KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Satanism
Satanism

Satanism

Der er ikke nogle af vores spåkoner eller clairvoyanter der er satanister. De tror på lighed mellem mennesker og mener at meningen med livet er kærlighed.


Bare fordi vi ikke er satanister, så betyder det ikke at vi ikke interesserer os for andre trosretninger end vores egen. Som spåkoner, sandsigersker og clairvoyanter, så er vi nysgerrige af natur og meget åbne overfor andre mennesker og deres livsstil.  De fleste med synske evner vil fortælle dig at det er sundt og godt at lære om andre religioner. Satanisme lægger f.eks. stor vægt på nydelse, og mener at folk skal blive bedre til at nyde livet.

Den sataniske kirke har ikke noget rekrutteringsprogram som sådan, og heller ikke et fysisk sted hvor satanister mødes, da det er en meget individuel religion. Du kan købe et medlemskort for $100 som varer hele livet. Men der følger ikke rigtig noget med det medlemskab og du må opsøge ligesindede på eget initiativ.

Meningen med livet, ifølge den sataniske kirke, er nydelse. Ingen nydelse er forbudt eller forkert, så længe du ikke skader nogle som ikke har fortjent at blive skadet. Sex, venskab, børn, spænding – alt er tilladt. Satanister sætter ofte lighedstegn mellem dyr og menneker, de mener at ligesom dyr, så burde mennesker være glade så længe de har mad og drikke, og mennesker skal lade vær med at bekymre sig om andre menneskers kampe og uretfærdigheder. De mener det skader dit mentale helbred hvis du prøver at søge efter en større mening med livet. En meget anderledes opfattelse af livet end den vores spåkoner, sandsigersker og clairvoyanter har.

Som så mange andre religioner, så har satanismen sin egen ide om hvordan verden bør udvikle sig. De  opfordre smukke mennesker til at reproducere sig, således at verden kun bliver fuld af smukke og talentfulde mennesker. De er store tilhængere af bioteknologi og gensplejsede børn. Nogle mener tilmed at folk med ”dårlige” gener ikke skulle have lov til at få børn.

Den sataniske kirke har udarbejdet et punkt-program, der har til formål at skubbe samfundet i den retning, der efter deres mening er den rette. Punkt 1 er at fremme en accept og almindelig anerkendt tilgang til lagdeling. Punkt 2 er lige beskatning af alle kirker. Punkt 3 og 4 påbyder at alle der har råd til at købe sig til 'lykke' skal have lov til det, også selvom om den lykke består af at købe f.eks. en prostitueret. Punkt 3 og 4 mener de vil gøre folk mindre stressede, samt være med til at sprede et mere realistsk og sundt syn på mennesker.

Hvis du er interesseret i at høre mere om forskeliige religioner eller har brug for lidt åndelig vejledning, så ring til en af vores spåkoner og lad dem spå dig om fremtiden. Som clairvoyant eller spåkone har man kontakt til mange forskellige typer mennesker, så det er vigtigt at have lidt viden om andre trosretninger.

 

Vores spåkoner kan hjælpe dig med at få svar på alle mulige af livets store og små spørgsmål, men man skal være over 18 år for at få foretaget en telefon-clairvoyance af en af vores clairvoyanter.

Vi ønsker dig en smuk og dejlig dag og ser frem til dit opkald.

Skrevet af: A.Ullman

 

Vil du snakke om Satanism ring til:

NoraNora
Optaget
Noranr 172Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone, Klarsyn,...
 
Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AmelieAmelie
Optaget
Amelienr 311Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk
 
Empatiske Amelie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AnjaAnja
Ikke tilgængelig
Anjanr 107Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn, Tarotkort
 
”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Ikke tilgængelig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Hvad er en spiritual dagbog?

4552 visninger
En spirtual dagbog er en oversigt over udviklingen af ​​dine spirituelle oplevelser. Spirituelle tidsskrifter kan tage ethvert format, herunder video-tidsskrifter, der er gemt på et kamera, en telefon eller en tablet. Mange mennesker kan godt lide at håndskrive dem på papir, da håndskrift siges at stimulere hjernen på en anden, dybere måde end at skrive elektroniske ord. Det vigtigste ved en spirituel dagbog er at den føles rigtig for dig.
 

Spådom

2491 visninger
Kan jeg virkelig få en ekte spådom? Eller er det hele bare en gang falskneri?
 

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

4935 visninger
Hver og en af ​​os vil påvirkes af distraktioner og stres i den materielle verden. Hvad enten det er en livsomvæltende begivenhed, arbejde eller familieforhold, så vil vores energi blive påvirket, hvis vi ikke er opmærksomme. Når disse blokkeringer bliver gentagne, skaber det et negativt billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.
 

Ankou – Manden med leen

15237 visninger
Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring.
 

Tro på engle, ånder, himlen og din intuition

3937 visninger
Vær ikke bange, når du er i problemer, du er altid omgivet af de gode ånder af dine kære, der gik bort før dig.
 

Sådan får du adgang til den åndelige verden

7112 visninger
Hvis du har følt tegn på at du har åndelige evner, men har haft problemer med at komme i den rigtige mentale tilstand for virkelig at tune ind i det, så fortsæt med at læse. Selv om det tager lidt øvelse og disciplin at finpudse dine færdigheder, vil du sandsynligvis opleve, at adgangen til det åndelige rige bliver lettere over tid, især hvis du følger mit råd.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip af vores kampagner når vi giver gratis minutter væk. Indsæt dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend