Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Sådan styrer du dine negative tanker

Sådan styrer du dine negative tanker

Da vores bevidste og ubevidste tanker og overbevisninger har indflydelse på vores evne til at manifestere alt, hvad vi ønsker i livet, er det vigtigt at holde dem positive. Så denne artikel vil adressere, hvad de skal gøre, når de begynder at blive negative.


For at kunne vide, hvordan man stopper negative tanker, hjælper det med at forstå, hvad der forårsager dem i første omgang. Negative tanker begynder med tvivl. Tvivlen kommer fra andres grusomme kommentarer, da de fornærmer dig og får dig til at føle dig væ rdil ø s. Eller det kan v ære selvtillid. Tidligere traumer, som en person aldrig har helbredt fra, kan få dem til at tro på, at fordi de har lidt før, er de dømt til at holde lidelse. En person kan også begynde at føle sig positiv over en situation, men bliver modløs, da ting tilsyneladende aldrig bliver bedre.

 

Hvad skal man gøre for at stoppe negative tanker

 

Styring af negative tanker handler om at træne tankerne til automatisk at afbø de dem. S å med andre ord, så snart de vises, bliver de hurtigt udgivet. Dette kan gøres ved at gennemføre en hurtig gennemgang af hver tanke. Først skal du identificere hvad tanken er og dens betydning. Herefter skal du afgøre, om tanken er gyldig eller ej. For eksempel i tilfælde af fare er det normalt at føle nogle negative tanker og følelser, såsom paranoia og frygt. Men paranoia og frygt er ikke gyldige i tilfælde af at give tale eller prøve en ny hobby. Det sidste trin i processen er at bestemme, hvad der skal gøres med tanken. Dette er det vigtigste skridt, fordi hvis tanken fortsæ tter, kan det medf øre en masse følelsesmæ ssig skade for en person. S å hvis det er en unø dvendig, ugyldig tanke, der f øles negativ, kan den frigives uden yderligere handling. Hvis det har nogen gyldighed, men det synes at fortsætte med at gennemsyre sindet på en ubehagelig måde, så kan tanken h åndteres ved at holde den midlertidigt i en imaginæ r boks i sindet. Det hj ælper med at fortælle dig selv, at du vil komme tilbage til det senere.

 

Forenkling af processen

Det vil v ære meget lettere at håndtere negative tanker, hvis tre-trinsteknikken praktiseres regelm æssigt gennem meditation. Du skal bare sidde i et roligt rum i en behagelig position. Derefter ø ve p å at slukke enhver p å tr ængende tanker, der kommer igennem. Prø v at fokusere p å din vejrtrækning, mens du gø r dette, fordi det vil hj ælpe dig med at give dig noget andet at koncentrere dig om i stedet.

 

Afslutningsvis kæ mper alle med negative tanker. Men tankerne kan ikke g øre nogen skade, hvis de ikke får lov til at sidde i tankerne i lang tid. Så f ølg denne nemme tre-trinsproces for hurtigt at frigø re dem. P å den m åde kan du føre et lykkeligere og mere positivt liv. Dem, der kæmper med gyldige tanker, der ikke synes at gå v æk, kan have brug for en vis åndelig hjæ lp dog. S å husk at ringe til eventuelle sp ørgsmå l, du m åtte have.

 

Vil du snakke om Sådan styrer du dine negative tanker ring til:

Bloggere
AmelieAmelie
Ledig for kontakt
Amelienr 311Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk
 
Empatiske Amelie kan hjælpe dig, da hun har være synsk siden hun var barn. Hun er...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
IrisIris
Er lige blevet ledig
Irisnr 620Tarotkort, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde
 
Iris er en sandsigerske som lige nu sidder og venter på at få lov til at spå dig...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
YasmineYasmine
Optaget
Yasminenr 375Clairvoyance, Spåkone, Spåkvinde, Synsk
 
Lydhør Yasmine er her for dig. Hun søger råd hos hendes guider for at kunne hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AlexAlex
Ikke tilgængelig
Alexnr 399Clairvoyance, Clairvoyant, Tarotkort, Klarsyn
 
Alex spår din fremtid i tarotkort, og bruger krystaller og hvid magi for at hjælpe...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Byg din bucketliste med astrologi

3337 visninger
Konceptet med en bucketliste er ikke en ny for mange. Selvom du aldrig har hørt ordet før, har du sikkert sat dig et tidspunkt i dit liv for at tænke på alle de ting, du gerne vil gøre, før din tid på denne jord er forbi. Det kan imidlertid være overvældende at forsøge at sætte alle disse tanker på et stykke papir. Under hensyntagen til dit astrologiske tegn kan du hjælpe dig med at bestemme, hvad du skal tilføje til listen.
 

At håndtere det at være højsensitiv

1932 visninger
At være højsensitiv eller en særlig empatisk person betyder ikke, at vi ikke kan sætte begrænsninger eller tage vare på os selv. Jeg har tilbragt megen tid med at tænke over, hvordan man skal håndtere denne form for omtanke.
 

Meditere er at skabe din virkelighed

3866 visninger
Dit sind er et kraftfuldt værktøj, og du kan klare det gennem meditation for at låse døren op til en ny virkelighed. Ved at visualisere, hvad du vil og være opmærksom på, at alle ting er mulige, hvis du sætter dig ind i det, kan du skabe den virkelighed, du ønsker og fortjener.
 

Fem grunde til at træde uden for din komfortzone

3919 visninger
Livet kan være en udfordrende rejse. Det kan være svært at indlede selvudforskning, gå uden for din komfortzone, og prøv noget nyt. Du kan stadig forsøge at afdække dit livs formål, og du kan føle sig fortabt eller alene. Dette kan være svækket og kan holde dig ude af at opfylde dit potentiale.
 

Hvem er har clairvoyante evner?

8368 visninger
Hvordan kan man vide om man rent fakstisk har synske evner eller om man bare er heldig til at gætte? Og hvad er en clairvoyant? Det får du svarret på her.
 

Åndelig vejledning for en bedre fremtid

1096 visninger
Hvis vi undersøger populær litteratur, tv og film fra disse dage, finder vi masser af historier om mennesker, der har succes på mange områder, og som har sagt, at de er blevet hjulpet åndeligt.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere