KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKENDTE MEDIUM

  Hengivenhed og ærlighed - Ring til os på  

89 88 88 11

  29.90 kr/min  
Tast 89 88 88 11 hvis du ønsker en telefon-clairvoyance. I menuen taster du 1 for at tale med den første ledige clairvoyant, tast 2 for at lytte til præsentationerne og tast 3 hvis du allerede ved hvem du vil tale med. Tryk 9 for at gå tilbage til hovedmenuen. Aldersgrænse 18 år. Pris 29.90 kr/min
 
Muligheder og uenighed
Muligheder og uenighed

Muligheder og uenighed

Bare fordi du er den der taber i dag, betyder det ikke, at du ikke kan vinde i morgen. Ligeledes, hvis du er vinderen i dag, betyder det ikke, at du aldrig vil tabe nogen kampe i livet.


Der er flere personer, der har opnået himmelsk succes en dag, der senere er faldet til jorden. Der er også forskellige personer, der stod på nul i starten, og nu sidder de på en højde af succes. For at opnå noget, som ikke er dit lige nu, kan du miste noget eller alt, hvad du har. I processen med at opnå noget, skiller folk sig af med deres venner, familie og alle de ting, de er følelsesmæssigt knyttet til. Indirekte modstår de fred og til sidst mister de det, som var alt for dem. Vi kan skabe fred ved at behandle andre mennesker med kærlighed, og det er vores ansvar at skabe fred med dem. Vi har alle forskellige kvaliteter, forskellige meninger og forskellige intelligensniveauer, men det behøver ikke at være årsagen til uenighed.
Der er nogle folk, der kan nyde fred og dens fordele, men forbliver totalt forvirrede på grund af denne tilstand af forstyrrelse. Der er også nogle mennesker, som tror på, at de ikke fortjener at leve i fred. De tror, at den godhed, der skabes af fred, ikke er for dem. Derfor forsøger de at ødelægge alt på deres vej, der synes at være fredeligt og antages at bringe godhed.
Der er en gruppe af institutioner, der arbejder for at fjerne denne uklarhed. Mens nogle af modstanderne forsøger at skabe uenighed. Meninger og enighed er to forskellige ting. Forskel i mening vil hjælpe os med at vokse og vil give et bedre billede af virkeligheden. Situationen vil blive klarere for os. Forskellige meninger vil give os forskellige synspunkter og ideer, som vi hver for os ikke ville opdage. Mens uenighed virker i lige modsat retning. Uenighed kan også resultere i fred ved at belyse situationen. Dette var det oprindelige formål med det. Men vi er ikke gode til at håndtere uenighed. En sådan uenighed bør undgås, og vi bør ikke fremme det.
Normalt er vi bare uenige med andre, fordi vi ikke kan se noget godt i deres meninger. Vi bør holde op med det og prøve at respektere andres meninger. Vi bør forsøge at forstå deres perspektiver. En er forkert på den, hvis han tror at han godt må gøre noget forkert, bare fordi han har gjort mest gode ting i sit liv. Vi må forstå, at alt, hvad vi gør, har sine konsekvenser. Til sidst vil jeg gerne sige, at meninger kan være meget kraftfulde, hvis de er store. Så vi skal helt klart have meninger, det kan resultere i en bedre verden. 

 

Vil du snakke om Muligheder og uenighed ring til:

AmandaAmanda
Ledig for kontakt
Amandanr 18Tarotkort, Drømmetydning, Clairvoyant, Clairvoyance, Alle...
 

presentation kommer snart

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
BrianaBriana
Ledig for kontakt
Briananr 80Medium, Spåkvinde, Klarsyn, Alle vejledere, Drømmetydning,...
 

Du ringer til Briana når du ønsker at snakke med et medium der formidler et budskab og...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
EllaElla
Ledig for kontakt
Ellanr 83Tarotkort, Spåkvinde, Spåkone, Healer, Alle vejledere,...
 

Ella er et medium og hun har stærke bånd til englene der hjælper hende med at finde de...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
Bloggere
AnnieAnnie
Ledig for kontakt
Annienr 211Tarotkort, Clairvoyant, Clairvoyance, Synsk, Alle vejledere,...
 

Empatiske Annie kan hjælpe dig, da hun har været synsk siden hun var barn. Hun er...

Læs mere om migTryk her for at ringe nu!
 
 
 

Anbefalede indlæg

 
 

Prisen for at ringe til vores tjeneste på 89 88 88 11 er 29.90 kr/min

Modtag besked, når vi tilbyder gratis minutter!
Ugyldigt mobilnummer
Ugyldig mailadresse
 

 
Tryk her for at ringe nu!89 88 88 1129.90 kr/min
Denne side bruger cookies. Tryk på knappen, hvis du godkender dette. Læs mere
Godkend