mennesker. Vi tilbyder bl.a clairvoyant vejledning, clairvoyant rådgivning, tarotlæsning og healing, og der findes altid en ledig spåkone til at give dig en online spådom på Clairvoyant24.

Alle os som arbejder her som sandsigerske eller spåkone har gennemgået flere uddannelser, og kan derfor tilbyde dig eksperthjælp indenfor det meste.

Jeg håber at du får en dejlig dag!

Skrevet af: I.Holst

 

Vil du snakke om Sekter ring til:

VeraVeraNy!
Ledig
Ny! VeraNR 45Tarotkort, Spåkone, Klarsyn, Afdødekontakt, Healer,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
VarjaVarja
Ledig
VarjaNR 72Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone, Klarsyn,...
 

Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
RebeccaRebecca
Ledig
RebeccaNR 7Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort, Alle...
 

”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AurielAuriel
Ledig
AurielNR 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Med sine krystalklare og direkte svar, er Auriel en spåkvinde og et medium som...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

5850 visninger

Hver og en af ​​os vil påvirkes af distraktioner og stres i den materielle verden. Hvad enten det er en livsomvæltende begivenhed, arbejde eller familieforhold, så vil vores energi blive påvirket, hvis vi ikke er opmærksomme. Når disse blokkeringer bliver gentagne, skaber det et negativt billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.

 

Hvordan min medialitet begyndte

6916 visninger

Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.

 

Ankou – Manden med leen

17677 visninger

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring.

 

Skyldfølelse, for at jeg ikke advarede nogen om min forudanelse

6011 visninger

Denne artikel handler om folk, der føler skyld i mange år, efter at en af deres negative forudanelser er gået i opfyldelse, og som føler, at de kunne have stoppet det, hvis de måske havde delt det med nogen.

 

De forskellige hjernebølger

5567 visninger
Dyb viden om og forståelse for hjernebølger giver os mulighed til at skifte mellem de forskellige bevidsthedstilstande, gennem hvilke vi kan opnå kontakt med vores psykiske evner.
 

Tro på engle, ånder, himlen og din intuition

5629 visninger

Vær ikke bange, når du er i problemer, du er altid omgivet af de gode ånder af dine kære, der gik bort før dig.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend