Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 88 11

  19 kr./min.  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi
Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

Hver og en af ​​os vil påvirkes af distraktioner og stres i den materielle verden. Hvad enten det er en livsomvæltende begivenhed, arbejde eller familieforhold, så vil vores energi blive påvirket.

Selvom det altid er vigtigt at søge vejledning efter, hvad der er rigtigt for dig, er omdirigering af energi noget der foregår i ens eget sind. Med andre ord er man selv ansvarlig for at få det til at ske. 

Vi er energibærere, så fokuser først på kroppen

 Du kender måske til begrebet "reptilhjerne"? En stor del af vores hjerner er reptilsk i naturen, hvilket forenklet set betyder, at vi i mange af vores daglige opgaver handler ud ifra vane eller instinkt. Hvad vi spiser spiller en stor rolle, da meget af vores fysiske energi er dedikeret til at bearbejde fødevarer.

 Jeg voksede op med den traditionelle amerikanske kost tung på kød og forarbejdet mad, spise tre gange om dagen. Ved at skifte til lettere fødevarer som grøntsager fandt jeg, at min krop fik en pause fra det tunge fordøjelsesarbejde med mere energi at bruge. Det var så enkelt som at faste med jævne mellemrum. Jeg gjorde det i mit eget tempo, men skubbede for at tage det videre. En åndeguide kan være nyttigt med rådgivning, der passer til dig, men hvis du er vedholdende, har du mere energi over tid. 

At samle den spredte energi

 Jeg fandt rigtig vejledning fra yogier og andre, der er involveret i breatherianisme, og var klar til at fokusere mine energier for at genskabe mig selv. Den første del er meditation, som hvis den praktiseres ordentligt, vil virke mod-intuitiv, fordi den er baseret på at rydde op i dit sind. Men praktiseringen af ​​ denne disciplin gør det muligt for din sande bevidsthed at tilsidesætte det reaktive sind, som er ansvarligt for dine blokke. 

EFT eller Emotional Freedom Technique var et fuldstændigt frontalangreb på blokkene i min energi. Det er enkelt og man kan lære det på egenhånd, men en praktiserende læge på områder som Reiki kan fremskynde processen. Teknikken er baseret på at åbne kroppens meridianer ved blot at trykke på dem. Mens jeg mundtligt bekræftede de ting, der forhindrede mig fra det, jeg ønskede, bidrog disse punkter til at samle krævende energier i en positiv retning. Uanset om det er følelsesmæssigt eller fysisk, fandt jeg, at EFT er et kraftigt våben til forandring. 

Frekvens heling, som EFT, er let at gøre og tilgængelig for alle, der har en internetforbindelse. Vi bombarderes med frekvenser, der har negative virkninger i en verden, der er mættet af WiFi og trådløs kommunikation. Som musik- og lydingeniør var jeg overrasket over at opdage at en standard-A440-tuning blev introduceret i midten af ​​ det 20. århundrede og agiterer centralnervesystemet sammenlignet med den gamle standard p å A432. 

Den gode nyhed er, at jeg fandt mange frekvenser, der modvirker de dårlige. Hver frekvens tone fra 174hz, 285hz, 396hz, 528hz og andre arbejdede på omdirigering af spredte energier efter mine behov. Der var ingen grund til at meditere eller koncentrere sig - Bare spil tonen let i baggrunden og fortsæt med dine husholdningsaktiviteter. 

Nøglen til at eliminere blokke og tilbagekalde spredt energi er vedholdenhed. Hvis du vil have mere ud af livet for at opfylde formålet, så start i dag. Jo hurtigere du starter, jo lykkeligere vil du blive.

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Alma
Ledig
 

Alma er en spåkone som har specialiseret sig i at at spå om kærlighed. Hun har et...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Ulva
Ledig
 

Ulva er synsk og bruger tarotkort for at hjælpe og vejlede mennesker med de store...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Else
Ledig
 

Else siger tingene som de er, det eneste hun har brug for at vide er dit stjernetegn....

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Katherine
Ledig
 

Katherine er et medie, der er meget omsorgsfuldt. Hun vil det bedste for alle. Ringer...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet sine synske evner fra sin farfar og sin mor. Hun ser fortid, nutid og...

Min sideTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Spændende artikler

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en forklaring om...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travolta og Cruise har undgået narkotikaskandaler? Scientologi har regler mod...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr, det er hvad du får når du elsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1119 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend