Du behøver ikke at registrere dig - bare ring!
KVALITETSSIKRET TJENESTE TESTET CLAIRVOYANTE

  Ring os på  

89 88 83 33

  19 kr./min.  
Tast 89 88 83 33 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 19 kr./min.
 
Numerologi
Numerologi

Numerologi

Numerologi er læren om tal og tals indvirkning på menneskers liv. Numerologi kan bruges indenfor det mediale også

Er du en af dem der tit sad i skolen og syntes at matematik var kedeligt og meningsløst? At det er da ikke noget vi kommer til at få brug for senere i livet, eller at dette her med tal og regning er noget som er blevet opfundet bare for at folk skal kunne tælle penge eller lignende? Så er du helt sikkert ikke alene. Men numerologi er viktigt for os alle.

Da jeg var yngre tænkte jeg at tal og vinkler og sådan noget hører hjemme i det menneskeskabte. I naturen har alt mere organiske former og behøver ikke at tælles eller beregnes. Men når man ser lidt nærmere på det så er alt jo tal... Antal kronblader og støvbærere på en blomst, eller de sekskantede celler i bivoks, eller spiralen i et bregneblad, eller måden blade eller grene er stillet mod hinanden på hver sin side af en stilk eller en træstamme - det vidner alt sammen om en vidunderlig, guddommelig geometri.Nemlig: Numerologi.

Men numerologi som videnskab strækker sig længere end til at kunne se og genkende et system i de små detaljer i naturen - det dækker hele verdensaltet. Hele vor virkelighed er bygget op omkring geometri og tal. Numerologiens far anses at være Pythagoras, der levede for flere tusinde år siden. Han stod bag teorien om "sfærernes musik", hvor han hævdede at hele universet er musikalsk. Alle bestanddele i universet, ethvert individ, hver planet, udstråler sin egen unikke lyd-vibration. Pythagoras' teori baseres på syv frekvenser, og jo nærmere ens bevidsthed er til kunden av ens toneart, desto højere frekvens vil man have.

Alt omkring os kan brydes ned i tal; hvert år, hver måned, uge, dag, time, minut, hvert sekund der er passeret, er vævet ind i en slags "universel talmønsterfabrik". Her findes al information om hvad der er sket i fortiden - og alt, hvad der skal ske i fremtiden. Numerologi er en urgammel metode, der kan bruges til at dekode disse mønstre, at dekode de tilsyneladende tilfældige ting, der dikterer vores liv. Dette gøres ved at man oversætter tal og tallenes iboende kvaliteter. Hver enkelt af os er kun et udtryk for talkombinationer, og når man "knækker koden" vil man kunne se helheden.

Hvordan kan du anvende dette i dit eget liv? Det er tallene i dit eget numerologiske kort, der afgør din personlighed, dine handlingsmønstre og tankemønstre, og hvad der skal ske med dig i et liv. Måske oplever du at tilsyneladende ting gentager sig tit. Kigger du for eksempel på klokken på nøjagtigt det samme tidspunkt hver dag, uden at du bevidst har gået ind for det? Eller oplever du at somme dage er mere heldige end andre, f ex ved at du får et ledigt sæde i sporvognen eller at der lige er en tilbage af din favoritdessert i kantinen? Efterhånden som du bliver mere bevidst på denne slags ting vil du se at der er en påtagelig logik og konsistens både i hvornår ting sker, og hvad det er, der sker. Og så kan du begynde at bevidst påvirke og forandre resultaterne.

I denne artikel er det kun muligt at lige skrabe i overfladen af den enorme videnskab, som numerologi er. Men faktum er, at mange kulturer op igennem historien har beskæftiget sig med dette tema, og der findes uudtømmelige kilder til viden om faget. Du kan for eksempel læse om tempelridderne, eller om hinduerne, Babylonierne eller ægypterne. Numerologien som videnskab blev forbudt for almenheden ved kirkemødet i Nikea i år 325. Dette er, om ikke andet, en indikation om at viden om temaet opfattedes som en trussel mod den etablerede religion - og dermed måske desto vigtigere for os at have kendskab til, hvis vi ønsker at have en vis kontrol over vort eget liv. Jeg ønsker dig held og lykke i din søgen!

 

 

Velkommen til at ringe til vores clairvoyante for at få svar på dine spørgsmål

Eliza
Ledig
 

Eliza kan give dig vejledning på alle livets områder. Hun lægger gerne en stjerne for...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
ElvireNy!
Ping mig
IsabellaNy!
MariaNy!
Ping mig
 

Maria er en varm og empatisk spåkone. Hun er ærlig og behandler alle med respekt. Hun...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
ElseNy!
Ping mig
 

Else siger tingene som de er, det eneste hun har brug for at vide er dit stjernetegn....

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Indlæg om

Ankou

Ankou

Er Ankou og Manden med leen den samme, og hvordan ser en spåkone på denne historie? Her får du en...
 
Scientologi

Scientologi

Er scientologi grunden til Travoltas og Cruises brist på narkotikaskandaler, på trods af næsten 40 fremgangsrige år...
 
Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed fra kæledyr

Ubetinget kærlighed, fra kæledyr, det er hvad du får når du ælsker dit kæledyr, ubetinget, uden grænser, ren...
 
Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7

Clairvoyant 24/7, vi elsker at hjælpe andre, derfor er vi altid her, for dig og alla andre, hos clairvoyant 24/7
 
Skal man tro på synske?

Skal man tro på synske?

Der er mange, som er skeptiske, man er må afprøve alle påstande. At byde ind til spørgsmålet: Skal man tro på...
 
 
 
Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 
Tryk her for at ringe nu!89 88 83 3319 kr./min.
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend