Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på

89883311

24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Tast 89883311 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
 
Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi

Hver og en af ​​os vil falde i bytte for den distraherende og stressede af den materielle verden. Uanset om det er en livsforandrende begivenhed, arbejde eller familieforhold, hvis vi ikke er opmærksomme, bliver vores energi uensartet. Når disse blokke bliver gentagne, skaber det en negativ billede af en selv, der påvirker mange aspekter af vores livsstil.


Selvom det altid er vigtigt at søge vejledning efter hvad der er rigtigt for dig, er omdirigering af energi i et fokuseret emne et indvendigt job. Med andre ord var jeg eneansvarlig for at få det til at ske.

 

* Vi er energib ærer, så fokus fø rst p å kroppen

 

En stor dråbe af vores hjerner er repti lsk i naturen, hvilket betyder, at vi kan være gentagne i mange af vores daglige opgaver. Det jeg spiste spillede en stor rolle i min fysisk energi dedikeret til forarbejdning af fø devarer.

 

Jeg voksede op med den traditionelle amerikanske kost tunge på k ød og forarbejdet mad, spise tre gange om dagen. Jeg fandt at skifte til lettere fø devarer som gr øntsager gav min krop generator en pause med mere energi at bruge. Det var så enkelt som fastende med j ævne mellemrum. Jeg gjorde det i mit eget tempo, men skubbet for at tage det videre. En å nd e guide kan v ære nyttigt med rådgivning, der passer til dig, men hvis du er vedholdende, har du mere energi over tid.

 

* Afrunding af den spredte energi

 

Jeg fandt rigtig vejledning fra yogier og andre, der er involveret i breatherianisme, og var klar til at fokusere mine energier for at genskabe mig selv. Den første del er meditation, som hvis den praktiseres ordentligt, vil virke mod-intuitiv, fordi den er baseret på at rydde dit sind. Men praktiseringen af ​​ denne disciplin g ør det muligt for din sande bevidsthed at tilsidesætte det reaktive sind, som er ansvarligt for dine blokke.

 

EFT eller Emotional Freedom Technique var et fuldstændigt frontalangreb på blokkene i min energi. Det er enkelt og kan v ære selvlæ rt, men en praktiserende l æ ge p å omr å der som Reiki kan fremskynde processen. Teknikken er baseret p å at åbne kroppens meridianer ved blot at trykke på dem. Mens jeg mundtligt bekræftede de ting, der forhindre mig fra det, jeg ø nskede, bidrog disse punkter til at samle kr æ vende energier i en positiv retning. Uanset om det er f ølelsesmæssigt eller fysisk, fandt jeg EFT at være et kraftigt vå ben til forandring.

 

Frekvens heling, som EFT, er let at gø re og tilg æ ngelig for alle, der har en internetforbindelse. Vi bombarderes med frekvenser, der har negative virkninger i en verden, der er m ættet af WiFi og Cellular communication. Som musikalsk og lydingeniør var jeg overrasket over at finde en standard-A440-tuning blev introduceret i midten af ​​ det 20. å rhundrede og agiterer centralnervesystemet sammenlignet med den gamle standard p å A432.

 

Den gode nyhed er, at jeg fandt mange frekvenser, der modvirker de dårlige. Hver frekvens tone fra 174hz, 285hz, 396hz, 528hz og andre arbejdede på omdirigering af spredte energier efter mine behov. Der var ingen grund til at meditere eller koncentrere - Bare spil tonen let i baggrunden og gå om dine husholdningsaktiviteter.

 

N øglen til at eliminere blokke og tilbagekalde spredt energi er vedholdenhed. Hvis du vil have mere ud af livet for at opfylde formålet, jo hurtigere du starter, jo lykkeligere vil du væ re.

 

Vil du snakke om Sådan fjerner du blokke og genkalder spredt energi ring til:

JenniferJennifer
Optaget
Jennifernr 349Clairvoyant, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Jennifer har lang erfaring som medium og kender naturens hemmeligheder, en kundskab...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AnjaAnja
Ikke tilgængelig
Anjanr 107Clairvoyance, Clairvoyant, Spåkone, Klarsyn
 
”Hvad sker der i min fremtid?” På Clairvoyant24 svarer jeg på spørgsmål om din...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
AliceAlice
Ikke tilgængelig
Alicenr 109Medium, Healer, Klarsyn, Synsk
 
Alice er født til at være sandsigerske, og hun lever for at give netop dig den...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
NoraNora
Ikke tilgængelig
Noranr 172Medium, Afdødekontakt, Clairvoyance, Spåkone
 
Denne spåkone er altid klar til en online spådom. Som medium og sandsigerske kan hun...
Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Anbefalede indlæg

Satanism

5626 visninger
Der er ikke nogle af vores spåkoner eller clairvoyanter der er satanister. De tror på lighed mellem mennesker og mener at meningen med livet er kærlighed.
 

Hvad er en spiritual dagbog?

4041 visninger
En spirtual dagbog er en oversigt over udviklingen af ​​dine spirituelle oplevelser. Spirituelle tidsskrifter kan tage ethvert format, herunder video-tidsskrifter, der er gemt på et kamera, en telefon eller en tablet. Mange mennesker kan godt lide at håndskrive dem på papir, da håndskrift siges at stimulere hjernen på en anden, dybere måde end at skrive elektroniske ord. Det vigtigste ved en spirituel dagbog er at den føles rigtig for dig.
 

Skyldfølelse, for at jeg ikke advarede nogen om min forudanelse

1945 visninger
Denne artikel handler om folk, der føler skyld i mange år, efter at en af deres negative forudanelser er gået i opfyldelse, og som føler, at de kunne have stoppet det, hvis de måske havde delt det med nogen.
 

Sekter

6288 visninger
Mit store idol udover Peter Jihde, er John Travolta. Siden jeg var 6 år gammel, har der hængt billeder af denne Grease legende i mit værelse.
 

Tro på engle, ånder, himlen og din intuition

1459 visninger
Vær ikke bange, når du er i problemer, du er altid omgivet af de gode ånder af dine kære, der gik bort før dig.
 

Ankou – Manden med leen

13941 visninger
Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie. Her får du en forklaring.
 
 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89883311 er 24.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter

Gå ikke glip av vores kampagner når vi giver gratis minutter væk: Sæt ind dine oplysninger her:
 

 Tryk her for at ringe nu!8988331124.90 kr/min. Minimums gebyr 15 minutter
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du acceptere dette. Læs mere
Acceptere