KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Særligt sensitiv og synsk
Særligt sensitiv og synsk

Særligt sensitiv og synsk

Er du særligt sensitiv og synsk? Det er ikke altid let. Her får du nogle råd til, hvordan du kan håndtere disse forunderlige kvaliteter.


Du har måske kunnet mærke, at du var anderledes, helt fra barndommen? Du var måske nødt til at trække dig lidt tilbage ind imellem. Du tænkte måske mere over ting, mere end de andre børn. Du kunne måske mærke, at någon var ked af det, eller bange, uden at andre så det. Det er helt normalt for et særligt sensitiv menneske, men for et barn er det ikke let – at blive træt af alle indtryk og til sidst måske græde, for at livet bliver for meget. Uden forstående forældre, eller et miljø som giver mulighed for, at trække sig lidt tilbage, kan livet nemt blive et mareridt for et barn.

Nu findes der forskning og termen, der bliver brugt er: ”sensory processing sensitivity”, hvor Elaine N. Aron er pioner inden for dette felt. Man mener, at 15–20 % af den globale befolkning er særligt sensitive, men vi ved ikke, hvor mange af dem, der er særligt sensitiv og synsk. At desuden være synsk, giver normalt mange flere komplikationer. Vi vender tilbage til dette emne lidt senere.

Hvad kendetegner et særligt sensitivt menneske? Her er nogle tegn:

  • Du kan mærke subtile ændringer eller tilstand, så snart du kommer ind ad døren, og bliver påvirket af andre menneskers sindstilstand.
  • Du er følsom over for fysisk og psykisk smerte, larm, vold og føler ofte lidt frygt over for alt for store krav eller konkurrence.
  • Du trækker dig ind imellem tilbage, gerne til et mørkt hjørne, hvor du er fri fra stimulans.
  • Du tåler ikke koffein særlig godt.
  • Du har et dybt indre liv og finder stort behag i kunst og musik.
  • Du er samvittighedsfuld og vil gerne udføre et arbejde i fuld koncentration.

Ja, hvad så? Hvad er problemet? Jo, problemet er, at mange andre mennesker slet ikke kan forstå, hvordan man oplever livet. Og kan heller ikke forstå, at man må give plads til dette menneskes særlige behov. Hvis man gør, kan man få utrolig meget ud af han/hende. Disse personer er ofte særligt kreative og kan skabe de mest vidunderlige forhold til andre mennesker. De kan få en virksomhed til at blomstre, grundet gode relationer og stor viden, de kan være særligt innovative, de kan være fantastiske lærere eller pædagoger, fordi de kan ”aflæse” andre personer, deres virkelige behov – og løse konflikter.

Men nu til den anden del af emnet: at være særligt sensitiv og klarsynt.

Ja, I forstår det det måske godt selv: Foruden at være sensitiv over for alt, der foregår i det fysiske og psykiske miljø, kan et menneske med synske evner også opleve impulser, syner, følelser, tanker og væsener i de åndelige regioner, de for os andre usynlige verdener.

Som om livet ikke var kompliceret i forvejen, skal nu denne voksne person (eller barn) håndtere information både via de sanser vi har i vores fysiske krop, men også via de åndelige kanaler. Det er som oplagt til at skabe kaos i den indre og ydre verden. Men heldigvis er dette menneske som er særligt sensitiv og synsk, ofte beskyttet, hvis han eller hun er et humant menneske, og ikke ønsker andet end – at være til gavn for andre. At hjælpe og trøste andre, at skabe overblik og give støtte til en positiv retning i menneskers liv. Du kan finde en klog, synsk rådgiver på clairvoyant24.dk

 

 

Vil du snakke om Særligt sensitiv og synsk ring til:

ElizaElizaNy!
Er lige blevet ledig
Ny! Elizanr 16Tarotkort, Spåkvinde, Medium, Alle vejledere, Clairvoyance,...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AurielAuriel
Ledig for kontakt
Aurielnr 59Alle vejledere, Clairvoyance, Clairvoyant, Drømmetydning,...
 

Med sine krystalklare og direkte svar, er Auriel en spåkvinde og et medium som...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

Seriøse medium

7996 visninger
Seriøse medium - hvor nemt er det egentlig at finde frem til dem?
 

Hvordan håndtere jeg frygten for at dø

4132 visninger

Svar på hvad der sker, når vi dør, er et emne der ofte bliver diskuteret. Men det eneste vi kan gøre er at gætte på hvad der sker. Døden er endelig, og det skræmmer de fleste, men der er måder hvorpå vi kan håndtere denne frygt.

 

Hvad tror John Travolta og Tom Cruise på?

5921 visninger
Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotikaskandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år i branchen?
 

Hvordan min medialitet begyndte

6865 visninger

Lad mig fortælle dig om hvordan min mediale karriere begyndte. Og så kan jeg lige så godt fortælle dig om mine psykiske gaver.

 

At være en heks

9851 visninger
Hvis nogen havde fortalt mig for et par år siden, at jeg i dag ville arbejde som spåkone havde jeg leet, men nu kan jeg sige, jeg er god til at fortælle om disse værdier.
 

Ankou – Manden med leen

17555 visninger

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring.

 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend