KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

Hver og en af ​​os vil påvirkes af distraktioner og stres i den materielle verden. Hvad enten det er en livsomvæltende begivenhed, arbejde eller familieforhold, så vil vores energi blive påvirket, hvis vi ikke er opmærksomme. Når disse blokkeringer bliver gentagne, skaber det et negativt billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.


Selvom det altid er vigtigt at søge vejledning efter, hvad der er rigtigt for dig, er omdirigering af energi noget der foregår i ens eget sind. Med andre ord er man selv ansvarlig for at få det til at ske.

 

* Vi er energibærere, så fokuser først på kroppen

 Du kender måske til begrebet "reptilhjerne"? En stor del af vores hjerner er reptilsk i naturen, hvilket forenklet set betyder, at vi i mange af vores daglige opgaver handler ud ifra vane eller instinkt. Hvad vi spiser spiller en stor rolle, da meget af vores fysiske energi er dedikeret til at bearbejde fødevarer.

 Jeg voksede op med den traditionelle amerikanske kost tung på kød og forarbejdet mad, spise tre gange om dagen. Ved at skifte til lettere fødevarer som grøntsager fandt jeg, at min krop fik en pause fra det tunge fordøjelsesarbejde med mere energi at bruge. Det var så enkelt som at faste med jævne mellemrum. Jeg gjorde det i mit eget tempo, men skubbede for at tage det videre. En åndeguide kan være nyttigt med rådgivning, der passer til dig, men hvis du er vedholdende, har du mere energi over tid.

 

* At samle den spredte energi

 Jeg fandt rigtig vejledning fra yogier og andre, der er involveret i breatherianisme, og var klar til at fokusere mine energier for at genskabe mig selv. Den første del er meditation, som hvis den praktiseres ordentligt, vil virke mod-intuitiv, fordi den er baseret på at rydde op i dit sind. Men praktiseringen af ​​ denne disciplin gør det muligt for din sande bevidsthed at tilsidesætte det reaktive sind, som er ansvarligt for dine blokke.

 

EFT eller Emotional Freedom Technique var et fuldstændigt frontalangreb på blokkene i min energi. Det er enkelt og man kan lære det på egenhånd, men en praktiserende læge på områder som Reiki kan fremskynde processen. Teknikken er baseret på at åbne kroppens meridianer ved blot at trykke på dem. Mens jeg mundtligt bekræftede de ting, der forhindrede mig fra det, jeg ønskede, bidrog disse punkter til at samle krævende energier i en positiv retning. Uanset om det er følelsesmæssigt eller fysisk, fandt jeg, at EFT er et kraftigt våben til forandring.

 

Frekvens heling, som EFT, er let at gøre og tilgængelig for alle, der har en internetforbindelse. Vi bombarderes med frekvenser, der har negative virkninger i en verden, der er mættet af WiFi og trådløs kommunikation. Som musik- og lydingeniør var jeg overrasket over at opdage at en standard-A440-tuning blev introduceret i midten af ​​ det 20. århundrede og agiterer centralnervesystemet sammenlignet med den gamle standard p å A432.

 

Den gode nyhed er, at jeg fandt mange frekvenser, der modvirker de dårlige. Hver frekvens tone fra 174hz, 285hz, 396hz, 528hz og andre arbejdede på omdirigering af spredte energier efter mine behov. Der var ingen grund til at meditere eller koncentrere sig - Bare spil tonen let i baggrunden og fortsæt med dine husholdningsaktiviteter.

 

Nøglen til at eliminere blokke og tilbagekalde spredt energi er vedholdenhed. Hvis du vil have mere ud af livet for at opfylde formålet, så start i dag. Jo hurtigere du starter, jo lykkeligere vil du blive.

 

Vil du snakke om Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi ring til:

LovisaLovisa
Ledig for kontakt
Lovisanr 175Clairvoyant, Clairvoyance, Klarsyn, Spåkvinde
 
Jeg er en sandsigerske og spåkone fra det nordlige Sverige. Her på Clairvoyant24...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
IrisIris
Optaget
Irisnr 620Tarotkort, Clairvoyant, Klarsyn, Spåkvinde
 
Iris er en sandsigerske som lige nu sidder og venter på at få lov til at spå dig...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
JenniferJennifer
Optaget
Jennifernr 349Clairvoyant, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Jennifer har lang erfaring som medium og kender naturens hemmeligheder, en kundskab...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Ikke tilgængelig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Satanism

5751 visninger
Der er ikke nogle af vores spåkoner eller clairvoyanter der er satanister. De tror på lighed mellem mennesker og mener at meningen med livet er kærlighed.
 

Hvad er en spiritual dagbog?

4203 visninger
En spirtual dagbog er en oversigt over udviklingen af ​​dine spirituelle oplevelser. Spirituelle tidsskrifter kan tage ethvert format, herunder video-tidsskrifter, der er gemt på et kamera, en telefon eller en tablet. Mange mennesker kan godt lide at håndskrive dem på papir, da håndskrift siges at stimulere hjernen på en anden, dybere måde end at skrive elektroniske ord. Det vigtigste ved en spirituel dagbog er at den føles rigtig for dig.
 

Skyldfølelse, for at jeg ikke advarede nogen om min forudanelse

2798 visninger
Denne artikel handler om folk, der føler skyld i mange år, efter at en af deres negative forudanelser er gået i opfyldelse, og som føler, at de kunne have stoppet det, hvis de måske havde delt det med nogen.
 

Sekter

6466 visninger
Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.
 

Tro på engle, ånder, himlen og din intuition

2330 visninger
Vær ikke bange, når du er i problemer, du er altid omgivet af de gode ånder af dine kære, der gik bort før dig.
 

Ankou – Manden med leen

14480 visninger
Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 29.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331129.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere